icon

S akou značkou zimnej bundy máte dobrú skúsenosť?

snezienkaaa82
3. okt 2021

Žienky, zdá sa, že tepla jesen už čochvíľa skončí. Preto prosím poraďte zimnú vetrovku, pre mňa. ( detské už mám 😀😆). Nemám rada v skrini veľa oblečenia, preto hľadám univerzálny nepremokavý kúsok, ktorý nbeprefuka, nie elegantný, skôr športový, po kolená, teda aby zakryl zadok. Denne v zime trávim cca 2 hodiny vonku. S akou znackou mate dobrú skúsenosť.? Cena do 100 eur. Vdakaaaaa

marsmykkok
3. okt 2021

Ja do prírody mám z lidla dievcensku najväčšiu veľkosť. Tiež som von v zime 1,5 až 2 hodiny. Je pod zadok, nepremokavá, odpudzujuca špinu, nie veľmi hrubá že by sa v nej nedalo hýbať , ale je teplá. Fakt top bunda za pár eur. 😉

marcellka32
3. okt 2021

Odporúčam lyžiarsku bundu-je tepla a nepotis sa, neprefuka, za 100 majú v Sportisimo

zzzuzzzu
3. okt 2021

@snezienkaaa82 ... mam vybornu skusenost s Regattou i Alpine Pro, ale i tak mam tuto "lidlacku" najradsej 💙, je lahka, bezudrzbova 😉, nepremokne, nenavlhne a neprefuka, dam na hlavu kapucnu, obmotam hruby sal a vyzera fajnovo k trekingovym teniskam, ako aj ku kozenym kratkym cizmickam/oxfordkam 👍, za seba odporucam:
https://www.lidl.sk/p/crivit-damsky-softselovy-...

tncka
3. okt 2021

@snezienkaaa82 ja milujem NF bundy🥰 Northfinder. Kukni. Su super,aj kabatove dlhe aj pod zadok su fajn. Urcite si vyberies

mauduska
3. okt 2021

ja som takúto zimnú do snehu kúpila v decatlone, mám ju už niekoľkú zimu a je super. Je celkom tenká ale teplučká, úplná paráda.

thereisabear
3. okt 2021

Napr. Columbia

deti95060810
3. okt 2021

Zajo

sasitimi17
3. okt 2021

Zajo aj za mňa

breznica
3. okt 2021

@tncka Northfinder bundu mám 11 rokov a stále je pekná, drží všetko ako má,len škoda, že je krátka,tak len do miernej zimy.za mňa super značka

matka1961
3. okt 2021

@marsmykkok nemáte foto? Vďaka🙂

elizabet173
3. okt 2021

@snezienkaaa82 Northfinder neprefúka určite, ale do 100 eur to nebude, no zase je to investícia na viac rokov.

snezienkaaa82
autor
4. okt 2021

Ďakujem dievčence za tipy. 😁👍

negymama
4. okt 2021

my zvykneme kupovat bundy v Kilpi, teda hlavne muz a su velmi dobre, lahke, teple a vydrzia roky.

snezienkaaa82
autor
4. okt 2021

@negymama áno, kilpi poznám, manžel má jesennú bundu a obaja nohavice

jankabenji
4. okt 2021

@snezienkaaa82 ja mam tuto už druhý rok..nieje krátka,ale ani úplne predĺžená, myslím,že do zimnej bundy sa oplatí kúsok viac investovať 🙂

marsmykkok
4. okt 2021

@matka1961 poobede odfotim