Problémy s fotoaparátom iPhone 15 Pro
Ahojte baby, prosím vás, neviete mi poradiť ? Mám iPhone 15 Pro a doteraz mi fotil krásne, krásne zaostroval a všetko. Teraz asi posledných pár týždňov my začal strašne zlé fotiť. Odfotím sa v zrkadle normálne zadným foťákom a tvár mám úplne nezaostrenú, takú jak machuľu proste. Aj keď dám fotoaparát normálne, tak mi zaostrí jeden ako keby len predmet, aj ten zle a ostatok je jedná čmuha. Neviete čo s tým prosím vás, som už zúfalá. Mám ho od augusta, fakt nemám snahu kupovať další. Ďakujem vám.
@hsara99 no to má veru nenapadlo, ale nedávno som aktualizovala najnovšiu verziu, čo mi nabehla
@autor veď s tým zabehni kde si ho kupovala a reklamuj ho. V istrore ti ho vymenia kus za kus
@modrykolibrik naozaj ? nevedela som, či má s tým nepošlú kade ľahšie… lebo už som pred pár týždňami volala do istore, že sa mi strašne rýchlo vybíja, že s tou batériou musí niečo byť, bo má zdravie 100% a všetko čo mi povedali bolo, že mobil je v poriadku, že jemu nič není, takže či s tým aj tam vôbec ísť… 🤷♀️
@modrykolibrik mám ho originál z istore
Je veľmi pravdepodobne, že to je spôsobené aktualizáciu - osobná skúsenosť. Chod to reklamovat
@hsara99 nemám s tým vôbec skúsenosť, nevedela som, či by mi to reklamovali, ale pozerala som záruku v nastaveniach a je tam do 27.7.2025, tak by mali, nie ?
Určite áno. Chod tam osobne a nedaj sa odbiť, všetko im popíš a poriadne skontroluj čo napisu do reklamácie. Mali by ti vymeniť kus za kus
@hsara99 ďakujem, cez víkend tam behnem 🙂
@hsara99 lebo mám problém aj s batériou, strašne sa mi rýchlo vybíja… to som riešila len cez hovor a má len odbil s tým, že všetko je v mobile v poriadku, že to je tak normálne… reku asi nie, keď 12 čo som mala sa ešte teraz vybíja pomalšie, než nová 15 Pro a k tomu ešte aj tento foťák, tak reku toto je už trošku moc… 🙈
@hsara99 a môžem sa spýtať, máš s tým skúsenosť ? Myslím s výmenou kus za kus… ak by mi to navrhli, čo verím tomu, keďže to nie je mojou chybou, tak ako to u nich potom chodí ? Dajú mi nový mobil a mám čas tam na predajni si všetko prehodil do druhého ? Fotky, videá, aplikácie, kontakty a podobne ? Ďakujem 🙂
@auror na to je dobre si spraviť zálohu s ktorej to vytiahnem. Nikto tam nebude čakať Kim prehodis veci čo môže trvať aj 2 hodiny
@modrykolibrik akú zálohu, prosím ? Nemám iný mobil, kde by som to mohla prehodiť alebo niečo…
@autor každý telefón má funkciu zálohovania. Icloud sa to volá. Každý deň ti tam zálohe fotky,videá atď. Keď si budeš brat nový mobil zapnes ho,dáš možnosť vybrať zálohu a on ti tam nainštaluje z toho starého iPhonu 15 do nového. Už rozumieš?
@modrykolibrik áno, ďakujem, to by som mala mať všetko zálohované, keďže si priplácam aj nejaké 1€ za väčšie úložisko alebo dá sa to radšej nejak skontrolovať ? Ale myslím, že by mi to malo automaticky 🙂

Nezačalo sa to diať po aktualizácii?