icon

Rada pri výbere auta

19. nov 2022

Poraďte mi prosím kto sa aspoň trochu vyzná

Volkswagen Golf 2011, 95 158 km, Benzín, 1.4 TSI
alebo
Hyundai i40 2013, 166 484 km, Diesel, 1.7 CRDi

Rozdiel v cene je cca 1300€

Opýtajte sa aj mužov keď môžte , najlepšie tých čo sú automechanici 😄❤️ Ďakujem

bucko555
19. nov 2022

Hyundai i40....máme diesel podobný ročník aj kilometre a spokojnosť papa len 5 litrov na 100 km

nikasmile
19. nov 2022

Hyundai

basszabik
19. nov 2022

Určite Golf , mala som 1,4 tsi super spotreba , lacné diely , opraví to každý keďže (Seat , škoda VW je to iste) a určite kvalita vnútorného priestoru sa nedá porovnať z niakym hnujdajom

noami12
19. nov 2022

Za mňa Volkswagen, niesu tak kazové, má aj menej najazdené.
Audi a Volkswagen sú podľa mňa také naj.

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
drake122
20. nov 2022

Auto si treba pozrieť v reálnom živote najprv, nie podľa niekoľkých parametrov a rady na Modrom poníkovi vyberať. V bazári ťa oklamu ako len chcú. Výber treba nechať na niekoho, kto sa skutočne tejto téme rozumie.

nwnw
20. nov 2022

Normálne zober kabelku a ktorá farba auta k nej pasuje.
Podla preferencii.. ked budes jazdit 2km xy krat denne, tak Ta diesel asi nebude mat rad. Treba zobrat mechanika, nech ho pozrie.

minenkas
20. nov 2022

Ani jedno

aaao
20. nov 2022

Hlavne si urci ake trasy budes jazdit, podla toho sa rozhodni ci diesel alebo benzin. 🤦‍♀️🤦‍♀️

jeanne14
20. nov 2022

Golf .. 😊
Benzín je teraz lacnejší, 1.4 ani veľa nespapá, diely, dostupnosť dielov, ma menej najazdených km.
My mame Octaviu 1.6 benzín a nie je to take hrozne čo sa týka spotreby. Ale bez vážnych porúch ozaj. 11 rokov, len základný servis.
Ako druhé auto mame práve golf ale diesel. Spotreba tiež super, 4 litre max, využívame ho hlavne na dlhšie trasy.

123hombre
20. nov 2022

Určite treba pozrieť s dobrým automechanikom. Tam je viac vecí a faktorov podľa čoho vyberať. Overiť km,či nie sú stočené, brzdy,rozvody a tak. Mechanik vie čo má pozrieť.