icon

Salomon verzus Terrex

dominik29
27. júl 2020

Nemali sme ešte ani jedne? Ktoré sú kvalitnejšie, lepšie prosim? ĎAKUJEM

barb06
27. júl 2020

pripojím sa k tejto téme; moje deti mali doteraz terrexy a aj tento rok majú, lebo zatiaľ som s nimi bola spokojná; minulý rok som si kúpila aj ja nízke a bola som milo prekvapená, že mi držala tá podrážka na mokrom teréne a čo je pre mňa max bonus vôbec ma neotlačili, čo mňá otlačí každá jedna topánka, či teniska, či šľapka; ale zvažujem teraz kúpu vysokých, tak tiež sa rozhodujem či terrex alebo salomon

stefka33
27. júl 2020

@dominik29 No z tých fotiek málo čo sa dá vyčítať. Vyberáš z týchto konkrétnych modelov? Ak chceš len nejaké všeobecné info tak terrex mal kedysi contagrip podrážky ako salomon. Nejaký čas to trvalo, potom prerušili spoluprácu a prišli s vlastnou technológiou - veľmi podobnou. 😒. Zákazníci ktorí sa dlhodobo venujú trailovému behu tvrdia že odvtedy terrex nie je to čo býval a prešli už len na Salomon, ktorý stále má podrážky contagrip. Toto je na dlhšiu a hlbšiu diskusiu. Záleží od mnohých faktorov. Bežný občasný užívateľ však nemusí žiaden rozdiel zaregistrovať. V popise nie je aké technológie boli pri výrobe použité, tak sa neviem k jednotlivým modelom vyjadriť. Celkom podstatné je na aký účel chceš tie boty (rekreačná turistika, bežné nosenie v meste, beh v lese...), pre koho sú určené (dieťa?, vášnivý športovec?), čo od obuvi očakávaš (nepremokavosť napr.)

berry266
27. júl 2020

manžel má terrex a sú výborné. kvalitka. kúpim xsi aj ja. za tie prachy sa to oplatí

zuzi56
27. júl 2020

@dominik29 dcéra mala presne tieto sdidasky, moc di ich pochvaľovala.(inak ich mame v top stave ak by niekto chcel kúpiť, len ružové veľkosť 36)
Syn ma teraz presne tieto salamonky a on je teda nezmar, všetko zničí, salamonky sú tiež v super stave, len na špičkách je taká guma, a tu ma už takú dost odretu, ale on je stále v pohybe😂😂