Rady a skúsenosti - ako pribrať?
Ahojte, baby potrebujem radu, máte niektorá nejaké skúsenosti ako pribrať? Ďakujem 🙂
Otehotni minimalne 2krat, nekoj a vecer si rob hody, 10kg zarucujem :D
@erika554 a preco chces pribrat?
@kittykat22 ja nechcem pribrať, nižšie v komentári som vysvetlila že to potrebuje sestra 🙂
na tem vek to není až také akútne pár rokov dozadu som mala 168cm a váhu 48kg dievčatáv tomto veku možu byť aj takéto štíhle pokiaľ nemá zdravotné problémy neriešila by som to vobec
No a načo ma priberať veď to príde samo
juj, to je v pohode,, vobec by som to neriesila,, ja som v 13 mala 39 o par cm menej,,, teda vobec som nebola extra chuda,,,, polovica triedy mala taketo hodnoty....je to tym,ze mozno viac-rychlejsie vyrastla,,, do vysky,,,,, ta hmotnost postupne nabehne,, ved este stale rastie,, vyvojom to dobehne... 🙂 tie cm uz asi moc nenabehnu hore,, a pojdu prave kila hore... 🙂
@erika554 ale ved to je normalna vaha pre dieta v jej veku - aj pri tej vyske. Nevidim dovod na priberanie. Mozno by si jej skor mohla pomoct k sebavedomiu.
Mne sa zda ok Ved este rastie ja som mala v 20ke 49kg 172cm a zožrala sama celu pizzu lebo mi chutio aj 10knedli na posedenie.. a super postava 😃 teraz po 2teho som zas žena ako Xena moj brat ze ako Viking bojovnicka 😂aj tak spokojna. Sestra skor potrebuje ubezpečit že je krasna a dokonala taka aka je. Nie reči ze by mala pribrat. Hlavne ak sa zdravo stravuje jej vaha nie je problem a nemali by z toho robit problem ani jej blizky.
Keď to nebude v poriadku tá váha tak to bude aj lekár riešiť, jediné čo by som zmenila je strava, treba aby bola pravidelná a pestrá, bielkoviny, zdravé tuky a podobne 🙂

otehotni ... :D alebo b12 tabletky pripadne zacat cvicit a nabrat svalovinu