Robotický vysávač - skúsenosti a rady
Dlhsie uz zvazujem nad jeho kupou ale je ich tolko,ze si neviem vybrat. Mate ho aj vy aky pouzivate a vase skusenosti, postrehy, napady? Diki
@zlostitko a kolko ta stal
@princeznasevera my máme Xiaomi Roborock s50, kupovali sme si ho ako Vianočný darček a teda od decembra chodi každý deň, niekedy aj 2x. Bez neho si už neviem predstaviť fungovať. Orientuje sa dobre, viem si nastaviť ci chcem iba nejakú miestnosť v byte vysavat, alebo len nejakú jej zónu, na kobercoch zvýši výkon, povysava naozaj dobre a aspoň sa mi tu nehromadi prach, lebo pred tým som večne mala chumače všade 🙈 ma aj funkciu mopu ktorý používam hlavne na to aby zmyl ten film prachu a podlaha je potom pekne lesklá. Samozrejme klasické zmyvanie toto nenahradí, ale za mňa najlepší pomocník v domácnosti a len odporúčam!
@princeznasevera
@helcanw
Ja tiež odporúčam Xiaomi, dali sme mu meno, vola sa Pašák, a ze to teda Pašák je! U nás beha každý deň a je super, odporúčam!!!
@princeznasevera my mame doma Roomba vysavac. Klobuk dole pred nim. Je uzasny a neskutočný pomocník. Máme doma aj psika a super vec je to, že chlpky úplne povysava. Nic na zemi neostava 🙂 ❤️

@princeznasevera ja mam Roomba 976, zatial velka spokojnost.