icon

Prochazka nocnim svetlem nebo-li sen

irriss
18. okt 2011

Dneska v noci jsem byla na prochazce....S moji vecnou Laskou..nejvetsi, ktera mne v zivote potkala, setkali jsme se, ale uz po mne netouzil jako driv..mozna, ze ani ja ne...ale bylo to krasne...on byl stale fesak, uz pan v letech, ale stale s kravatou a sve "vyplavane" telo - atleticke nohy schovaval v dzinach.....

Bylo to kraaaasmeee, ze jsem ani nechtela vylezat z postele....porad jsem i po budicku zavirala oci silou ...chtela jsem ho znovu spatrit a stat vedle nej...ach jo....jak "bolestive" rano...ale vis,...ja ho tu citim, citim to vonave leto - davne leto, mlade leto, opalene telo...jeho bryle, vuni, kosili a kravatu..slysim nastartovani auta a to jeho mrknuti, ze se jen naji a je hned zpatky....Sve slovo dodrzel vzdy...a prisel za mnou i dnes...

ach jo, prijde mi, ze hresim, ze podvadim...ale tak to neni...jsem rada, ze jsem zazila neco, co je snad jen ve filmu ...Obohatilo mne toto setkani a jsem stastna, ze jsem Lasku mohla prozit, ne kazdy ma to stesti, ja vim...ale ja porad tvrdim, ze sice ziju jeden zivot ale s nekolika zivoty najednou.

Nekdo si muze rict "obycejny sen"..kdepaaaaaaaak tvrdim ja, 😉 ZIVA prochazka nocnim svetlem... prijde mi dnesek veselejsi, citim se zamilovana a pritom nejsem...vznasim se a pritom vim, ze uz daaavno stojim pevne na nohou..citim se jako pubertacka a pritom vim, ze uz minimalne 25 let nejsem...a mozna ani nikdy nebyla....

Sen muze byt motorem krasnych usinani a probouzeni...diky snu muze byt i osklivy den hezci...Jen si myslim, ze ten sen ci jakykoliv Krasny sen - by mel prichazet kazdy den, kazdou noc..protoze sila zla je silnejsi...a bojim se, ze sen vyprsi....a muj den opet "zhasne"...

Ale...Dneska nejsem sama, neni mi smutno, nemam bolesti,... dneska jsem tu ja i on..KEEEEEZ by mi tu nechal ty dziny nebo aspon bryle..😉 ☹

lenka3007
18. okt 2011

@irriss jeeej, to je peknucke, konecne niečo pozitivne a pekne dnes 🙂

traktor
18. okt 2011

@irriss 🙂 😵 😵 😵

syslica
18. okt 2011

@irriss Nemýlila som sa! Presne tvoj štýl... takto nejak som si ten sen predstavovala 🙂 🙂 😉 Ďakujeme...

katuscakzms
19. okt 2011

tvoj popis je neuveritelny,vyberas a formulujes slova ktore do seba krasne zapadaju a v cloveku vyvolavaju pekny pocit akoby bol v rozpravke a citi sa uvolnene a nadherne,............usmievam sa 🙂 ,a viem ze dnesny den bude kraaaasny,prajem viac takychto krasnych snov a krasnych dnii 😵

katuscakzms
19. okt 2011

@irriss 😵 😵 😵

lucisa
19. okt 2011

@irriss moc krásné 🙂 Jen více takových snů 😉

irriss
autor
19. okt 2011

@lenka3007
@traktor
@syslica
@katuscakzms
@lucisa
Dekuju devcata...mozna zas neco priste napisu..ale vadi mi, ze pod prispevkem je napsano:

Včera o 12:27 • 4 deti • Odpovedz • 8 užívateľom sa to páči. • •
Príspevok bol upravený aby bol jasnejší a zrozumitelnejší..pritom to NENI PRAVDA...
a proto se ptam a prosim @danu aby to vymazala, protoze sen a kazde slovo je MOJE..dekuji predem 😉

pici
19. okt 2011

@irriss je to tu na dennom poriadku , ze aj prispevok ktory nikto neupravil, je oznaceny ako upravovany. co mi trosku vadi, lebo mi z toho vychadza ze ma druhy vnimaju tak, ze neviem sformulovat co chcem... holt... taky je zivot, ci?

traktor
19. okt 2011

@irriss
@pici nebude to automaticka sprava? 😅 ..ja som polozila otazku..pise tam to iste a nic tam nie je upravene..

irriss
autor
19. okt 2011

@pici
no mne to normalni nepripada..je to moje cele a je to jako kdybych se podepsala pod cizi jmeno ☹
Mrzi mne to..at hledam jak hledam..zadne slovo upraveno nebylo a ani odebrano... 🙂 😀

irriss
autor
19. okt 2011

@traktor
automaticka zprava? mozna..v tom pripade by to chtelo zastavit automat, aby nechrlil blbosti, ale treba coca-colu (radeji light - drzim dietu)... 😀 😀 😀

traktor
19. okt 2011

@irriss no lebo ani u mna nebolo nic upravene a mam to tam tiez pisane..a pre mna to celkovo spati..a napr. u teba..to uz krajsie a zrozumitelnejsie nemohlo byt uz ani napisane..

pici
19. okt 2011

@irriss asi je to fakt automat
@traktor

irriss
autor
19. okt 2011

@traktor ..uz jsem prosila @danu..to je spolehlivy "zmizik"...ta tady po nas uklizi kazde rano v pondeli ...vezme hadr a maze a nebo prendava z supliku do supliku..zavira dvere..a jen teeeeeeeeeezko odemkne... 😉 😉 😀 😀

moonlightka
19. okt 2011

😉

syslica
19. okt 2011

@irriss @traktor - ak je to automatická správa (zrejme je), danu s tým veľa nenarobí, treba otravovať Martina.
Inak ja som tiež založila diskusiu a tiež tam mám tento "dovetok", pričom sa vždy snažím formulovať veci jasne a zrozumiteľne, až tým leziem niekomu na nervy 😉
A úplný súhlas, irriss má právo sa rozhorčovať... aj keď v kombinácii s duchom a náladou či celkovým dojmom z článku, vyznieva to oznámenie na záver paradoxne komicky.

vejula
21. okt 2011

@irriss vaaau vieš užasne vyjadriť pocity, podla mna je to tak oslobodzujuce... Myslim že som tu atmosferu toho leta tiež precitila, maš užasny dar 🙂

macamac
22. okt 2011

@traktor
@pici
@irriss ja som to už 2-krát písala adminom, naposledy včera v téme "skúsenosti s pred. na MK" ale nik mi neodpovedá 😖 to upravovanie-achjo

@irriss krásny sník 😵 ozaj si mala takého fešáka? 😉

irriss
autor
22. okt 2011

@macamac
nevypadam na to, ja vim, ale mela... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mluvila jsem i s "danu", rikala , ze to predava technikum..mozna to bude trvat, bude to automaticke sireni blbosti a na blbost leky neexistuji..takze musime mit trpelivost 😉
ale vadi mi to, zvlast kdyz jde o neco, co je jen a jen TVEHO(meho..)..no nic..uvidime. 🙂

macamac
22. okt 2011

@irriss neviem,či vypadáš-nevidím foto 😀 😉 a verím-prečo nie? 😉

irriss
autor
22. okt 2011

foto tu bylo..jako posledni fotka v albumu, jenze..se k nemu zrejme nikdo z duvodu vychovanosti nevyjadroval.. 😀 😀 😀 ...skoncil vzdy u deti..tak jsem si rekla, ze ji radeji stahnu ze svetla sveta a treba na Halloween pouziju.. 😉
preci jen pri svickach a po sklenicce vina, kazdy tu fotku uvidi jinak a mozna ho i v den "carodejnic" carodejnice Irriss "ocaruje" 🤐 😠

berenika39
31. okt 2011

Jsi tedy řádně složitá osoba, co tvého výskytu na mk týká, ale kdo hledá najde...dík za písmenka, moc milá🙂

frisbee
31. okt 2011

...a prečo teraz plačem????? 🙂

irriss
autor
31. okt 2011

@berenika39

ja jsem slozita i v zivote nejen na MK 😉

irriss
autor
31. okt 2011

@frisbee
Proc places? Ja bych chtela taky plakat, ale nejak to ze mne vyprchalo, skoda...uz jsou to pro mne jen pismenka ale tesim se na dalsi sen...Problem je v tom, ze vzdycky vidim jen muzske nohy ci ruce..nevidim do tvare ani parfem necitim...tentokrat se ztelesnil a fakt to byl zazitek na celou noc a na cely den...pak se stalo to, co se i s tim nejlepsim sampanskym stava....VYPRCHALO.... 😉 ☹

frisbee
31. okt 2011

@irriss ...asi tomu snu rozumiem,zvláštny a krásny 😉 ..a možno som ešte dojatá z tej témy o tom,ako dotyčná nechcela doma 16.ročného manželovho syna 🙄 ...

irriss
autor
31. okt 2011

@frisbee
Tusila jem od Tebe podobnou odpoved...je krasne se do neceho umet vzit..mit kousek sebe skoro vsude neni spatne... 😉 a to Ty umis...
🙂
.....a na ni zapomen, ber to tak, ze Filipek neni...i kdyz po svete chodi spousty takovych ZTRACENYCH Filipku 😢

frisbee
31. okt 2011

@irriss ...ďakujem 🙂