Protesty v Bratislave: Ficový odkaz a početná účasť
Konáme slobodne a z vlastnej vôle, odkazujú Ficovi.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23440427/protesty-24-1-s...
@malinka03 napríklad mňa
naco dalsia diskusia dajte si to na plochu pod svojim nickom
@mamina7070 daj si pohov
@mamina7070
Presne zase anonym
@mamina7070
@malinka03 a vás to síce neuveriteľné irituje, ale až tak, aby ste v záujme svojej pohody túto diskusiu ignorovali, tak to teda nie...
Ano ,ale ukaz svoj nick ty hrdina!
@malinka03
@mamina7070 Pozdravujeme z námestíčka všetkých verných národu ;)
veď buď hrdina aj na MK,čoho sa bojíš?
@rozculena k čomu je ti môj nick? Zmení to niečo na počtoch nespokojných ľudí u nás keď ho uvediem? Choď radšej aj ty podporiť naše členstvo v únii!
Aj my sme boli.
Ja nechapem jednu vec - vzdy ked sa o niecom hlasuje tak su rozne nazory, za/proti atd ale nakoniec aj tak vyhra vacsina. Boli tu slobodne a demokraticke volby (to hadam nikto nespochybnuje) a vacsina proste vyhrala - ci sa nam to paci alebo nie. No a teraz preco mensina ide na namestia a protestuje??
Iba dodam ze nie som volic Fica
@stormie presne preto isté, prečo “ficovci” vykrikovali na prezidentku, že je americká ku.va. Išli vyjadriť svoj nesúhlas, aj keď asi na tomto stretnutí nikto nahecoval ostatných vykrikovať Pele je buze.ant a Fico pohlavný úd.. 🙃
@stormie ja ti odpoviem proti otazkou: preco ked vyhral matovic, tak fico ako opozicny poslenec nerespektoval demokraticke volby a zvazal ludi na protesty?
A o tom je ta demokracia… ze mame pravo na vyjadrenie nesuhlasu s krokmi vlady a mame pravo ziadat napravu …
@stormie to ze Fico vyhral volby nikto nespochybnuje. To vsak neznamena, ze si moze robit so statom co chce. Ludom sa to nepaci a protest je v demokracii ich obcianske pravo. Protestom nehovorime o tom, ze Fico nevyhral volby, ale ze to ako vedie krajinu je ciste peklo, vo vsetkych oblastiach.
@ktobytobolpovedal ja neviem preco, ja sa len pytam preco sa to deje ze mensina sa snazi zmenit rozhodnutie vacsiny
@lexie36 To ze je to ciste peklo sa asi tej vascine co ho zvolila paci
som rada, ze je nakoniec viac normalnych ludi, ako tych ,,zaslepenych” ktori volili tuto vladu. A to nikoho na protesty ani nemuseli zvazat, aby mali nejaku ucast 🤭 Toto mi dava nadej, ze snad mame sancu na dostojny zivot na Slovensku a tato cvarga skonci
@lexie36 ficovoliči ešte žijú v hesle vyhraj voľby a môžeš všetko! - lenže zabúdajú, že autor tejto SMEROdajnej myšlienky už zomrel a paradoxne pred vchodom do nemocnice. Nič nie je nemenné, aj na túto vládu to platí!
@stormie lebo to ze vyhral volby este neznamena, ze je Boh a moze si robit to co chces… ak by konal v zaujme obcanov a slovenskej republiky, tak by jeho nevolici nemali potrebu protestovat… smer ma nieco okolo 19% volicov, to ani zdaleka nie je cele slovensko. Proste demokracia o tom, ze aj ta podla teba mensina ma pravo vyjadrit nesuhlas s kromi, ktore sa tu deju

Koho to zaujma ?!