Raz si verím, raz nie
Som na MD mám problém si veriť s robiť veci dôkladne. Má niekto radu ako sa mám sústrediť na danú vec
@monuska112 áno som unavená vyčerpaná deň čo deň . Unavená v dave ľudí ,vo veľkom obchodnom centre až ma hádže
Tá únava sa môže aj tak prejavovať. To ale prejde 🙂 myslim, že to všetky dobre poznáme, že počas materskej sme spravili veci skôr rýchlo než dôkladne. Kľúčové je nemať ďalšie dieťa, kým sa nedostaneš zas do nejakého systému, že si sama so sebou spokojná.
unava je normalna pokial je v norme. syndrom vyhoretia vsak moze byt nebezpecny a viest aj k depresiam okrem ineho. skus si stanovit priority a robit len to najdolezitejsie, zarad do tych priorit seba to znamena pospi si s dietatom nejak si oddychni poziadaj o pomoc partnera alebo niekoho s rodiny (ak situaciu este nezhorsi)
podla mna to nie je o tom, ci si veris ci nie, skor je to o tom, ze asi si vyhorena, ze uz mas toho viac ako dost, si unavena a to sa takto prejavuje, dopraj si aspon nejaky cas pre seba

nerozumiem otazke. mas problem so sebadöverou ci sustredenim sa? alebo neveris ze sa dokazes sustredit? nemas problem s unavou, vycerpanim?