Rozlúštite škrabopis: Čo je tam napísané?
Psychiatrická kontrola
Vy na to máte nejaký výnimočný talent. Tento druh písma vôbec nepoznám. Buď paličkové alebo písané ale také čo v škole učia.
A ďakujem. Ak mi mama nechá nejaký odkaz, dám si to u vás rozlúštiť. Tiež má škrabopis.
Je to bežne vypísaný rukopis, človeka ktorý už dosť dlho od školy píše. Ľudia časom a cvikom prechádzajú od školského rukopisu k dospeláckemu.
Nie všetci, ale kto píše sa " vypíše"
aj mne sa zda, že psychiatricka kontrola..kludne aj na buduce. raz jedna pisala na fcb pchyligičky..tiež som sa pýtala, čo to je
@ekira1 môže na tom niečo byť, lebo ja rukou píšem málo tak preto poznám len školské písané písmo alebo paličkové. Takže ja by som rukou nikdy takéto písmo nemal. Píšu to rýchlo alebo neviem. Hovorieva sa že doktorské písmo, mama píše tiež velmi podobne, nikdy nič po nej neviem prečítať, tak sme mali dohodu že odkazy pre mňa nech sa snaží nejako čitatelnejšie. Kto má v mozgu uložené to písmo tak pozrie a vidí, ale mnohí by to neprečítali.
Inák neni nejaká aplikácia do mobilu na toto? Viem že niektore dokážu to že odfotíte hocijaké arabské, čínske, hieroglify, azbuky a preloží vám to do latinky.
Mám iphone 12 a keď som fotil ten papierik a v zápätí upravoval tak tým písmom prebehla taká ako keby magická elektrika ako vo filmoch, telefón ako keby to chcel analyzovať.
Ty musíš byť ešte veľmi mladý chalan...

Psychiatrická kontrola, veď je to dobre čitateľné