icon

Protest v Miloslavove

dramaqueen
9. jan 2022

kto chcete vidieť live stream chodte na TikTok viktor_tomka alebo shagggy_

deti95060810
9. jan 2022

myslíš protest? proti komu a čomu? o čo ide?

kruela13
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
9. jan 2022

a teraz protestovali proti tým rodičom čo robili zle tomu dievčatku alebo ...lebo vieš tí rodičia tiež nekázali takto deťom robiť zle.... nie je mi to moc jasné proti komu protestujú..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
9. jan 2022

@mamula20 no bodaj... to sú tam aj policajti aby ku niečomu neprišlo? To je pred domom toho policajta? nepríjemné...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ddaassuullaa
9. jan 2022

Mne napada len jedno zamyslenie sa....ked v BA vystrajali neprisposobivi, nepustali sanitky, ludom skakali pod auta, zhadzovali motorkarov, nadavali okoloiducim a pod, vtedy tam policajti ani neboli🙄 vtedajsi povereny policajny prezident vyhlasil, ze si mame zvykat. A tu ide o zjavne absolutne nezvladnutu vychovu jedneho decka dvoch policajtov a tam uz sa sa oplati policajtov poslat? Tento stat mi je cim.dalej tym.vacsou zahadou

arriana29
9. jan 2022

Však poslali policajtov lebo tata je bývalý policajt a mamka súčasná policajtka. Chodila by som kanálmi keby mám hentak vychované decko a odsťahovala sa na druhú stranu republiky

lenuska9999
9. jan 2022

@dramaqueen bože je to hrozne, ja som ten článok o tom dievčatku ani nemohla celý dočítať, tak mi prišlo ľúto. No viem o co ide a budem sa modliť za spravodlivosť. Toto nie je možné aby sa dialo a aby to prešlo niekomu bez následkov, len kvôli tomu, že rodicia sú policajti. Mali by sa hanbiť za to, že takto vychovali svoje dieťa. Našťastie media v dnešnej dobe dokážu veľké veci a možno vďaka tomu, že to takto koluje po internete a ľudia sa zapájajú a starajú sa dočkáme spravodlivosti..