Problém s doručením balíka od Packety
Ahojte, povedzte mi, čo mám robiť. Objednala som si tovar v hodnote necelých 80 eur ( pre môjho ocina - 80r) vrátane dopravy. Tovar prišiel neskôr ako som počítala, ale ok. Dnes som mala odísť mimo SVK, pracovne, na dlhšie obdobie. Včera som teda išla po tovar, Z box sa neotvoril. V aplikácii mi svieti, že tovar vyzvihnutý. Volala som včera do Packety, že tovar bol vyzdvihnutý... no nie nebol. Vravela som im, nech pošlú technik... že to nedá hneď, že oni to vyberú a dnes to bude na výdajnom mieste. Bola som extrémne nahnevaná, ale ok. Odchod som odložila na zajtra ráno, že dnes vyberiem zásielku na výdajnom mieste. Čakám a nič. Volám do Packety, tam je iba virtuálna asistentka, call centrum cez víkend nefunguje. Zajtra odchádzam, nemá to kto vyzdvihnúť. Idem preč pracovne, doma budem možno o dva mesiace, uvidíme ako to pôjde. Čo teraz? Tu je tovar, v Z boxe pri mojom bloku, ale nemôžem si ho vybrať. A Packeta mi ho nevydá. A ja nemám ani peniaze, ani tovar. Komunikovala som s dodávateľom, že on si urobil svoju časť a teda keď sa tovar vráti späť, tak ja budem platiť poštovné späť... Ešte sa ma pýtali, kedy prídem. Ja dnes neviem. Možno o mesiac, možno o tri.
Otec nie je v takom zdravotnom stave, aby to vyberal a ani tomu nerozumie. Nemám nikoho iného, kto by po to išiel. Tak ja normálne teraz neviem. Keby to boli rovno doručili na výdajné miesto, mám po probléme. To sú tie super Z boxy. Ale zákaznícky servis cez týždeň nefunguje.
@anonym_autor viem že sa to nedá nemôžeš nemáš cas a Z-box je úplne opustený na odľahlom mieste mimo akejkoľvek civilizácie čiže máš kopu problémov. Ja by som sla za susedom a uprosila ho o pomoc keď sa 80r človek dokáže sam o seba postarať že si zvladne nakúpiť a ísť na wc tak zvladne sj prevziať balik ktorý mu sused donesie pred dvere. Ak si nezvládne nakúpiť tak asi ma niekoho kto mu jedlo donesie.
spísať reklamaciu, stažnosť, s tým že chyba doručenia nastala na ich strane,
pripadne nech tovar oni doručia rovno na adresu otca
Ak ti to nikto nevyzdvihne, tak bohuzial. Ja uz len na vydajne miesta objednavam. Ak si z NZ alebo okolie, mozem ti to vyzdvihnut
Ak si z HC a okolíe, môžem ti to vyzdvihnúť.
Sused, kolega...?
Nie si z Košíc? Ak áno, možno vieme pomoct. Ja by som skúsila sa s Packetou dohodnúť, aby to doručili na otcovu adresu priamo.
Nie si z Košíc? Ak áno, možno vieme pomoct. Ja by som skúsila sa s Packetou dohodnúť, aby to doručili na otcovu adresu priamo.
povedz odkiaľ si - tu sa niekto nájde kto to vyzdvihne… ako píše @oblecenie99 - aj ja som z ke a aj okolie ke vieme pokryť…
@anonym_autor moj otec sa blizi k 90ke a z boxov si tovar dokaze vybrat sam. Ved to vobec nie je komplikovane. Ale ok, chapem, ak sa boji. Tak bud niekoho upros, alebo nech otec caka pri tom boxe a poprosi okoloiduceho… inak to asi nevyriesis.
@anonym_autor moj otec sa blizi k 90ke a z boxov si tovar dokaze vybrat sam. Ved to vobec nie je komplikovane. Ale ok, chapem, ak sa boji. Tak bud niekoho upros, alebo nech otec caka pri tom boxe a poprosi okoloiduceho… inak to asi nevyriesis.
@simsalabim moja mama ma 70 a nevedela by to. A asi ani 10 rokov dozadu ....😂
@simsalabim môj otec ma demenciu a alzheimera. Je v DSS, cize naozaj nevie ist vyzdvihnut tovar. Nie, nemam nikoho, kto by isiel.
@simsalabim môj otec ma demenciu a alzheimera. Je v DSS, cize naozaj nevie ist vyzdvihnut tovar. Nie, nemam nikoho, kto by isiel.
@anonym_autor vyzdvihne pracovník dss aj keby si mu za to mala dať desať e.
Dobre, takže nič sa nedá a nič nie je možné. Akú zázračnú radu ešte čakáš?
Dobre, takže nič sa nedá a nič nie je možné. Akú zázračnú radu ešte čakáš?
@koniarova ako ziskat dnes balicek a nainstalovat ho a moct v pokoji zajtra odist
@koniarova ako ziskat dnes balicek a nainstalovat ho a moct v pokoji zajtra odist
@anonym_autor Mala som rovnaký problém, balík bol v Z-boxe a schránka sa neotvorila.
Bohužiaľ dnes sa k balíku nedostaneš, aj keď je v Packete blízko tvojho domu.
V mojom prípade to trvalo 3 dni pokiaľ balík presunuli do výdajneho miesta.
Takže zostáva iba sa s niekým dohodnúť, kto ti balík vyzdvihne.
Ak si z BA môžem pomôcť.
@anonym_autor Mala som rovnaký problém, balík bol v Z-boxe a schránka sa neotvorila.
Bohužiaľ dnes sa k balíku nedostaneš, aj keď je v Packete blízko tvojho domu.
V mojom prípade to trvalo 3 dni pokiaľ balík presunuli do výdajneho miesta.
Takže zostáva iba sa s niekým dohodnúť, kto ti balík vyzdvihne.
Ak si z BA môžem pomôcť.
@napetra ale to naozaj nema packeta v meste technika, ktory je k dispozicii pre taketo pripady? Aj cez vikend?
A neskusiš ešte raz otvoriť?
A neskusiš ešte raz otvoriť?
@koniarova uz sa neda, hlasi ze je dorucena.
@napetra ale to naozaj nema packeta v meste technika, ktory je k dispozicii pre taketo pripady? Aj cez vikend?
@anonym_autor Aj ja som sa pýtala, či by nemohol prísť technik v ten deň a ja ho počkám pred Z-boxom.
Operátorka mi povedala, že nie, že mi to doručia na výdajné miesto a dostanem info kedy to bude.
oni cez víkendy nepracujú. aký technik by mal akože prísť kvôli tebe?
Chatgpt hovorí 😁, že aj keď píše, že je doručená máš skúsiť reštart aplikácie. Ja by som skúsila.
Chatgpt hovorí 😁, že aj keď píše, že je doručená máš skúsiť reštart aplikácie. Ja by som skúsila.
@koniarova neda sa, v aplikacii uz nie je zasielka a ani kod nefunguje. Zasielka je oficialne dorucena.
@anonym_autor nájdi taxikára, zaplať mu za výber a doručenie do DSS. Keď bežné kupujú ľuďom hamburgery, za peniaze urobia aj toto.
@koniarova takze ja mam teraz este platit niekomu, aby mi dorucil to, co som si uz zaplatila - myslim dorucenie? Nie, nebudem to robit. Packeta ma cas dnes do vecera, aby mi balik dorucila, ak sa tak nestane - co sa tak nestane - tak budem konat. A to oni vedia, lebo vcera som to pani povedala. Ked bude treba, pojde to na sud. Ked chcu podnikat, nech to robia dobre a nie odrbavat ludi.

Vážne nenájdeš jednu osobu, ktorá to vyberie? To mi ani nehovor. Inú možnosť totižto nemáš.