icon

Prosím o pomoc s výpočtom dochádzky zamestnancov

ivana531
5. aug 2021

Dobry den prosim ak mi vie niekto pomoct. Musim urobit dochadzku . Ide o 4 zamestnancov s dobou prace od 06:00-21:00. Ide o potraviny 7 dni v tyzdni otvorene. Pracuju na 3 zmeny. Robi sa od 06 ,10, a 12:30 hod. 2ja ale musia nastupit o 10 tej .Robia aj vikendy po troch. Prosim vie mi niekto poradit ako sa to pocita pripadne je na to nejaka tabulka kedze som nic pre mna jednoduche nenasla na nete. Dakunem pekne

anicka182
5. aug 2021

@ivana531 dost malo zamestnancov na taketo otváracie hodiny

ivana531
autor
6. aug 2021

@anicka182 no aj ja som toho nazoru. Viete mi prosiim poradit ako by som mala urobit dochadzku pri takomto pocte ? Som vo firme nova nikdy som dochadzku nerobila a byvala sefka sa na to .....2 dni kombinujem vselijak no nijak mi to nevychadza

marzuz89
6. aug 2021

@ivana531 musis poznat ich pracovny fond a zakonnik prace, nemozes im zmeny nasukat len tak, od oka 🤗 ked to nevies, nikdy si to nerobila, nehladaj pomoc na nete ale u sefky, snad aj jej zalezi na tom, aby zamestnanci pracovali spravne podla ZP.

martinkatinka
6. aug 2021

Ty mas naplanovat smeny, ano? Vypocitaj si tyzdenny pracovny fond jedneho zamestnanca, kolko mu mas dat smien za ten tyzden a kolko celkovo smien mas mat v tej predajni a uz musis kombinovat.

iveta7677
6. aug 2021

@ivana531 na facebooku su skupiny kde sa diskutuje aj na taketo temy. Otazku napiste tam a nie sem na modry konik.

konikkon
6. aug 2021

@ivana531 pozri ako mali urobený rozpis smien v minulých mesiacoch.

zuvelyn
6. aug 2021

Vytvoriť pracovný kalendár pri nepravidelnom pracovnom čase nie je len tak. Ak si to nikdy nerobila, ani MK ani FB ti nepomôže, ako bolo spomenuté na to potrebuješ poznať zákonník práce, pracovný fond zamestnancov a mať nad sebou nadriadeného, ktorý ta zaučí. Spýtaj sa šéfky či jej stojí kontrola z inšpektorátu práce za to aby sa na to vyprdla ;) predpokladám ale ze nie si na pozícii HR/mzdárka lebo by si to ovládala (minimlane v teoretickej rovine),ale možno nejaká vedúca predajne? Obrať sa na svojho HR partnera ak ti šéfka pomôcť nevie/nechce.

ivana531
autor
6. aug 2021

@zuvelyn týždenne majú robiť 42.5 hodiny. Ide o novú prevádzku čiže predchádzajúca dochádzka nieje. Áno som objektova vedúca pred
Ajne a žiaľ nikdy som nerobila dochádzku.

zuvelyn
7. aug 2021

@ivana531 tak potom nie je o čom, kontaktuj HR/Mazdarku/vedúcu. Smennost musíš plánovať kvartálne tak abybti sedel pracovný fond etc. etc. Môžeš si naštudovať zákonník práce, ale ak nie si z fachu budeš s tým mať sakra problém.

brigib
7. aug 2021

@iveta7677 milujem taketo “napomocme” komentare