Prišla vám už vyplatená PN?
Ahojte akp to vyzera s pnkamy? Lebo vieme ze meskaju ale dokedy ? Min tyzden dosla svokry pnka zlozenkou ..ako to mate vy? Ja mam slsp posielanie na ucet dakujem
mne prisla v maji za april 5 a mam unicredit
No ja som včera volala a povedali, že nemajú moju PN ešte ani nahodenu v systéme, že mám čakať, že som PN od 1.4 , že ju dostanem možno v júni, že ešte nahadzuju marcové 👍takže úplne super fakt, len čakať, ale dokedy je otázne
@bea22196 mojej maminke neprisla este z marca. Ked som tam volala, vraj nestihaju, nahadzuju este marcove... :( dufam ze coskoro poslu
A chodia uz kontrolovat? ako maju prehlad o chorych, ked nemaju ani papiere nahodene v systeme? :P
Ani mne este za Apríl nedošla vobec som zvedava kedy budu posielať minulý mesiac mi dosli k 21.4
Ja ich chapem ze maju toho vela ...tak ja som pn od decembra ..uvidime no ....a dakujemmmm
Muz bol v aprili 11 dni PN, a za ten 1 den, co uz plati socialka, tak mu prisla 15.5
Este nie tiez mam slsp, snažím sa tam dovolat ci im prisla prechodka ci je vsetko ok a neúspešne linky od rána do obeda obsadene ba meil nikto neodpoveda 🙄
15.ho zo soc.,pondelok z roboty
@nikka055 urcite volaj, nechaj zvonit, oni dvihnu. ja som sa dovolala vacsinou niekedy popoludni okolo 14-15, ale tiez teda po 15 minutach zvonenia. A zistila som, ze za maminu im tam chyba zaciatok PNky, takze za marec nic neposlali, sice prechodky maju. Takze moze sa stat, ze nieco chyba, bolo toho vela. Inak mam avizo, ze od pondelka aj otvaraju pobocky na osobny kontakt, cize mozno sa oplati skusit este volat a ak nic, tak tam ist.
@zelenejablcko uz som sa rano o 8 dovolala, spracovaná som vsetko mam ok ale peniaze neposlu az na mesiac... Prednosť maju marcove pnky
Pripájam sa, mne od 25.marca ešte neprišla PN. Údajne sa ešte spracováva. Vie niekto , ako dlho to môže trvať ?
Ahojte dostal uz dakto za april vyplatenu PN?
Vsak toto ja som si uz musela aj od rodiny požičať keby nebolo ich tak neviem co by som robila 🙄

Mne prišla PN za apríl ešte začiatkom mája, tuším okolo 6teho. Tiež mám slsp