S ktorými športovými hodinkami ste spokojné?
S ktorými športovými hodinkami ste spokojné? Viete mi niečo odporučiť?
No len neviem ktoré Garminy. Fénix sa mi zdajú, že nepotrebujem takú extrémnu radu, čo má vydržať do extrémnych podmienok 😁
Napr. myslím, ze sa volajú venus, tie si ludia chvalia. Alebo forruner.
Fenix sú tiez skvelé, najma pre aktívneho cloveka.
ja mam Garmin Vivoactive a tiez Apple Watch a na ten moj rekreacny beh a fitko stacia obe 🙂 Fenix som si tiez nekupila pre to, ze nepotrebujem profi radu hodiniek
ak Garmin sla by som do Vivoactive alebo Venu a ak ich chces na beh tak For runner
Jejda, FENIX... nie FELIX 🙂 Vivoactive som mala, teraz mam Fenix a super su jedny aj druhe...
@markusrasford Nie, nemala, ale som s garminmi velmi spokojna, aj moj muz a v podstate takmer kazdy, kto sportuje a ma hodinky, tak ma garmini a pochvaluje si.
mám garmin vivoactive 3s a sú super, akurát mi nerobil dobre ten silikónový remienok, tak som menila... Ale ja mám obecne s týmito materiálmi problém. Hodinky ako také sú super
@zmrzlinka2021 ja mám Samsung a som veľmi spokojný. Ale určite nebudem písať že jedine Samsung. A plus k hodinkám je dobré mať aj dobrý telefón
@markusrasford samsung sú fajn, ale oproti garmin venu 2 majú strašne slabú výdrž batérie a horšie zaznamenávanie aktivít. Mám doma pás na chodenie, skúšala som na ňom naraz oboje. Pri 1000 krokoch mi venu zaznamenali 900 krokov, samsung len niečo cez 600. A tá výdrž batérie 2 dni je hrôza. Viac času strávili na nabíjačke, než mojej ruke. Po pol roku skončili v šuplíku.
@jana0215 ktoré hodinky máš Samsung? Ja som maximálne spokojný. Ja mám opačnú skúsenosť ale ako hovoria madari sto ľudí sto chutí.
@markusrasford watch 2 som mala. Ale čo som priebežne ďalšie roky pozerala, tak aj novšie watch písali, že majú cca rovnakú výdrž batérie. Tieto garminy mi aj týždeň a pol vydržia, pokiaľ si denne nezapínam sledovanie aktivity, ale využívam len trackovanie životných funkcií a kroky. Keď si zapnem aj nejakú aktivitu s GPS, tak vydržia týždeň.
Ako píšeš, každému vyhovuje niečo iné. Niekto zas nedá dopustiť na Apple watch, ale tie by som nechcela ani zadarmo. 🙈

Garmin Venu 2S.