Čaute, tí čo máte O2. Máte podobný problém? Už dva dni sa mi nedarí dobiť kredit a neviem, kde je problém. Skúšala som rôzne sumy, pozrela na limity na karte a všetko vyzerá ok, ale aj tak mi vždy vyhodí text, že sa nepodarilo, pretože som buď nepotvrdila platbu v bankovej aplikácií alebo nemám povolenie takto kartou platiť. Touto istou kartou som už ale ten kredit dobíjala a nebol predtým problém. Potvrdenie z bankovej aplikácie mi prišlo len pri jednom pokuse a keď som to potvrdila, vyhodilo mi, že platba prebehla úspešne a potom ma to zas hodilo na O2, kde vypísalo tú istú hlášku, že sa to nepodarilo lebo som nepotvrdila v bankovej.... Z účtu nič neodišlo. Skúšala som dobíjať cez O2 aplikáciu aj cez ich web. Všade rovnako. Nejaký nápad? Ide o firemné čislo, čiže ho potrebujem dobiť touto kartou, inú skúšať nejdem.
Treba si aktivovat program O2 Fer a bude definitivne po probleme, co prevolas, to prosto zaplatis, nechapem v dnesnej dobe pouzivat este kredit, vyssie sumy za volanie, ked nevyuzijes nabitie do urciteho casu tak ti kredit prepadne, jednoducho a jasne kredit bol za dinosaurami uz pred 15 rokmi.
@gov to pre mňa nemá zmysel, karta sa používa len kvôli internetu, kde je minimálna spotreba, reálne sa tam minú ani nie 2-3 GB za mesiac. Platiť kvôli tomu ešte tri eurá navyše v O2 fér na faktúru, keď celková spotreba bola doteraz s aktivovaným balíčkom max 5 eur za mesiac...
Treba pozrieť,či sa ti medzi tým nezmenilo v nastaveniach karty platenie ňou cez internet.Mozno to blokla sama banka