Rozširujúce štúdium SJL Trnava
Ahojte, je tu nejaká absolventka RŠ sjl v Trnave, prosím?
Ahojte chcem sa opýtať na to štúdium, či bolo veľmi náročné ? Dá sa zvládnuť bez psychickej ujmy pri deťoch , praci ? :D
Dobrý deň,
Prosím Vás je tu niekto kto ukončil rozširujúce štúdium SJL v Trnave a bol/ bola by ochotný/á podať info ohľadom štúdia
Ďakujem
Ahojte, je tu niekto, kto študoval RŠ SJL v TT a bol by ochotný posunúť svoje materiály? Nie zadarmo, samozrejme. Vopred ďakujem.
@tomaskotruban ano teraz som skončila. Napíš mi sukromnú správu.
Dobrý deň, môžem aj ja poprosiť nejaké informácie ohľadom štúdia? Nastupujem tento rok do 1. ročníka RŠ na UCM-ke. Nejaké info čo sa týka náročnosti, organizácie štúdia, na čo sa pripraviť alebo čokoľvek, čo by mohlo byť užitočné. Ďakujem veľmi pekne. 🙂
@marcy321 a @tomaskotruban môžem poprosiť nejaké informácie? Ďakujem veľmi pekne. 🙂
@dynnora Dobrý deň, prosím Vás, mávali ste prednášky v piatky a soboty? A ešte by som sa rada opýtala na dejiny literatúry. Nedokážem si už v 40-tke zapamätať dátumy roky (nikdy som v tom nebola dobrá), ale slovenčinu milujem a učím ju 5. - 9. Potrebujem si urobiť RŠ. Vyžadujú podrobné dejiny aj s dátumami? Ďakujem veľmi pekne.
@23lussy23 možno bude záležať kto ich bude učiť (vraj sa striedajú každý rok), ale nás čo tento rok učil zatiaľ nechcel. Malí sme Dejiny staršej slovenskej literatúry. Samozrejme storočia a a obdobia áno. Roky možno len také všeobecné (kedy bola vyrobená kníhtlač, objavená Amerika, v ktorom roku prišiel Cyril a Metod a podobne). 🙂 Cieľom je skôr pochopiť prepojenia ako tieto historické súvislosti ovplyvnili literatúru. Podrobne v tom zmysle, že toto konkrétne dielo bolo napísané v tom a v tom roku nie. 🙂
@monikaj21
Prosím vás je štúdium online alebo prezenčne. Ďakujem za odpoveď
@janqa199033 dobry vecer,my sme mali vsetko distancne.
@janqa199033 prvá prednáška je prezenčne (spájajú ju so zápisom). Ostatné sme mali všetko online zatiaľ. 🙂
A študujete teraz alebo ste už ukončili? Mali ste na skúške písať slohy, umelecký prednes?
Ešte otázoka: čo sa dali naučiť resp. čo bolo na prednáške to žiadali na skúške, alebo ste si zháňali materiál?
@haszonallatka tiez by som to chcela vediet🙏
@janqa199033 ja mám za sebou len prvý semester a tam sme ešte nemali nič takéto. Uvidím čo bude v ďalších. Potom napíšem. 🙂
Chystá sa niekto na Sjl od septembra 25 ?
Ahojte, čo študujete RŠ SJL v Trnave alebo ste teraz skončili, tak akou formou boli skúšky v priebehu štúdia? Ďakujem.

dobry den chcem sa opytat nasli ste niekoho? Dakujem