icon

Ružový kufor

bells1391
9. jan 2014

Ahojte maminky, potrebujem poradiť. Dcéra dostala ružový cestovný kufor, lenže ona nemá rada ružovú. Čo mám robiť? Mám ho predať na bazári a kúpiť jej nový alebo ma napadlo, že by som kúpila farbu na textil a celý ho prefarbila. Čo poradíte?

hviezdicka111
9. jan 2014

@bells1391 ja by som ju nejak spracovala, aby pouzivala ten, co ma aj ked sa jej farba nepaci 😀 ved je to kufor na cesty, nie kabelka, ktoru by nosila kazdy den 😉

prasiatko30
9. jan 2014

@bells1391 vypytaj si doklad o zaplateni a chodte ho vymenit v predajni kde ho kupil darca - u nas na stastie ked niekto nieco daruje tak darcek prichadza aj s takzv ticket regalo - doklad o kupe na ktorom nie je uvedena cena ale mozes ist do daneho obchodu a vymenit za iny tovar, ine cislo ale nie za peniaze

bells1391
autor
9. jan 2014

@prasiatko30 to máte dobre sestra jej ho kúpila u číňana tak neviem lebo oni niekedy ani nechcú tovar vymeniť

bells1391
autor
9. jan 2014

@hviezdicka111 keď ona sa niekedy tak zatne že s ňou nepohne ani kôň

stardust
9. jan 2014

@bells1391 ved nech si zvyka...alebo nech si nasetri na novy kufor z vreckoveho.

hviezdicka111
9. jan 2014

@stardust asi tak 😀 ved je to kufor, vazne ho nebude nosit kazdy den....pochopila by som mozno, keby islo o kus oblecenia, kabelku, alebo co...ale kufooor 😀 neriesila by som to 😀 proste iny by som nekupila a ked by ho potrebovala, neostavalo by jej ine, ako zobrat si ten, co ma 🙂

prasiatko30
9. jan 2014

@bells1391 vsak za to nic nedas zober kufor a doklad a chod sa opytat vsak mu to nejdes vratit a pytat peniaze ale len vymenit za inu farbu - tu este aj na trhu ti dovolia vymenit pokial nieco kupis a netrafis sa s velkostou napr. A to su trhy len raz sa tyzden 🙂

bells1391
autor
9. jan 2014

dobre pojdem to skusit. uvidime ci bude taky mily a vymeni mi ho 🙂

sissy27
9. jan 2014

@bells1391 jej vysvetli, čo znamená "darovanému koňovi nepozeraj na zuby" ... nič v zlom, ale to vážne doma skáčete ako dievča píska?

bells1391
autor
9. jan 2014

Nie, ale ona je po mne. Ja som tiez strasne tvrdohlava.

penelope2066
9. jan 2014

To nieje o tvrdohlavosti.Proste by som jej novy kufor nekupila a ked by kufor potrebovala musela by sa jednoducho zmierit s tym, ze iny nieje a hotovo...

bubelko
9. jan 2014

@bells1391 tiez ma ako prve napadlo, vysvetlit dcerke, ze "darovanemu konovi sa na zuby nepozera" a ze to dostala ako darcek. 😉

prasiatko30
10. jan 2014

Ja by som z toho nerobila somara - pokusila sa kufor vymenit pokial sa to neda tak divca sa musi zmierit s tym co ma k dispozicii.

Zase zeny polozme si ruku na srdce - ked vam niekto nieco daruje vzdy si nechate vsetko a este to aj pouzivate pokial sa vam to nepaci?? Ja teda nie uz sa mi stalo x krat ze som dar bola vymenit - bud sa mi to nepacilo, nehodilo, nesadlo a bola som velmi vdacna tomu cloveku co mi to daroval ale aby som to zbytocne skladovala v baraku len preto ze mi to niekto daroval tak tomu sa snazim predchadzat a v mojom okoli zvycajne ak niekto nieco daruje tak to ide s darcekovym dokladom o predaji a darca ti este aj povie ze ak sa ti to nepaci tak aby si to vymenila a nikto nema na nikoho tazke srdce 🙂

A napr k tomu rozkazaniu detom co si ma co si nema obliect ja si tiez pamatam ze ako dieta som neznasala cervenu farbu - mama sa mohla aj pokrajat aj tak by som si v detstve cervenu neobliekla - a nemohla mi kupovat veci a doplnky v cervenej farbe lebo by to boli uplne vyhodene peniaze

bells1391
autor
14. jan 2014

tak a dcéra sa rozhodla nechať si ho a to sa stačilo opýtať jednu otázku. 🙂 Prečo chceš byť ako ostatný? 🙂