Prosím poraďte. Problém s PC - automatické dopyty
... ale váš počítač alebo sieť pravdepodobne posiela automatické dopyty. Vzhľadom na ochranu našich používateľov vašu žiadosť práve teraz nemôžeme spracovať.
Co to znamena toto mi niekedy vyhadzuje ked si dam nieco do Google a chcem aby mi nieco vyhladalo.
ked som si dala tam dole ze pomoct s vyriesenim probleme hodilo ma to na tuto stranku. http://www.google.com/support/websearch/bin/ans...
Mne to uz robi tyzden ide ma z toho porazit. A nechapem ako mam ten problem odstranit. ☹
skús si prečistiť PC nejakým antivírovým programom....
Spybot Search and Destroy skús tento, na ktorý ťa to aj odporúča
Máš nainštalovaný Antivírový program, ktorý je aj aktívny a aktualizovaný? Ak áno tak pusti hĺbkovú analýzu. A tam zistíš či máš nejaké vírusy. To bude tak 80% pravd. problemu. Ak nepomože tak si stiahni "Spybot Search and Destroy" a pusti scan. Spybot odhaluje aj dalsi addvare, ktoré ignoruju niektore antivírove programy. Bud antivir, al. Spybot by mal odhalit nejaky program, ktory pravidelne a bez zasahu uzivatela posiela, alebo vyzaduje informacie z internetu.
Toto plati ak más PC doma a nie je to PC niekde v praci kde moze byt nastavena specificka politika zabezpecenia.
Dakujem.
Antivirusovy program mam , neviem ci mozem napisat aky ale ten co je zadarmo ( AVAS.) Kontrolu som si robila sice asi pred mesiacom ale dam si ju znova a uvidim. A ten Spybot sa da kde stiahnut? Ja sa vobec nevyznam v pc. To je antivirak ci co vlastne?
Boze uz som z toho zufala.
Nemohol sa mi niekto naburat do PC?
spyboot stiahnes napr. tu http://projects.securitywonks.net/projects/down...
potom naistalujes a spustis :D
spyboot je laicky nieco ako antivir 😀
ps: to mi diktuje manzel, ja sa v tom tiez nevyznam 😉 , skus si niekoho zohnat, kto sa na to pozrie ak Ti to nepojde
Uz som si to stiahla a dala som kontrolovat. No som zvedava co mi tam ukaze. 😒
a mozem mat aj ten spybote aj avast? obydva?
mickaaa ja mám aj program Trojankiller, aj ten je veľmi dobrý.....v tom čase keď mi to robilo, tak mi vyhadzovalo v PC Trojana....a toho mi tuším Spybot neobjavil.
mickaaa sú antiviráky, ktoré sa "bijú" a robia ešte väčšiu neplechu ako keby neboli vôbec....
a to čo sa ti stalo, občas robí aj mne pc... pri google, že ma nechce pustiť pri vyhľadávaní ďalej... ale na čosi tam kliknem a otvorí mi "ponuku" čo vyhľadalo... tak neviem, čo to môže byť.... antivirák mám avast a som s ním maximálne spokojná... zatiaľ 🙂
mozes mat aj spybote aj Avast.
dakujem 🙂
tak tento problem som mala aj ja dnes ja mam (avg) neviete mi poradit ako mam s nim preskenovat pc?
Spustila som si ten Spybot ale vypol mi notebook lebo sa prehrial tak si to musim dnes znova spustit, ale na liste mam nejaku ikonku a ked na nu ukazem mysov napise mi ta 169765 procesov na čiernej listine a 256999 known ratings available. To co je preboha? Ta cierna listina neznie dobre, to mam tolko vyrusov ci co?
murinka • 1d • Dnes o 20:52
Ahojte zeny.viem ze taka tema tu uz je-ospravedlnujem sa adminkam ze im pridavam pracu- ale nemozem ju najst.po nacitani mi naskocili male pismenka a neviem ako ich zvacsit-poradite mi?
emanka • 1d • Dnes o 20:53
mne sa to stalo nedávno...daj si hore Zobraziť a potom Lupa 😉 😉
murinka • 1d • Dnes o 20:58
velmi pekne dakujem 🙂
emanka • 1d • Dnes o 21:16
za málo 🙂 dúfam, že ti to išlo
zuzanocka • Dnes o 22:22
pripadne podrzat ctrl a tocitkom na mysi smerom hore 🙂
emjee • 1d • Dnes o 22:35 pripadne podrzat ctrl a stlacat +

aj mne to už dávnejšie parkrát urobilo.....neviem čo to bolo, ale už to nerobí.