icon

Recenzie na vodu s minerálmi od Aquatechnology

22. mar 2025

Ahojte mate niekto vodu z mineralmi od Auqatechnology?

marko1459
Autor odpoveď zmazal
marko1459
26. jún 2025

Filtre maju možno fajn ale ten technik Krajanec je hlupak si myslim, ale je to moj nazor len na zaklade skusenosti s ním,...ale je vydieť že vo firme má priaznive zázemie... asi aj preto si može dovoliť,... čo si dovoluje,...po jeho návšteve nas vytopilo on bol posledný ktorý s tým manipuloval ,... poistovna škodu zaplatila,...ale on ked prišiel na najbližši servis bol podraždený nervak ktorý mi ešte išiel vyčítať že som si dovolil nahlasiť že po jeho návšteve nas vytopilo,... praskol spoj s ktorým on manipuloval. Po tejto návšteve nam zahadne prederavila hadička,... ked som sa na to pozeral vyzeralo to ako kaby bola narezana rezačkou... mam to na videu na fotene,... ale nechcem byť neobjektývný tieklo to cicerkom škodu to nespravilo a navyše koleginka po telefone mi vravela že to mohla byť únava materiálu,...ten človeka je priliš osobný, ja som sa odosobnil a potreboval som dalsiu výmenu na kolko sa filtre menia každých 10 mesiacov. Osobne som chcel iného technika ale vraj pre Nitrianský kraj maju len jeho. Poslali mi šek na vzplatenie ďalšej výmeny,...momentalne je to mesiac a pol čo som vykonal platbu mal mi prisť vymeniť filtre a nikto neprišiel ani nevolal. Aqua technology ako taku vobec neodcudzujem a je vidieť že filtre naozaj fungujú, problém si myslim že je tento konkrétny technik,... alebo sme si asi len nesadli,... v každom prípade osobne veci by sa nemali ťahať do profesionálných.