Prosím o pomoc s výpočtom dochádzky zamestnancov
Dobry den prosim ak mi vie niekto pomoct. Musim urobit dochadzku . Ide o 4 zamestnancov s dobou prace od 06:00-21:00. Ide o potraviny 7 dni v tyzdni otvorene. Pracuju na 3 zmeny. Robi sa od 06 ,10, a 12:30 hod. 2ja ale musia nastupit o 10 tej .Robia aj vikendy po troch. Prosim vie mi niekto poradit ako sa to pocita pripadne je na to nejaka tabulka kedze som nic pre mna jednoduche nenasla na nete. Dakunem pekne
Ty mas naplanovat smeny, ano? Vypocitaj si tyzdenny pracovny fond jedneho zamestnanca, kolko mu mas dat smien za ten tyzden a kolko celkovo smien mas mat v tej predajni a uz musis kombinovat.
Vytvoriť pracovný kalendár pri nepravidelnom pracovnom čase nie je len tak. Ak si to nikdy nerobila, ani MK ani FB ti nepomôže, ako bolo spomenuté na to potrebuješ poznať zákonník práce, pracovný fond zamestnancov a mať nad sebou nadriadeného, ktorý ta zaučí. Spýtaj sa šéfky či jej stojí kontrola z inšpektorátu práce za to aby sa na to vyprdla ;) predpokladám ale ze nie si na pozícii HR/mzdárka lebo by si to ovládala (minimlane v teoretickej rovine),ale možno nejaká vedúca predajne? Obrať sa na svojho HR partnera ak ti šéfka pomôcť nevie/nechce.

@ivana531 dost malo zamestnancov na taketo otváracie hodiny