icon

Protesty v Bratislave: Ficový odkaz a početná účasť

24. jan 2025

Konáme slobodne a z vlastnej vôle, odkazujú Ficovi.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23440427/protesty-24-1-s...

Strana
malinka03
24. jan 2025

Koho to zaujma ?!

belllinka
24. jan 2025

@malinka03 všetkých normálnych ľudî

kp7333
24. jan 2025

@malinka03 tych, ktorym lezi na srdci buducnost deti a clenstvo Slovenska v EU.

kp7333
24. jan 2025

aj my sme boli

lenkasarka
24. jan 2025

@malinka03 napríklad mňa

mamina7070
24. jan 2025

naco dalsia diskusia dajte si to na plochu pod svojim nickom

kp7333
24. jan 2025

@mamina7070 daj si pohov

malinka03
24. jan 2025

@mamina7070
Presne zase anonym

beronsche
24. jan 2025

@mamina7070
@malinka03 a vás to síce neuveriteľné irituje, ale až tak, aby ste v záujme svojej pohody túto diskusiu ignorovali, tak to teda nie...

malinka03
24. jan 2025

Ano ,ale ukaz svoj nick ty hrdina!

autor
24. jan 2025

@malinka03
@mamina7070 Pozdravujeme z námestíčka všetkých verných národu ;)

rozculena
24. jan 2025

veď buď hrdina aj na MK,čoho sa bojíš?

kp7333
24. jan 2025

@malinka03 a ty co si z gasparkovej informacnej sluzby, ze si taka zvedava?

autor
24. jan 2025

@rozculena k čomu je ti môj nick? Zmení to niečo na počtoch nespokojných ľudí u nás keď ho uvediem? Choď radšej aj ty podporiť naše členstvo v únii!

evcagabi
24. jan 2025

@malinka03 mna to zaujima

guudy
24. jan 2025

Aj my sme boli.

stormie
24. jan 2025

Ja nechapem jednu vec - vzdy ked sa o niecom hlasuje tak su rozne nazory, za/proti atd ale nakoniec aj tak vyhra vacsina. Boli tu slobodne a demokraticke volby (to hadam nikto nespochybnuje) a vacsina proste vyhrala - ci sa nam to paci alebo nie. No a teraz preco mensina ide na namestia a protestuje??

Iba dodam ze nie som volic Fica

denkabemommy
24. jan 2025

@stormie presne preto isté, prečo “ficovci” vykrikovali na prezidentku, že je americká ku.va. Išli vyjadriť svoj nesúhlas, aj keď asi na tomto stretnutí nikto nahecoval ostatných vykrikovať Pele je buze.ant a Fico pohlavný úd.. 🙃

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

@stormie ja ti odpoviem proti otazkou: preco ked vyhral matovic, tak fico ako opozicny poslenec nerespektoval demokraticke volby a zvazal ludi na protesty?
A o tom je ta demokracia… ze mame pravo na vyjadrenie nesuhlasu s krokmi vlady a mame pravo ziadat napravu …

lexie36
24. jan 2025

@stormie to ze Fico vyhral volby nikto nespochybnuje. To vsak neznamena, ze si moze robit so statom co chce. Ludom sa to nepaci a protest je v demokracii ich obcianske pravo. Protestom nehovorime o tom, ze Fico nevyhral volby, ale ze to ako vedie krajinu je ciste peklo, vo vsetkych oblastiach.

stormie
24. jan 2025

@ktobytobolpovedal ja neviem preco, ja sa len pytam preco sa to deje ze mensina sa snazi zmenit rozhodnutie vacsiny

@lexie36 To ze je to ciste peklo sa asi tej vascine co ho zvolila paci

malinka03
24. jan 2025

@lexie36
Aj tak su tie protesty zbytocne,sa postavte aj na hlavu a nic nezmenite.

bubuska
24. jan 2025

@stormie Väčšina ľudí zabúda že aj Hitler bol zvolený v demokratických voľbách a nebol to žiadny prevrat. Čiže víťazstvo vo voľbách nie je bianco šek na všetko.

enya00
24. jan 2025

som rada, ze je nakoniec viac normalnych ludi, ako tych ,,zaslepenych” ktori volili tuto vladu. A to nikoho na protesty ani nemuseli zvazat, aby mali nejaku ucast 🤭 Toto mi dava nadej, ze snad mame sancu na dostojny zivot na Slovensku a tato cvarga skonci

stormie
24. jan 2025

@bubuska a? Stale je to rozhodnutie vacsiny, aj to ze vyhral Hitler, aj Fico a pred tym Matovic, Dzurinda, Meciar ….

stormie
24. jan 2025

@enya00 viac normalnych ludi by znamenalo ze by Fico vo volbach nevyhral, mozno nabuduce …

kp7333
24. jan 2025

@stormie nejak ti nesedi matematika. Smer ma podporu 18% volicov. Pochybujem, ze vsetci z nich schvaluju prorusku orientaciu, ale keby aj, aj tak to ani zdaleka nie je vacsina

autor
24. jan 2025

@lexie36 ficovoliči ešte žijú v hesle vyhraj voľby a môžeš všetko! - lenže zabúdajú, že autor tejto SMEROdajnej myšlienky už zomrel a paradoxne pred vchodom do nemocnice. Nič nie je nemenné, aj na túto vládu to platí!

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

@stormie lebo to ze vyhral volby este neznamena, ze je Boh a moze si robit to co chces… ak by konal v zaujme obcanov a slovenskej republiky, tak by jeho nevolici nemali potrebu protestovat… smer ma nieco okolo 19% volicov, to ani zdaleka nie je cele slovensko. Proste demokracia o tom, ze aj ta podla teba mensina ma pravo vyjadrit nesuhlas s kromi, ktore sa tu deju

oli18
24. jan 2025

@stormie volby boli zmanipulovane

Strana