icon

Robili ste si niekedy IQ test?

nela22323
23. dec 2024

Baby robili ste si niekedy IQ test? ja ked som našla na internete len také, kde sa musí platiť ak si chcete pozrieť aké mate vysledky :/
Kde ste si robili testy vy? napíšte prosím ďakujem

aalt
23. dec 2024

@nela22323 robil. Organizovala to mensa. Ale normalne perom na papier, nie na internete. Rozdali testy, bol casovy limit ... ako pisomka v skole.

h2
23. dec 2024

Robila som v Mense, oficiálne testy. Testy z internetu nemajú relevantnú výpovednú hodnotu.

kaktusik007
23. dec 2024

@nela22323 ja - mensa slovensko, moje deti - mensa ceska republika. A tie potom este testy v CPP - lebo slovenska legislativa a mensacky test ako potvrdenie nadania nestaci

guudy
23. dec 2024

@nela22323 ani za ten online test neplat🙄. Taky test nie je spolahlivy, nema ziadnu vypovednu hodnotu. Ak chces naozaj vediet vysku svojho iq, chod do Mensy.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
biba_18
23. dec 2024

ja som robila cez mensu a syn cez cpp... a načo ti to vôbec je?

michaela329
23. dec 2024

@nela22323 u psychológa v rámci prípravy na adopciu a a na VŠ v rámci jedného seminára, tá hodnota však vôbec nie je pre bežný život nejak významná. Takmer nič to samo o sebe nehovorí.

valikasikulova
23. dec 2024

@kaktusik007 zo zvedavosti zaujímama ma to prečo ste šli celá rodinka? A ak nevadí nepodelis sa s hodnotou? 😊😊😊

kaktusik007
23. dec 2024

@valikasikulova ja som sla na test lebo stavka, znamy tvrdil ze mam IQ nad 130, ja ze nemam. Deti.... mladsi bol mimo uz odmala, takze mal 5 rokov a 5 dni ked robil testy do mensy. A nejak automaticky som dala hned testovat aj starsieho.

valikasikulova
23. dec 2024

@kaktusik007 super potom ☺️

svetlonos
23. dec 2024

@kaktusik007
to je dobre a co si vyhrala v stávke 😀 ?

kaktusik007
23. dec 2024

@svetlonos uz si nepamatam 🤣🤣🤣 to uz su fakt roky a mala som obdobie, kedy som na tohto znameho fakt chcela zabudnut 🤷🏼‍♀️ 😉

kvetka22
23. dec 2024

Bola som v Mense, neter chcela ísť, no nikto s nou nešiel, tak som sa ponúkla. Zaujímavé bolo, ze nad určite číslo nemusí robiť človek prijímačky na niektoré VŠ v ČR. Škoda len, že mňa viac baví psychológia 😊 by som nemusela robiť prijímačky 🤣

vevesh
23. dec 2024

Ano, aj cez mensu, aj online, ked to este nebolo tak spoplatnene- vyslo +/- takmer rovnake cislo. A naco je dobry tento prieskum??

3petka
23. dec 2024

@nela22323 taky originál naposledy v 9 triede. Inak len take na nete či som sa nezhorsila 😂😂😂 neviem myslím že to bola stránka psychotesty.sk ale neviem či sa tomu dá veriť.

mimka1402
23. dec 2024

@nela22323 Testy si rob jedine u odborníka, tiež som bola a bola som príjemne prekvapená z výsledkov, keďže som si neverila, tak som chcela zopakovať testy, keďže mi prišlo, že sa museli pomýliť.😅 Ale na internete by som robiť určite nedala sama mam v kompetencii robiť testy, ale ver, že tie na internete nemajú žiadnu výpovednú hodnotu.

123kika1234
23. dec 2024

Robila, oficiálne v Mense 😄
Už čakám na certifikát.
Stálo ma to 10 eur ako študentku

svetlonos
23. dec 2024

@kaktusik007
jooj ja ze s kamoškami bola stávka 😀 No ber to sportovo - kto nezabúda, nedostane tak rýchlo demenciu 😉...

portret7
23. dec 2024

Mensa, som aj clenom. Na jednom pohovore som mala tiez profesionalne testy a vysli cca rovnako. Do tej prace ma ale nezobrali😂

kaktusik007
24. dec 2024

@portret7 prosim ta, aj chodis do klubovne a na stretnutia? ze ci sa tam nieco zmenilo, za mojich cias to bol cisty pruser a radsej som sa k tym ludom nepriznavala 🤣