Rekonštrukcia bytu
Ahojte. Kolko približne stojí rekonštrukcia 3 izb. bytu? Výmena rozvodov,elektriny,nové omietky,podlahy,interiérové dvere s obložkami,murované jadro s novou sanitou,WC.
Skôr lacnejší materiál.
Neviem kolko trojizbovy ale my sme takto na kompletku prerabali dvojizbak a vyslo to 10.000 euro
Tak otazke je aj ze v akom meste, aky velky byt, su predsa 3-izbaky aj 60 m, aj 70 m, aky je povodny stav, ci su rovne podlahy, steny, na akych majstrov narazite, je fakt velmi individualne...
my sme prerábali pred dvoma rokmi väčšina povybavovaná po známosti za lepšie ceny, kúpili sme byt v pôvodnom stave 70m2, a stálo nás to cca 25000,- ale aj so spotrebičmi v kuchyni, linkou, sanitou v kúpelni, podlahy, stierky, stropy, elektroinštalácia, voda, radiátory...
V závislosti od použitých materiálov, ich cenových hladín.
Niekomu stačia kachličky za 10e m2 a tebe sa môžu páčiť kachličky za 50e m2 takže ťažko povedať či to bude 15+ alebo 25+ alebo 10-
Nás takáto rekonštrukcia úplne od piky (stavba nového jadra, nové elektrické rozvody, nové omietky, stropy, podlahy) vyšla na cca. 15-tisíc a to sme kupovali dosť drahý materiál. ALE, takmer všetko sme si robili sami - búrali staré jadro, strhávali tapety, zbíjali preč starú dlažbu, muž drážkoval elektriku, s otcom revíznym technikom to naťahali, jadro staval s kamarátom, vodu sme robili sami, obklady tiež, podlahy sami kládli, kuchyňu sami skladali a podobne. Jediné, čo sme v byte mali hotové, keď sme ho kúpili, boli vymenené okná. A jediné, čo sme si dávali robiť niekomu inému, boli omietky a stropy. Nerobili sme to kvôli šetreniu, mali by sme aj na zaplatenie firmy, ale chceli sme to mať urobené dobre a nájsť schopnú firmu či majstrov je ako ruleta, tak sme si to radšej všetko robili pomaličky sami (muž je na také veci šikovný a mal mu kto pomôcť). Ak chceš dať všetko robiť firme, pripravila by som si aspoň 20-tisíc, ale tiež to závisí od mesta. Ľudia, od ktorých sme byt kupovali, si dávali takto 3-izbový byt prerobiť v BA a stálo ich to 30-tisíc. Ale predpokladám, že materiály tiež volili drahšie.
Dobrý deň zaoberám sa obnovou bytového jadra , plávajúcim podlahami , kuchynskymi linkami a mam aj partakov na vodu a elektriku a mnoho ďalšieho ,pôsobim hlavňe v okoli Žilina , Trenčin , Bratislava ,kludne mi napíšte dám Vám tel. kontakt na mňa ;) rátajte 15 000 až 25000 záleží už na kvaliťe materiálov a vela ďalších činiteľov ako uz bolo spomenuté vyššie ...
Dobrý deň rada by som si dala zrekonštruovať 4 izbový byt. 72m.Nepotrebujem luxus len nahodit novú elektriku. Zmenšiť kúpeľňu. Potrebujem plynara a asi aj Vodnára. Koľko asi odhadujete cenu toho celého približne. Ďakujem krásne

Rataj tych 15-20 tisic