icon

Problémy s fotoaparátom iPhone 15 Pro

16. feb 2025

Ahojte baby, prosím vás, neviete mi poradiť ? Mám iPhone 15 Pro a doteraz mi fotil krásne, krásne zaostroval a všetko. Teraz asi posledných pár týždňov my začal strašne zlé fotiť. Odfotím sa v zrkadle normálne zadným foťákom a tvár mám úplne nezaostrenú, takú jak machuľu proste. Aj keď dám fotoaparát normálne, tak mi zaostrí jeden ako keby len predmet, aj ten zle a ostatok je jedná čmuha. Neviete čo s tým prosím vás, som už zúfalá. Mám ho od augusta, fakt nemám snahu kupovať další. Ďakujem vám.

hsara99
16. feb 2025

Nezačalo sa to diať po aktualizácii?

autor
16. feb 2025

@hsara99 no to má veru nenapadlo, ale nedávno som aktualizovala najnovšiu verziu, čo mi nabehla

autor
16. feb 2025

Takto fotí, nechce vôbec zaostriť… niečo strašné…

modrykolibrik
16. feb 2025

@autor veď s tým zabehni kde si ho kupovala a reklamuj ho. V istrore ti ho vymenia kus za kus

autor
16. feb 2025

@modrykolibrik naozaj ? nevedela som, či má s tým nepošlú kade ľahšie… lebo už som pred pár týždňami volala do istore, že sa mi strašne rýchlo vybíja, že s tou batériou musí niečo byť, bo má zdravie 100% a všetko čo mi povedali bolo, že mobil je v poriadku, že jemu nič není, takže či s tým aj tam vôbec ísť… 🤷‍♀️

autor
16. feb 2025

@modrykolibrik mám ho originál z istore

hsara99
16. feb 2025

Je veľmi pravdepodobne, že to je spôsobené aktualizáciu - osobná skúsenosť. Chod to reklamovat

autor
16. feb 2025

@hsara99 nemám s tým vôbec skúsenosť, nevedela som, či by mi to reklamovali, ale pozerala som záruku v nastaveniach a je tam do 27.7.2025, tak by mali, nie ?

hsara99
16. feb 2025

Určite áno. Chod tam osobne a nedaj sa odbiť, všetko im popíš a poriadne skontroluj čo napisu do reklamácie. Mali by ti vymeniť kus za kus

autor
16. feb 2025

@hsara99 ďakujem, cez víkend tam behnem 🙂

autor
16. feb 2025

@hsara99 lebo mám problém aj s batériou, strašne sa mi rýchlo vybíja… to som riešila len cez hovor a má len odbil s tým, že všetko je v mobile v poriadku, že to je tak normálne… reku asi nie, keď 12 čo som mala sa ešte teraz vybíja pomalšie, než nová 15 Pro a k tomu ešte aj tento foťák, tak reku toto je už trošku moc… 🙈

autor
16. feb 2025

@hsara99 a môžem sa spýtať, máš s tým skúsenosť ? Myslím s výmenou kus za kus… ak by mi to navrhli, čo verím tomu, keďže to nie je mojou chybou, tak ako to u nich potom chodí ? Dajú mi nový mobil a mám čas tam na predajni si všetko prehodil do druhého ? Fotky, videá, aplikácie, kontakty a podobne ? Ďakujem 🙂

modrykolibrik
17. feb 2025

@auror na to je dobre si spraviť zálohu s ktorej to vytiahnem. Nikto tam nebude čakať Kim prehodis veci čo môže trvať aj 2 hodiny

autor
17. feb 2025

@modrykolibrik akú zálohu, prosím ? Nemám iný mobil, kde by som to mohla prehodiť alebo niečo…

modrykolibrik
17. feb 2025

@autor každý telefón má funkciu zálohovania. Icloud sa to volá. Každý deň ti tam zálohe fotky,videá atď. Keď si budeš brat nový mobil zapnes ho,dáš možnosť vybrať zálohu a on ti tam nainštaluje z toho starého iPhonu 15 do nového. Už rozumieš?

autor
17. feb 2025

@modrykolibrik áno, ďakujem, to by som mala mať všetko zálohované, keďže si priplácam aj nejaké 1€ za väčšie úložisko alebo dá sa to radšej nejak skontrolovať ? Ale myslím, že by mi to malo automaticky 🙂