icon

Problém s registráciou Carneo hodiniek

didi_home
11. júl 2025

Ahojte baby, prosím Vás, synovi ukazovalo v hodinkách zlu polohu, ale úplne že mimo za hranicami. Tak som ich reštartovala, ale nepomohlo. Tak som vymazala svoje konto, že to určite pomôže keď sa zaregistrujem znova. Ale nedá sa mi zaregistrovať. Písala som na podporu carneo, spravia mi deregistraciu ale musím poslať doklad o kúpe, ktorý neviem nájsť nikde. Prehrabala som cely dom. Prosím Vás veľmi, mate niektorá doklad o kúpe, že by ste mi vedeli poslať fotku, nech mi to moje konto deregistruju? Bez toho mi to nechcú spraviť.
Ďakujem veľmi

stellarstar
11. júl 2025

Tak to budu ptm určite aj oni potrebovať ak to bude ich pripad. Ja mám tiež carneo hodinky a bloček mám odložený, mám ho len 1 rok

didi_home
autor
11. júl 2025
@stellarstar

Tak to budu ptm určite aj oni potrebovať ak to bude ich pripad. Ja mám tiež carneo hodinky a bloček mám odložený, mám ho len 1 rok

@stellarstar my máme hodinky už 3 roky, takže to nejde o záruku. Len potrebujú doklad ze boli tam kúpené. Neviem nikde nájsť faktúru. Ja pošlem qr kód zo synovych hodiniek, nepotrebujem žiadne údaje z hodiniek. Len doklad o kúpe, fotku.

saxana000
11. júl 2025

To je pekna blbost chapem ze je to poistka proti ukradnutiu ale nestacil by kod z original krabicky?co ak hodinky dostanem ako dar bez dokladu...to po prvom restarte a podobnej situacii ich mam potom hodit do kosa?

didi_home
autor
11. júl 2025
@saxana000

To je pekna blbost chapem ze je to poistka proti ukradnutiu ale nestacil by kod z original krabicky?co ak hodinky dostanem ako dar bez dokladu...to po prvom restarte a podobnej situacii ich mam potom hodit do kosa?

@saxana000 asi áno, ved práve, syn ich dostal od krstnej, krabičku originál mam, aj založený záručný list v nich, len nemám už faktúru, dostal ich pred 3ma rokmi. A teraz zrejme hodinky budú suce do koša. Ja sa do apky už nedostanem. Neviem mu tam nahrať ani čísla telefónne, nič. A on teraz nemôže volať.

stellarstar
11. júl 2025
@didi_home

@stellarstar my máme hodinky už 3 roky, takže to nejde o záruku. Len potrebujú doklad ze boli tam kúpené. Neviem nikde nájsť faktúru. Ja pošlem qr kód zo synovych hodiniek, nepotrebujem žiadne údaje z hodiniek. Len doklad o kúpe, fotku.

@didi_home ja chapem ze ti nejde o záruku ale napr mne by este šlo o to. Keby ju uz mám po záruke rada ti ju prepošlem

didi_home
autor
11. júl 2025
@saxana000

@saxana000 oni určite vidia,koľko tam bol zaregistrovaný môj mail, ja zaregistrujem ten istý takže nechcem meniť údaje. Len proste som vymazala konto. Ale za ten čas co ich ma, som zistila veľmi vela nedostatkov tejto firmy.

saxana000
11. júl 2025

Si si ista ze naozaj to konto vymazalo? Skus povodne prihlasenie ak ta nechce pustit na novu registraciu to znamena ze plati povodna

saxana000
11. júl 2025
@didi_home

@didi_home lebo ja mam v krabicke od hodiniek karticku este s ciarovym kodom k tej sa nema zlodej ako dostat.ku qr kodu ano ten je priamo v hodinkach

didi_home
autor
11. júl 2025
@saxana000

Si si ista ze naozaj to konto vymazalo? Skus povodne prihlasenie ak ta nechce pustit na novu registraciu to znamena ze plati povodna

@saxana000 nejde mi ani prihlásiť. Registrovať tiež nie, napíše mi ze na tomto mobilnom zariadení bol vykonaný horny limit registracii. A to som sa registrovala keď ich dostal. Teraz začali blbnut, ukazovať, že sa nachádza v PL. Tak som ich najskôr restartovala, nepomohlo nič. Tak som vymazala moje konto s tým, že sa znova zaregistrujem a nejde. Že oni mi deregistruju konto ,odpísali mi, len proste musím im poslať doklad o kúpe a qr kód z hodiniek. Qr kód mam, krabičku mam, ale tu hlúpu faktúru neviem nájsť. Krstná mi ju dala pre prípad potreby keď ich syn dostal. No žiaľ, hodinky budú nefunkčné.

didi_home
autor
11. júl 2025
@saxana000

@didi_home lebo ja mam v krabicke od hodiniek karticku este s ciarovym kodom k tej sa nema zlodej ako dostat.ku qr kodu ano ten je priamo v hodinkach

@saxana000 ten papierik mam aj ja. To som našla v krabičke.

stellarstar
11. júl 2025
@didi_home

@saxana000 nejde mi ani prihlásiť. Registrovať tiež nie, napíše mi ze na tomto mobilnom zariadení bol vykonaný horny limit registracii. A to som sa registrovala keď ich dostal. Teraz začali blbnut, ukazovať, že sa nachádza v PL. Tak som ich najskôr restartovala, nepomohlo nič. Tak som vymazala moje konto s tým, že sa znova zaregistrujem a nejde. Že oni mi deregistruju konto ,odpísali mi, len proste musím im poslať doklad o kúpe a qr kód z hodiniek. Qr kód mam, krabičku mam, ale tu hlúpu faktúru neviem nájsť. Krstná mi ju dala pre prípad potreby keď ich syn dostal. No žiaľ, hodinky budú nefunkčné.

@didi_home nemala si vymazať konto, stačí vymazať cookies, mala si sa predtým tu opýtať. Držím palce a este jedna vec ak tie hodinky boli platené kartou oni vedia nájsť faktúru v PC aj mne tak našli

didi_home
autor
11. júl 2025
@stellarstar

@didi_home nemala si vymazať konto, stačí vymazať cookies, mala si sa predtým tu opýtať. Držím palce a este jedna vec ak tie hodinky boli platené kartou oni vedia nájsť faktúru v PC aj mne tak našli

@stellarstar ďakujem za jednu beuvyznamnu zbytočnú radu. 🙂 veľmi mi to pomohlo vyriešiť moju situáciu.

stellarstar
11. júl 2025
@didi_home

@stellarstar ďakujem za jednu beuvyznamnu zbytočnú radu. 🙂 veľmi mi to pomohlo vyriešiť moju situáciu.

@didi_home to akože vážne?