icon

Pritiahnutie si určitej osoby do svojho života

17. aug 2021

Ahoj, máte skúsenosti s pritiahnutím si určitej osoby do svojho života? myslením, prianím si, manifestovaním a týmito rôznymi spôsobmi?? dajte vedieť, či to u vás funguje 🙂

bloger
17. aug 2021

počkaj a chce tá osoba vôbec byť v tvojom živote?

autor
17. aug 2021

@bloger to neviem, ale zostalo medzi nami niečo otvorené, aspoň teda ja to tak cítim a mala som pocit, že obaja sme si boli navzájom sympatickí ale zároveň aj obaja nesmelí.

bloger
17. aug 2021

daj tomu čas možno sa ešte stretnete ak máte byť spolu alebo ak máš kontakt na toho človeka tak mu napíš alebo zavolaj možno bude rád, že o neho stojíš, že ti nie je ľahostajný ale hlavne aj on musí chcieť

78787878
17. aug 2021

Ano, funguje... Ked som tu osobu velmi chcela pritiahnut, tak nic... Akonahle som to vzdala a stratila o nu zaujem, tak sa pritiahla 🙂)

luciannka83
17. aug 2021

Nefunguje to. No berem to tak, ze to takto malo byt a ze vsetko sa pre nieco deje.

deti95060810
17. aug 2021

manifestovaním - to čo za novodobý blud....

katkami123
17. aug 2021

Nie, nefunguje to tak

leuska15leuska15
17. aug 2021

Kokos,co ti šije? Nie, žiadnym manifestovanim, ale skutkami - úsmevom, rozhovorom atď atď

bororka
18. aug 2021

U mňa to funguje vo všetkých smeroch. Vždy som dostala, čo som si ozaj od ❤️ priala. A ľudia sú to najmenej. Držím palce v budovaní budúcnosti 🍀

agajka22
18. aug 2021

nie , lebo to je manipulacia

gastanka32
19. aug 2021

Neviem ci sa to da, to by obaja ludia museli citit veci rovnako, napriklad aj to, ze proste nieco je medzi vami nevypovedane.

autor
19. aug 2021

@gastanka32 neviem práve ako to cíti on, ale je to už dlhšia doba čo sme sa bohužiaľ nevideli a vtedy čo sme sa videli tak myslím že mal zo mňa pocit že mi je ľahostajný. bohužiaľ tiež moja chyba že keď sa mi niekto páči tak sa správam ako debil :( ale ja som mala z neho pocit že sa mu páčim lenže som to pokašľala tým mojim správaním. no celé zle a takto ma to zožiera už niečo vyše roka 🙈 a neviem ako dlho ma to ešte bude držať, ale z mojej strany tam ešte niečo nevypovedané zostalo, ale mám pocit že on si to už uzavrel z dôvodu toho môjho správania sa 😔

anonym_ac0569
26. okt 2025
@anonym_autor

@gastanka32 neviem práve ako to cíti on, ale je to už dlhšia doba čo sme sa bohužiaľ nevideli a vtedy čo sme sa videli tak myslím že mal zo mňa pocit že mi je ľahostajný. bohužiaľ tiež moja chyba že keď sa mi niekto páči tak sa správam ako debil :( ale ja som mala z neho pocit že sa mu páčim lenže som to pokašľala tým mojim správaním. no celé zle a takto ma to zožiera už niečo vyše roka 🙈 a neviem ako dlho ma to ešte bude držať, ale z mojej strany tam ešte niečo nevypovedané zostalo, ale mám pocit že on si to už uzavrel z dôvodu toho môjho správania sa 😔

@anonym_autor Autorka, ako to dopadlo? Stretla si tú osobu?