icon

Sama doma so synom: Jameson a spomienky

11. dec 2024

Dievčata, muž je zahraničí, som sama so synom v novom byte, kde sme sa pred týždnom sťahovali.Krpec zaspal po ťažkom dni a ja som si sadla do kuchyne, ze si nalejem jedneho jamesona a uvolnim sa. A čo robim? pozeram maleho cez webkameru a kukam si jeho fotky a revem pri tom ako ho zbožnujem a akyje uzasny :D teraz mal 4 mesiace a je tak dokonalý pre nás, strasne strasne ho lubim. Pred 10 rokmi ked som si vypila som pisala expriatelovi ako ho lubim a teraz pisem na mk ako zboznujem svojho syna lebo on este nema mobil a nemozem mu drunk smskovať :D prepacte žienky,dufam, ze som Vas nejak nepoburila, ja len tak zo srandy 🙂 pekny vecer prajem

pe_mi
11. dec 2024

Keď ti to pomôže,prečo nie 😁

ukgirls
11. dec 2024

tiez si obcas dam pohar vina..ale nikdy nie do takej miery aby som opita niekomu vypisovala ci vyrevovala.. pohar a dost -nikdy nevies co sa moze stat.. to len tak na margo polemizovania .. zivot je tazky,ale uvolnit sa da aj inak ;)

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
11. dec 2024

@ukgirls tak ked som bola este násťročná a šli sme niekam na diskoteku tak sme si kamoškami pred tým v krcme nedavali 2dcl vychladeneho prosečka :D alebo myslis ,že teraz? mala som frťan jamesona :D nie poldecak ale frťan.

beata_k
11. dec 2024

Tak o 3 roky si daj dalsieho frtana a tiez budes revat. Bude obdobie vzdoru, bude veselo 😀😉

heidi4
11. dec 2024

V zahranici

t1nusa
11. dec 2024

ja robim to iste a to si ani nemusím vypiť 😂 keď je dcérka hore teším sa keď pôjde spať, že si chvíľku oddýchnem alebo spravím niečo do práce a keď zaspí pozerám sa na ňu cez kameru , prehrávam si videa v telefóne a roztápam sa nad ňou aká je úžasná a aká som vďačná, že mi prišla do života ❤️

zobaka
12. dec 2024

len pozor je to tenky lad, ja som raz zacala pit aby som to zvladla v praci, potom som prestala a opat ked som to nezvladala po veceroch si naliala, ono to uvolni, ale pecen mas len jednu

lonely66
Odpoveď bola odstránená
danica2711
12. dec 2024

tak to asi nebol len jeden panáčik... no ale nech ti padne na zdravie a na zdar v autogénnom tréningu sebaovládania

aurora33
12. dec 2024

Ja som mala včera veľmi náročný deň. A večer som mala neskutočnú chuť dať si pohár vína a uvoľniť sa. Nakoniec som si dala šálku horúceho kakaa 😀😂😀😂😀 vrelo odporúčam 😊

petka9
13. dec 2024

Nazdravie 😁

valena01
15. dec 2024

Akurat som dopozerala Zapisnik alkoholicky...tak len opatrne,nic v zlom samozrejme...

zobaka
15. dec 2024

@valena01 skvely film, ale smutny velmi