icon

Reklamácia zle potlačených tričiek: Čo robiť?

31. júl 2025

Ahojte objednala som si od jednej reklamky potlačiť 100 triciek, nemám s týmto skúsenosť preto píšem sem aký máte na to názor vy. Prišlo mi ich 103 s tým že asi 4 som našla zle potlacene nie je to nejako moc kolegyňa povedala že jej to ani nevadí ale mne to príde teda dosť nakrvo no pani mi to dala so zľavou a ešte keď tam je o 3kusy naviac... Nechcem byť nepríjemná ani nič preto sa pýtam či by ste to vy reklamovali alebo nie

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy ja s ňou mám už skúsenosti viem aká je a viem že kúsky navyše dáva vždy aj keď nie je žiadny pokazený a taktiež viem že to nedala len kvôli tomu a zľavu mi dala vraj preto že som už od nej veci objednavala

kavasmliekom
31. júl 2025

Vedela prečo dala zľavu aj tričká navyše. Neviem v akej hodnote bolo jedno tričko, podľa toho by som sa rozhodla. Keď niečo chcem, tak kvalitne. Ak vás to ma reprezentovať, tak o to viac. Mne by to vadilo.

victoriab
31. júl 2025

@anonym_autor toto sme my typicki slovaci zaplatime za nieco nie sme spokojni ale je nam blbe sa ozvat. A preco by si nemala reklamovat ak nie si spokojna? Je to normalne. Minimalne to odkomunikovat. Ak pani nedostane feedback nikdy svoje sluzby nezlepsi.

martinka17
31. júl 2025

Reklamovať môžeš 1 kus, ak je zľava nižšia ako hodnota jedného tričká, reklamu, ak je zľava vyššia, tak by som sa hanbila vôbec o reklamácii uvažovať.

kacena4
31. júl 2025

no dala ti 100 kusov dobre potlacenych a 3 zle potlacene, ktore by bud ona vyhodila ako chybny kus alebo ti ich zbalila s tym, ze hadam vyuziteje aj tie... nie?? co chces reklamovat?

koniarova
31. júl 2025
@kacena4

no dala ti 100 kusov dobre potlacenych a 3 zle potlacene, ktore by bud ona vyhodila ako chybny kus alebo ti ich zbalila s tym, ze hadam vyuziteje aj tie... nie?? co chces reklamovat?

@kacena4 tiež som sa stratila 🤷

koniarova
31. júl 2025

Čiže chceš reklamovať 1 tričko?

autor
31. júl 2025
@koniarova

@kacena4 tiež som sa stratila 🤷

@koniarova tak ono je 99dobrych a 4zle cize jedno mám akoby v podstate zle

autor
31. júl 2025
@koniarova

Čiže chceš reklamovať 1 tričko?

@koniarova áno práve preto sa pýtam je mi to také blbé lebo tak robí to všetko ručne tak je asi úplne normálne že sa niektoré pokazí no

koniarova
31. júl 2025
@anonym_autor

@koniarova áno práve preto sa pýtam je mi to také blbé lebo tak robí to všetko ručne tak je asi úplne normálne že sa niektoré pokazí no

@anonym_autor jedno tričko by som určite neriešila. Opakovane spolupracujete a asi aj budete. Je to tučná robota. Stáva sa.

taisu
31. júl 2025

Má zmysel napísať predajcovi a opísať situáciu, je to bežná vec, najmä ak ide o veľké objemy. Priložte fotografiu krivej tlače, predajca zvyčajne vyhotoví dotlač v požadovanom množstve. S najväčšou pravdepodobnosťou ste dostali zľavu za veľký objem, nie za nekvalitnú tlač.

martinka17
31. júl 2025
@taisu

Má zmysel napísať predajcovi a opísať situáciu, je to bežná vec, najmä ak ide o veľké objemy. Priložte fotografiu krivej tlače, predajca zvyčajne vyhotoví dotlač v požadovanom množstve. S najväčšou pravdepodobnosťou ste dostali zľavu za veľký objem, nie za nekvalitnú tlač.

@taisu bavíme sa o 1! kuse zo 100- stojí to za pokazenie dobrých vzťahov? a autorka akosi nepíše nič o pôvodnej cene takej potlače, dohodnutej cene pri objednanom množstve a konečnej, ako si prišla na to že to nebola dostatočná zľava ale mnozstevna bez základných informácií? Asi mi niečo ušlo v texte?

lenicka298
31. júl 2025

@anonym_autor tak pokiaľ to nechceš riešiť reklamáciou, tak ja by som sa pani ozvala s tým , či by nám vedela urobiť ešte jedno tričko, pretože 4ks boli zle potlačené, no 3 navyše sú super, tak potrebujeme ešte jedno, aby sme boli všetci pekne reprezentatívny. Uvidíš, ako sa zachová... možno sama navrhne, že tričko dorobi zadarmo...

taisu
31. júl 2025
@martinka17

@taisu bavíme sa o 1! kuse zo 100- stojí to za pokazenie dobrých vzťahov? a autorka akosi nepíše nič o pôvodnej cene takej potlače, dohodnutej cene pri objednanom množstve a konečnej, ako si prišla na to že to nebola dostatočná zľava ale mnozstevna bez základných informácií? Asi mi niečo ušlo v texte?

@martinka17 Robím potlač tričiek a napísala som, co sa robi, ak je v objednávke zlá potlač. Zvyčajne si ľudia objednávajú potlač určitého množstva, napríklad na nejakú akciu. Ak máte na akcii sto ľudí a vy máte iba 99 tričiek, tak áno, potrebujete 1 ďalšie, čo s tým majú dobré vzťahy spoločné.

martinka17
1. aug 2025
@taisu

@martinka17 Robím potlač tričiek a napísala som, co sa robi, ak je v objednávke zlá potlač. Zvyčajne si ľudia objednávajú potlač určitého množstva, napríklad na nejakú akciu. Ak máte na akcii sto ľudí a vy máte iba 99 tričiek, tak áno, potrebujete 1 ďalšie, čo s tým majú dobré vzťahy spoločné.

@taisu ja píšem o cene - autorka to nikde neuviedla. Ja zase viem niečo o cenotvorbe a skrátka - cena za väčší objem sa dohodne vopred a aj ta množstve na zľava sa ponúka vopred, aby zákazníka presvedčila. Ale my tu vieme iba to, že 1 kus bol chybný - podľa autorky, podľa jej kolegyne ani nie. A o dohodnutých cenách nič nevieme - nestihla to napísať, ani o tom ako boli dohodnuté zľavy.

mk1111111111
1. aug 2025

Za 1 tricko? Nezartuj