Problém s vyzdvihnutím balíka z Boxu Packeta
Ahoj, stalo sa niekomu, že vyberal balík zo Z-boxu Packeta a dvierka sa neotvorili? Následne mi prišla sms, že balík bol doručený. Samozrejme som hneď volala na číslo uvedené na boxe. Pani povedala, že im to ukazuje ako doručené, ale že to preveria a dajú vedieť. Stalo sa to ešte v pondelok a ja nemám žiadne vyjadrenie, ani mail od nich o nejakej reklamácii, ani tovar 😞
@monika19852 no ja som chcela poslať balik, v nedeľu som ho vložila do schránky, keď som balik vložila a zavrela dvierka, aplikacia zblbla, otvoril mi ďalšiu schranku a až potom mi dovolilo ukončiť proces. 3x som volala na infolinku, kurierovi, pisala kontaktný formulár, a dnes je štvrtok večer a žiadna odozva…. Som v zahraničí, takže viac neviem urobiť… a ešte mi asi pred rokom pri vyberaní neotvoril, balik poslali spať a dodávateľ mi vratil peniaze. Tiež som pisala, volala, nič, asi po 2 tyzdnoch sa mi ozvala baba, ze ako som bola spokojná s vybavením…..
áno, presne toto sa mi stalo. Volala som na ich infolinku a tam úžasná AI, ktorá ničomu nerozumela. Našťastie kolegynin manžel robí pre paketu, tak to cez ich centrum nejak vybavil a ona mi balík o 2 dni doniesla. Nebyť jej tak ho pravdepodobne vrátia a ja buď prídem o peniaze alebo vybavujem preposlanie.
@monika19852 ano,stalo,dvierka mi nesli otvorit.balik poslali prec a musela som riesit opatovne dorucenie
@simona92101 a informovali Vás? Lebo dnes je to 4. deň a ja nemám žiadne info
@simona92101 a informovali Vás? Lebo dnes je to 4. deň a ja nemám žiadne info
@monika19852 nie,na infolinke AI,az po xy tekefonatoch sa mi podarilo spojit s real osobou,ale nepomohla mi.balik poslali naspat odosielatelovi,opatovne dorucenie som musela zaplatit
@monika19852 nie,na infolinke AI,az po xy tekefonatoch sa mi podarilo spojit s real osobou,ale nepomohla mi.balik poslali naspat odosielatelovi,opatovne dorucenie som musela zaplatit
@simona92101 ďakujem, zajtra zase zavolám

@monika19852 ano,stalo,dvierka mi nesli otvorit.balik poslali prec a musela som riesit opatovne dorucenie