icon

Riešenie problémov so zaheslovaným iPhone a hláseniami

19. feb 2025

Ahojte potrebujem poradit od vas co mate iphony. Doteraz som nemala zaheslovany telefon, ale pridala som si do telefonu platobnu kartu a automaticky som musela blokovat na kod (nechcem Face ID), cize som dala normalne na kod. Este predtym ked nebol zaheslovany mala som nastavene v hlaseniach, resp. centrum hlaseni tak, že ked som mala uzamknutu obrazovku a rozsvietila som, stacilo potoahnut prstom trochu nahor a ukazalo mi spravy z messenger, whatssap, proste to co som mala nastavene. Teraz ako som zaheslovala, zrazu to nefunguje. Nic som nemenila čo sa tohto týka. Teraz ked aj pride nejaka správa a potiahnem tak ako predtým, píše že ziadne starsie hlasenia, pritom napr. spravy su. Preco to nefunguje ako predtým ked nebol heslovany? Velmi ma to obmedzuje, takto musim hned natukat heslo a ist do aplikacie na spravy, predtym som len trochu potiahla a videl som spravy. Rozmyslam ze telefon zasa odheslujem, ale tak stratim moznost mat karty v telefone 😔 Ano viem ze sa da nastavit aj na uzamknutej obrazovke, ale to nechcem, je dost otravne ked pri kazdej sprave sa rozsvieti telefon a vidno, to nie. Dakujem za rady

vanilkovazmrzka
19. feb 2025

Nastav si face id.
Ja som nikdy nezaheslovany iphone nemala ale odjakziva fungujem na odtlacku/face ide a nahlady notifikacii vidim na zamknutej obrazovke

vanilkovazmrzka
19. feb 2025

Alebo sa skus pozriet do nastaveni jednotlivych aplikacii