Riešenie problémov s doručovaním balíkov od kuriéra SPS
Ahojte dievčatá, ako to riešite ak ste každý deň v práci do 16tej a kuriér vám nosí balíčky už o 10-11 ráno a nie je nikto doma? Objednávam často balíčky z Číny a tie mi automaticky priradia spoločnosť SPS. Mala som svojho kuriéra ktorý mi nechával balíčky v alze, no vymenili ho za dvoch nových a oni povedali že mi ich v alze nechcú nechať, neviem prečo. Ako by ste to teda riešili? (Bývame v novom paneláku, skoro nikoho tu nepozname takže nechcem aby kuriér u niekoho nechával balíky)
@lauraa107 SPS maju odberne miesta (kamenne pobocky) v niektorych prevadzkach u nas. napr v jednom elektre a v pobocke Tiposu. Ja ked poviem kurierovi do telefonu (poprosim), ze nech mi necha balicek napr. v tipose tak bez problemov. Myslim ze bez problemov by si to mala takto aj ty, tymto padom. Najdi si pobocku blizko bydliska ktora ti casovo vyhovuje, balik drzia tyzden potom.
A čo ti navrhujú tí noví?
Mne kuriér necháva u predavačky v prevádzke blízko bydliska, kde ma poznajú, ak je otvorené - vždy sa cez telefón dohodneme. Keď ho zastupovali kolegovia, tak mi ich hádzali rovno do alza boxu, niekedy aj bez zavolania, iba mi prišla sms, hoci som bola doma.

@lauraa107 daj si ich posielat do roboty