icon

Putin vyhlásil mobilizáciu. Bude vojna?

21. sep 2022

Čo si myslíte, bude vojna?

Strana
z4
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
21. sep 2022

Vojna uz je, pokial si si chlape nevsimol

nelca84
21. sep 2022

kto to len bude? @dreamss

pribinak
21. sep 2022

Ty si teraz pristál na tejto planéte? Alebo ako? Lebo vojna už je

panb
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
21. sep 2022

Na vyhlasenie mobilizacie sa cakalo uz dlhsie. Predpokladalo sa, ze to urobi este v maji, takze to zas nie je taka prekvapiva informacia.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
21. sep 2022

tema nahlasena

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
21. sep 2022

@zoro9836 aky ma zmysel vytvarat taketo temy ??? Len na to, aby sa tu ludia zase pohadali. 🙄

panb
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
21. sep 2022

nešír paniku...

elenka.k
21. sep 2022

Ukrajina od 1.10.2022 zakázala vycestovanie ženám - doktorky a učiteľky

simona20201309
21. sep 2022

Nerozumiem vašim reakciám. Anonym ma zrejme strach. Preto sa pýta a zisťuje. Ja keď mám strach, pýtam sa veľa a hľadám odpoveď, ktorá má aspoň trochu upokojí. Načo sa hráme? Myslím, že obrovské % ľudí má v gatiach, len sa to bojíme priznať si?
Nikto z nás netuší , ako sa to cele vyvinie, ale tiež by som si tu veľmi rada prečítala názor nejakej fundovanej osoby, že- nie, zatiaľ určite u nás vojn nehrozí.
Ja správy nepozerám, nečítam. Žijem si ako doteraz, ale keď sem tam sa nejak k podobnej informácií dostanem, vystrasi má to a dost dlho sa snažím tieto informácie spracovať a nepripúšťať si nič zlé.

simona20201309
21. sep 2022

Pamätám si na podobný príspevok, kde anonym písal, že pripravte sa, Rusko zaútočí na Ukrajinu (aj s konkrétnym datumom) a toľko sa tu na neho nadavalo a urazalo a dehonestovslo..... a naozaj toho dňa rusko zautocilo. Podľa mňa to nie je šírenie paniky, ale prosba o pomoc zvládnuť strach a frustráciu. A namiesto urážok pokúsiť sa nejak rozumne vysvetliť, že prečo rusko podniklo taky krok a co bude nasledovať.

gigie24
21. sep 2022

@pribinak
@simona20201309 Dakujeme konecne za rozumnu a empaticku reakciu 😇👍

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
5peta1
21. sep 2022

Situácia je veľmi vážna a každý kto tvrdí opak, tak klame sám sebe.
Všetko teraz závisí od toho, ako sa k tomu postaví západ a či sa konečne nájde niekto, kto sa pokúsi aspoň o trochu diplomacie. A tiež od toho, ako moc je Putin už mimo

autor
21. sep 2022

Super, ste fakt milé. Ja nešírim paniku, je to vo všetkých médiách. Ale ja šírim paniku. Ok, ospravedlňujem sa.

autor
21. sep 2022

@bessie12 Si fakt zlatá žena.

liljana
21. sep 2022

Rusi prehravaju, tak Putin vyhlasil mobilizaciu a memorandum, ze Rusko bude branit svoje uzemia jadrovymi raketami. Rozumej, za svoje povazuje uzemia, ktore doteraz ukradla Ukrajine (vo velkosti asi byvaleho Ceskoslovenska, co bolo 128 tis km2). Takze si velka krajina, obsadis niekomu uzemie, zorganizujes zfalsovane memoranda ako ked za socializmu 99% ludi volilo Ksc, vyhlasis to za ruske uzemie. Vrcis a ukazujes jadrove zuby, ze uz je to tvoje.

5peta1
21. sep 2022

Nesiris paniku. Ani sa ti nečudujem, že sa pýtaš. Každý, kto to trochu viac sleduje, tak sa reálne bojí. A hľadá niekoho kompetentnejsieho, kto mu povie, že sú nejaké možnosti, ako z toho von.
Ja ťa veľmi dobre chápem. A tiež si nemyslím, že je potrebné sa pri takýchto otázkach skrývať pod rúškom anonymity.

liljana
21. sep 2022

Najlepsie je, ako sa ukazuju ruske klamstva. Shojgu tvrdi, ze na Ukrajine zomrelo iba 6 tisic ruskych vojakov a pomaly polka ukrajinske armady bola znicena. Preto sa ruske vojsko stahuje pred ukrajinskou ofenzivou a Putin povolava v mobilizacii 300 tis rezervistov, aby doplnil "6 tisicove straty". 😲
Rusi vedia utocit vzdy iba v presile a na pocte mrtvych im nezalezi.

kittykat22
21. sep 2022

mobilizacia je preto, pretoze nemaju ludi. Kamaratka je z Ruska a jej tatko je vojensky pilot. Ma 59 rokov. Minule plakala, ze sa boji mobilizacie, pretoze do 63 rokov mozu povolat ludi spat do sluzby. Boji sa ze pride o zivot a pravda je, ze jemu sa bojovat vobec nechce - chce dochodok a svaty pokoj. Je stary a nelietal pomaly 20 rokov. Teraz do lietadla asi ani nesadne, mozno pojde normalne do akcie ako klasicky vojak.

markus1
Odpoveď bola odstránená
5peta1
21. sep 2022

@markus1 Rusko je v srackach a veli mu prepnuty stary senilny dedo. Ale stale je to krajina s najväčším jadrovým arzenálom. Podľa mnohých odborníkov funkčných. Do Európy nepôjde, ale ak nejakú JZ vystrelí, ver mi, že to nebude na UA, aby si nechal zamorit krajinu radioaktivnym spadom.
Všetci tvrdia, že s teroristami sa nevyjednava. Je to smiešne, pretože, ak nejaký lupič prepadne banku a má rukojemníkov, vyjednávač je tam medzi prvými spoločne so zásahovými jednotkami.
Tak prečo sa teraz takéto nedeje. Je mi z toho na vracanie. Len zbrojit, zbrojit a zbrojit. Nech umierajú tisíce ľudí. Kde je diplomacia?

123hombre
21. sep 2022

@markus1 nezabúdaj že ruským spojencom je Čína!

att123
Autor odpoveď zmazal
5peta1
21. sep 2022

@att123 Jedna raketa na územie NATO a príde odveta. On s tým samozrejme počíta a preto si zalezie do svojho bunkru a pošle nám ich sem ďalších pár. A my jemu späť. Trošku krátkozraké, nemyslíš? Zem zamorená, tisíce ľudí mŕtvych. Nemysli si, že členstvo v NATO niekoho zachráni.

Strana
z4