icon

Psík Pappilon

alenkay7
25. feb 2021

Ahojky je tu niekto kto má Papillona? Rada by som sa opýtala na pár vecí? Ďakujem 😉

mirka2418
25. feb 2021

@alenkay7 ahoj 🙂 ja mám 2 fenky papillona

alenkay7
autor
25. feb 2021

@mirka2418 ďakujem za reakciu. Chceme kúpiť psíka resp.fenku. Zaujímalo by ma či pláne veľmi? Od koho ste ich kúpili chcela ho kúpiť od nejakého dobrého overeného chovateľa, aby sme nepochodili zle. A ešte nejaké informácie o tejto rase čo sa nepíše nikde. Nie sú veľmi hryzave? Že vraj vychádzajú aj s mačkami, totiž máme jednu bytovú. A tak.

alenkay7
autor
25. feb 2021

@mirka2418 myslela som či pĺzne

mirka2418
25. feb 2021

@alenkay7 tak, nebudem Ti klamať, pĺzne dosť 😀 stále behám s vysávačom, jedna má už 9 a druhá 7 rokov, máme ich z chovateľskej stanice de Pompadour, žiaľ chovateľka zomrela, takže iba ak si nájdeš inú chovateľskú stanicu, myslím, že je ich dosť, sú to milé psíky, ale samozrejme, že aj z mojich má každá úplne inú povahu a s mačkami neviem, nemám skúsenosť, ale mohlo by to fungovať 🙂

luccija
25. feb 2021

@alenkay7 inšpirovala Tá dnešná relácia?😀

bundle
25. feb 2021

momentálne u nás ....dolu ešte spí morské prasiatku

kristind
25. feb 2021

@alenkay7 ak chceš overenú chovnú stanicu, kočka z dnešného reflexu chová. Na fb sme v rovnakej skupine. Keď si ju podľa mena vyhľadáš určite ti rada zodpovedie všetky otázky a povie ti aj info o prípadnej kúpe 🙂

mirka2418
25. feb 2021

Moje ženy Bianca a Weroonica (Nikuška ) 😍

alenkay7
autor
25. feb 2021

@kristind kto je to a v akej skupine ste?

alenkay7
autor
25. feb 2021

@mirka2418 krásne

kristind
26. feb 2021

@alenkay7 je to skupina psíčkari a psíčkarky tuto je link na jej profil, chová papilonov https://www.facebook.com/annamaria.ejmuska
Včera bola v reflexe v reportáži o tom, že jej dve haviny si zahrali v seriály Najhorší týždeň môjho života 🙂