icon

Reklamácia zubnej korunky

kobylamodra
2. dec 2017

je toto na reklamaciu? celokeramicka korunka je to

Reklamácia zubnej korunky
mondolina
2. dec 2017

Myslis to ze nekoresponduje s farbou tvojich zubov? teda ak myslis tu trojku

janka54321
2. dec 2017

Tak toto by som reklamovala urcite

mondolina
2. dec 2017

a uz ju mas nalepenu na fix? lebo aj mne predtym ako mi ju nalepila sa pytala ci moze byt.

kobylamodra
autor
2. dec 2017

od stvrtka ju mam nalepenu, bohuzial. v tom ich svetle tam to vypadalo uplne inak a doktorka hovorila, ze to este stmavne. teraz podla info na nete viem, ze keramika neztmavne. bohuzial mi tesne po zakroku dali podpisat papier, ze s tym suhlasim. ale myslim, ze si ten papier mozu niekam strcit, ked som nemala sancu si to ani pozriet na dennom svetle

mondolina
2. dec 2017

@kobylamodra
inac aj moja korunka bola trochu belsia ako povodne zuby, a po case nabrala tmavsi odtial, tiez som mala pocit ze svieti, ale teray som kukala a v poho, mam ju asi rok a pol.
Je pravda ze je to az piaty zub.

deti95060810
2. dec 2017

tiež sa pamätám, že mame to po čase stmavlo...

silverrko
2. dec 2017

@kobylamodra tiez som v tejto faze korunku uz ju mam hotovu vyraba sa staci nasadit. Ale urcite si aj dam vybielit zuby popritom tak sme sa dohodli s dokt.

janka54321
2. dec 2017

Mne to pride naozaj ako velmi farebny rozdiel...sama mam korunky..vrchnych osem zubov...ked som si to dala robit, tak som bola na skuske aj u technicky...ako som pisala vyssie...chod to reklamovat, popripade sa porad s nejakou technickou...

janka54321
2. dec 2017

@kobylamodra urcite mas rozdiel viac ako jeden odtien...preto si myslim, ze sa to farebne nedorovna...a co ze si podpisala papier...mojej mame zubarka dokazila celu protezu, co v ambulancii vyzeralo v poriadku, ale potom nemohla tie zuby ani mat, cele to lietalo ...tak to reklamovala a priamo technik bral otlacky a spravili jej novu protezu...

silverrko
3. dec 2017

@janka54321 Prave pre toto som odisla od statnej zubarky a odisla do zahranicia sice si zaplatim nehoraznu sumu skor manzel ale mam kvalitneho zubara.Statna mi pokazila co sa dalo.Pri nej by som skoncila komplet bez zubov.Nie je zubar ako zubar

silverrko
3. dec 2017

@janka54321 pri statnej som nevedela obsediet v kresle 15 minut kazdy zakrok ma bolel sice ma napichla.U sukromnika 4 hodiny vsetko do detailu robil a nic som necitila skoro som v kresle zaspala.Skoda ze som to neriesila skor

nikolweiss
3. dec 2017

Riešenie vidím jedine také,že si dáš svoje zuby vybieliť. Ak by bolo zažltnutie iba mierne,tak by ti postačovalo aj prírodne bielenie,avšak pri takomto kontraste bude potrebné asi to klasické peroxidové bielenie.

kobylamodra
autor
3. dec 2017

ten zub stal 350€ a je to sukromna zubarka :( dnes vecer napisrm mail aj s fotkami ako reklamaciu a uvudim, co bude.

silverrko
3. dec 2017

@kobylamodra neplanujes si vybielit zuby?skoda by bolo lebo je pekny biely

kobylamodra
autor
3. dec 2017

@silverrko nie, som po dvoch tehotenstvach a strasne sa mi zacali kazit z vnutra a nechcem im dat este viac zabrat. a ide o aj o princip. toto nie je praca, za ktoru by sa mali brat peniaze

silverrko
3. dec 2017

@kobylamodra on ti tie zuby nelieci? mne liecili 3...1den asi hodinu a cosi a na konci urobil taky mimi rengen kazdeho zuba a mikroskopom pozeral ci je vsetko ok uz

kobylamodra
autor
3. dec 2017

@silverrko ako liecil?

silverrko
3. dec 2017

@kobylamodra ihlami akosi kazdy zub poctivo a na konci si to skontroloval rengenom a mikroskopom bacha na to znama tiez chodila k sukromnikovi a nakoniec jej vytrhali zuby a za vrchny chrup zaplatila 3000e nakoniec mostik.Opuchovala jej tvar myslela ze usi druhy sukromnik si to vsimol a dal ju dokopy.

silverrko
3. dec 2017

@kobylamodra Statna mi ich chela vytrhnut😅 a za 3 hod som mala vyliecene a urobene svoje zuby🙂

silverrko
3. dec 2017

@kobylamodra Planujem ist ku statnej na navstevu ked uz budem mat po😉 dam jej aj kontakt na skolenie ak bude chciet. Keby ju nestopnem som na proteze coskoro zdravy rozum nepustil😉 pytala som sa viacer.a ano ide to u nej nie a ze co vymyslam ci ich ma prefackat.Stale su to moje zuby a moj majetok

kobylamodra
autor
3. dec 2017

dufam, ze mi ty hrozu vyreklamuju a vymenia

tslobik
13. okt 2018

Ahojte, mám veeeeľký problém. Mám dvojitú korunku - na dva zuby ale je spojená. Kovokeramická, nasadená cca vo februári tohto roku. Stálo to celé okolo 800€ a dnes sa mi odlepila komplet. Skoro som ju prehltla. Lenže od septembra mám nového zubára. Čo s tým? Dá sa to reklamovať? Aký je postup. Ďakujem za odpoveď.

dzt
Autor odpoveď zmazal