Protest v Miloslavove
kto chcete vidieť live stream chodte na TikTok viktor_tomka alebo shagggy_
a teraz protestovali proti tým rodičom čo robili zle tomu dievčatku alebo ...lebo vieš tí rodičia tiež nekázali takto deťom robiť zle.... nie je mi to moc jasné proti komu protestujú..
@mamula20 no bodaj... to sú tam aj policajti aby ku niečomu neprišlo? To je pred domom toho policajta? nepríjemné...
Mne napada len jedno zamyslenie sa....ked v BA vystrajali neprisposobivi, nepustali sanitky, ludom skakali pod auta, zhadzovali motorkarov, nadavali okoloiducim a pod, vtedy tam policajti ani neboli🙄 vtedajsi povereny policajny prezident vyhlasil, ze si mame zvykat. A tu ide o zjavne absolutne nezvladnutu vychovu jedneho decka dvoch policajtov a tam uz sa sa oplati policajtov poslat? Tento stat mi je cim.dalej tym.vacsou zahadou
Však poslali policajtov lebo tata je bývalý policajt a mamka súčasná policajtka. Chodila by som kanálmi keby mám hentak vychované decko a odsťahovala sa na druhú stranu republiky
@dramaqueen bože je to hrozne, ja som ten článok o tom dievčatku ani nemohla celý dočítať, tak mi prišlo ľúto. No viem o co ide a budem sa modliť za spravodlivosť. Toto nie je možné aby sa dialo a aby to prešlo niekomu bez následkov, len kvôli tomu, že rodicia sú policajti. Mali by sa hanbiť za to, že takto vychovali svoje dieťa. Našťastie media v dnešnej dobe dokážu veľké veci a možno vďaka tomu, že to takto koluje po internete a ľudia sa zapájajú a starajú sa dočkáme spravodlivosti..

myslíš protest? proti komu a čomu? o čo ide?