icon

S ktorými stranami by Progresívne Slovensko dokázalo uzavrieť koalíciu a vytvoriť vládu?

21. sep 2023

S ktorými stranami by podľa vás PS dokázalo uzavrieť koalíciu a vytvoriť vládu?

Strana
z2
januska12323
21. sep 2023

S kým budú chcieť...

levandula7
21. sep 2023

podľa aktuálnych volebných preferencií to, bohužiaľ, vyzerá na koalíciu smerohlasu a SNS.. ale nechajme sa prekvapiť.
potenciálni partneri PS sú logicky určite SaSka, možno Hlas, KDH, ale pochybujem..

martulka48
21. sep 2023

mňa by skôr zaujímalo čo z programu PS zaujme človeka, ktorý je schopný dať im svoj hlas

fajnova
21. sep 2023

@martulka48 mňa ešte zaujíma, ktorí konkrétni odborníci ich zaujali, keď sa takto rozhodli

ivana11155
21. sep 2023

@martulka48 podla mna to, ze ako jedini priznali, ze nechcu ist do koalicie so Smerom. Myslim ze vela volicov u nich odignoruje lgbt a dalsie somariny prave kvoli tomuto.

viestta
21. sep 2023

@martulka48 mna by tiez zaujimalo co zaujme cloveka, ze da svoj hlas Republike, LSNS alebo Smeru.

martulka48
21. sep 2023

@viestta denne počúvam takmer všetky volebné duely a podľa reakcií ich lídrov som dospela k názoru (bez peny na ústach), že upratať túto krajinu po 3,5 ročnom marazme dokážu pod vedením p. Fica len strany SMER, HLAS, SNS, REPUBLIKA + možno KDH a nebude to ľahké... Úplne ideálne by bolo keby vládli tak, aby sme ani netušili kto je premier, aby neštvali ľudí proti sebe, aby nenadávali ľuďom do opíc, dezolátov... aby nechali žiť ľudí podľa svojich predstáv, aby sa starali o to aby mali ľudia zamestnanie, dostupné bezplatné zdravotníctvo, zdravé potraviny za primerané ceny, aby mali kde bývať, aby mali dostatok škôlok, kvalitné vzdelávanie... - to je úloha vlády a nie ľudí rozoštvávať

viestta
21. sep 2023

@martulka48 je to uloha kazdej vlady, ktora kedy bude (bola) menovana. Ale nazdavat sa, ze Fico a jeho byvali spoluputnici z koalicii aj ked s novymi nazvami stran sa zameraju na to aby doviedli stat a narod k prosperite je naivne. Ja sa obavam dalsieho kola "lebo Matovic", tak ako fungovalo "lebo Radicova" alebo "lebo Fico". Bude to univerzalna vyhovorka na vsetko a nic nevyriesia, lebo si budu zachranovat rite

soldi
21. sep 2023

@viestta pocula som nariekanie, ze za fica bolo dobre, lebo sa vsetko dalo podplatit, tak asi to minimalne cast ludi k tomu vedie.

viestta
21. sep 2023

@soldi ja som pocula aj take, za Fica bol PORIADOK 🙄

miriam11
21. sep 2023

Dúfam, že so žiadnymi

martulka48
21. sep 2023

@soldi
@viestta veru, či sa Vám to páči, alebo nie, za Fica bol väčší poriadok a nebolo toľko nenávisti medzi ľuďmi ako posledných 3,5 roka

777januska777
21. sep 2023

@martulka48 jasne Fico, ja nechápem, že 12 rokov nestačilo, aby ľudia videli, že on nedokáže a nechce niečo upratať. A že poriadok, jasne veľký, za jeho vlády sa slovensko zameralo, len na automobilový priemysel a všetko ostatné sa zničilo, nič sa nepostavilo a ani poriadne neopravilo, len rozkradlo. Aj tie blbé eurofondy.

viestta
21. sep 2023

@martulka48 poriadok snad len v tom ako mali vymakane prelievanie statnych penazi do sukromnych vreciek. Toto mali naozaj vymakane.

martulka48
21. sep 2023

@viestta to nemyslíš vážne, alebo si mala 3,5 roka zalepené oči...

viestta
21. sep 2023

@martulka48 poukazala som len na Ficov poriadok. Dufam, ze uz sa nikdy ten "poriadok" nevrati, cim neobhajujem vlady, ktore boli vymenovane po poslednych volbach, snad len tu terajsiu uradnicku uprimne lutujem.

martulka48
21. sep 2023

@viestta čo ma zaujalo dať hlas niektorej strane z opozície? napr. toto

https://www.youtube.com/watch?v=SPwcp5bPePs

,

https://www.youtube.com/watch?v=sXwCgtMNRPw

+ vyjadrenia a názory lídrov ostatných opozičných strán

autor
21. sep 2023

Baby, bola už niekedy pred voľbami až tak vyhrotená atmosféra, ako je teraz? Neskutočne to hustne medzi ľuďmi.

Ináč, ráno som čítala v smečku, že Demokrati vyzývajú SAS, PS aj KDH, aby sa vyjadrili, že nepôjdu do vlády spolu s Hlasom. Vraj majú radšej zabojovať o hlasy nerozhodnutých demokratických voličov... Také je to zlaté... pripomína mi to jeden vtip.

nikpa
21. sep 2023

@martulka48 Fico tu bol 12 rokov, mal more času spraviť tu poriadok a prostredie kde sa dobre žije. Ale dobre sa tu žilo za jeho éry len tým, ktorý mali na podplácanie. Všetko rozkradli, rozpredali a ľudí, ktorí im stáli v ceste navždy odstránili. Z.O.B.U.Ď. S.A.

monika185243
21. sep 2023

Je to vyhrotené medzi ľuďmi, ale hlavne medzi "kandidátmi" do vlády. V poslednom čase sa my zdá, ako keby len riešili druhé strany a nie tú svoju. Stále nie som úplne rozhodnutá koho budem voliť.

martulka48
21. sep 2023

@triss83 aj toto sú tie zvrátenosti PS

triss83
21. sep 2023

@martulka48 presne tak, práve o tieto ideológie im ide, musíme to zastaviť.

nana8989
21. sep 2023

@triss83 príšernosť... Ja fakt nechápem matky ktoré dokážu dat hlas takej strane ako je PS...ja som tiež tolerantná, aj chápavá, nevadí mi homosexualita, ale to, čo prezentuje strana PS je choré..

martulka48
21. sep 2023

@nikpa je som sa už dávno zobudila. Tiež sa mi bohužiaľ stalo, že som voľakedy volila Dzurindu, za ktorého vlády sa tu všetko rozkradlo, nie za Fica. Za Fica sa mi tiež viac vecí nepáčilo, ale z momentálnej ponuky , budem rozhodne radšej voliť ktorúkoľvek stranu z opozície

@nikpa čo rozpredali a koho odstránili, kto im stál v ceste?

soldi
21. sep 2023

@triss83 hlavne spravy je stranka ktoru sleduju dezolati 🙂 je prepojena na rusko a v ziadnom pripade to nie su seriozne informacie.
@nana8989

martulka48
21. sep 2023

@soldi hlavne, že Ty si seriózna! Čo Ti dáva právo nazývať ľudí s iným názorom dezolátmi? Okrem toho HS sú jedným z medií, kde sa dozvieš aj iný názor ako v našich médiach. Každý má možnosť si porovnať realitu podľa faktov.Trochu súdnosti by Ti nezaškodilo. Vojna je strašná vec, ale aj Rusi sú ľudia aj oni majú deti, aj tam trpí matka ak sa niečo stane jeho dieťaťu. Rusi nás oslobodili, to si uvedom, bez nich by sme tu neboli. Tisíce z nich sú na Slavíne, ktorý národ by takúto obeť priniesol pre druhých?

nana8989
21. sep 2023

@soldi ešteže si sa naučila to slovo dezoláti, inak neviem neviem 😂🙈 mne je úplne jedno ake médium niečo zverejní, úsudok si urobím vždy sama..

viestta
21. sep 2023

@martulka48 jezkovi oci!! Mne az nevolno prislo ked mi vyskocil na monitore

triss83
21. sep 2023

@soldi už o tejto zvrátenosti píše aj mainstream, nemusíš sa báť, je to pravda. Tu nejde o to kto to píše, no čo je obsahom článku. Žiaľ.

Strana
z2