Rozdiely medzi iPhone 16 Pro a 16 Pro Max
Ahojte. Aký je prosím rozdiel v iphone 16 pro a 16 pro max? Je to len veľkosť alebo má max niečo viac. Chcem prejsť z 13pro. Ďakujem
Ak si bezna pouzivatelka, tak ti postaci aj pro. Ja mam 16 pročko a som spokojna.
Ja som chlap a pro Max sa mi zda uz nepohodlne velky telefon. Ak na tom nepozeras denne serial, tak by som si zobral len PRO.
@anonym_autor https://www.apple.com/sk/iphone/compare/
Tu si ich klikni a porovnaj.
@kristie571 to som pozerala ale nevyznám sa v tom
Ak si bezna pouzivatelka, tak ti postaci aj pro. Ja mam 16 pročko a som spokojna.
@anonym_bcec2b ano som bežná užívatelka, teraz mám 13 pro
Ja som chlap a pro Max sa mi zda uz nepohodlne velky telefon. Ak na tom nepozeras denne serial, tak by som si zobral len PRO.
@wade mám trochu väčšie ruky 😅😅 skúšala som ho v istore. Alw asi zoberiem ten pro len
No napr. pre mna je uz ten pro len tak tak do ruky.. s pro max by som mohla ist po mesiaci na operaciu karpalneho tunela asi😂😂
Ja som vysoka a aj mam vacsie klaviristicke ruky, mam 15 max pro a v pohode.
@kristie571 to som pozerala ale nevyznám sa v tom
@anonym_autor v čom sa nevyznaš, nerozumiem ? Veď si tam klikni jeden a druhy model a vypiše ti parametre oboch vedľa seba a už si len porovnaš rozdiely v nich.
Ja mám 16 pro a som spokojná, pro max je podstatne väčší (pre mňa ako ženu už to bolo nepohodlné) ale zas má väčšiu kapacitu batérie, čo je pri iphone fajn. Takže záleží, ak chceš väčší telefón, s lepšou výdržou, tak pro max.
@anonym_autor v čom sa nevyznaš, nerozumiem ? Veď si tam klikni jeden a druhy model a vypiše ti parametre oboch vedľa seba a už si len porovnaš rozdiely v nich.
@kristie571 nerozumiem čo sú tie parametre 😀 keby si to chcem porovnať sama tak sem nepíšem.
@kristie571 nerozumiem čo sú tie parametre 😀 keby si to chcem porovnať sama tak sem nepíšem.
@anonym_autor ked tym parametrom nerozumies, tak chod naspat do istores a nechaj si to vysvetlit🤷🏼♀️
@anonym_autor pytas sa na rozdiel, cize to neporovnavas ? Najjednoduchsie bude ked sa vratis do iStores a nechas si to tam fakt vysvetlit.. tu to je tym padom totalne zbytocne. 😊
@anonym_autor pytas sa na rozdiel, cize to neporovnavas ? Najjednoduchsie bude ked sa vratis do iStores a nechas si to tam fakt vysvetlit.. tu to je tym padom totalne zbytocne. 😊
@kristie571 pýtam sa na to či je tam rozdiel len vo veľkosti
@kristie571 pýtam sa na to či je tam rozdiel len vo veľkosti
@anonym_autor nie, nie je tam rozdiel iba vo velkosti.
@anonym_autor nie, nie je tam rozdiel iba vo velkosti.
@kristie571 a aký iný teda? Lebo očividne to vieš
@anonym_autor ked nerozumies tym parametrom, tak ti uplne staci aj starsi iphone 12
@anonym_autor ked nerozumies tym parametrom, tak ti uplne staci aj starsi iphone 12
@lanlan načo by mi bol 12 keď teraz mám 13pro, písala som že chcem upgrade nie downgrade 😀
@kristie571 a aký iný teda? Lebo očividne to vieš
@anonym_autor 🤦♀️ viem to co si vie precitat kazdy pricetny z porovnania na stranke istores.
Rozmery a hmotnost a tym aj velkost displeja, rozlisenie, kapacita baterie, kapacita, cena.
Fakt ak ti tie parametre nic nevravia, na co ti vlastne taky telefon, ktory vlastne ani nedokazes vyuzit na 100%. Zajdi do istores, tam ti to krásne vsetko vysvetlia ako beznemu uzivatelovi a odporucia ktory model kupit.

@anonym_autor https://www.apple.com/sk/iphone/compare/
Tu si ich klikni a porovnaj.