icon

Problémy s 5G sieťou. Máte podobné skúsenosti?

uctik
15. feb 2025

Čaute,
Mam operatora radost a aj 4ku a prednedavnom som si kupil telefon co podporuje 5G, no vsimol som si, ze ak mam zapnute to 5G tak signal casto vypadne na nejaky cas a po chvili znova naskoci, zaujimalo by ma ci mate podobne skusenosti a ci to suvisi s operatorom, alebo je to chyba telefonu, ked som mal stary telefon, kde 5G vobec nebolo, tak tieto problemy som nemal.

lija22
15. feb 2025

mam radost a iphone, nevypadava mi signal aleviem o mieste na liptove, kde signal nemam. Nemoze to byt pokrytim?

marcelas82
15. feb 2025

Pri 4ke je to pokrytie siete, mne tak bežne pri telefonovaní vypadol signál alebo net, prešla som späť do telekomu🙂

uctik
autor
15. feb 2025

@lija22 praveze sa mi to stavalo v meste, a aj ked je pravda ze iphone nemam 😅😐🤔

uctik
autor
15. feb 2025

@marcelas82 4ku mam len na obcasne volania na kredit, cize mi to az tak velmi nevadi, ale skor tie data na radosti 😀, moze byt ze 5G je horsie pokryte ako 4G prepol som to teda len na 4G a som zvedavy ze co a ako 😀

lilope
16. feb 2025

@uctik ahoj, ja mám asi rovnaký problém. Mám 4ku a presne viem kde mám a kde nemám pokrytie. Odkedy mám nový telefón, tak mám pokrytie slabšie, ale nenapadlo mi, že to môže byť prednastavenou 5G sieťou v telefóne. Urobila som to čo ty, dala som preferovať 4G sieť a vyskúšam či bude pokrytie opäť rovnaké ako bolo pri starom telefóne a dám vedieť. 🙂

uctik
autor
16. feb 2025

@lilope mimochodom 4G sa da aj zafixovat, ak si stiahnes aplikaciu lte only, len potom ked restartujes telefon znova to musis nastavit 😉.

lilope
16. feb 2025

@uctik skúšala som to a ozaj mi internet nabehol skôr na 4Gčku.

uctik
autor
17. feb 2025

@lilope Minule som nasiel v nastaveniach telefonu - 5G setrenie baterie, a vypol som to, zatial to vyzera tak, ze toto to robilo 😀.

lilope
17. feb 2025

@uctik ja som nechala preferovať 4G sieť a funguje ako predtým. Takže ti ďakujem za túto diskusiu, veľmi si mi pomohol 🙂

uctik
autor
20. feb 2025

@lilope som rad 😊, ze som pomohol

uctik
autor
20. feb 2025

@lilope len co sa tyka tej aplikacie - lte only, preto som ti ju poradil, lebo casto sa stava, ze ta pripaja aj na ine siete ako 4G, a tymto sposobom ti uz nic ine ako 4G ani nepojde, cize ziadne prepinanie do 2G ... 😅

lilope
21. feb 2025

@uctik dik budem vedieť. Neznášam, keď mi technológie určujú čo mám mať ako nastavené 😀

uctik
autor
22. feb 2025

@lilope podla mna len nemas rada koplikovane veci 😀

lilope
23. feb 2025

@uctik nie, nemám rada, keď ma či už človek alebo technológia nútia robiť alebo používať veci, ktoré nechcem. Napr. keď si nastavím, aby sa mi automaticky nespúšťali videá a po čase sa to opäť deje alebo keď musím pri každej jazde autom vypínať štart-stop, je to otravné a nevyžiadané.

kacenocka2
12. jún 2025

Prosím vás,vo štvorke sa platí za každú začatú minútu alebo sekundova tarifikacia?

uctik
autor
16. jún 2025
@kacenocka2

Prosím vás,vo štvorke sa platí za každú začatú minútu alebo sekundova tarifikacia?

@kacenocka2 myslim ze minutu ked myslis volania 😀

kacenocka2
16. jún 2025
@uctik

@kacenocka2 myslim ze minutu ked myslis volania 😀

@uctik áno ,hovory😊čiže neni to tak ako u iných operátorov..mi príde že sa dcére nejak rýchlo míňa kredit i keď veľa nevolá nedatuje