Samsung S23 Plus alebo S24: Ktorý je lepší?
Ktorý telefón by ste brali? S23 plus alebo S24?
Ja som mala S22, teraz mám S24. S24 je lepší aj fotky robí lepšie. Výdrž baterky má lepšiu S24, S22 som musela nabíjať každý deň.
@darina746 ale podla recenzií na internete sa na s24 ľudia dosť sťažujú
Vydrz, vo februari budu predstavovať S25
@zuri5663 ja mam teraz s22 a teda nie som s nim nejak spokojna. tiez musim nabijat kazdy den, co by uplne lezie na nervy.
@simonkaa27 Ja som tiež S22 nabíjala každý deň, hneď od začiatku ako som ho kúpila. Teraz mám dva mesiace S24 a zatiaľ som spokojná. Nabíjam cca každé 2 dni, niekedy aj vydrží 3 dni podľa toho ako ho používam, fotky robí krásne. Uvidím, ako budem spokojná po roku používania, ale zatiaľ sa mi zdá lepší ako S22, hlavne čo sa týka baterky.
ja mam s24 ultra od vydania a som max spokojny. Coho sa tykaju tie recenzie? Nieco konkretne (ci ti viem poradit / potvrdit)...
Jedine, co "mu vytykam" je, ze kym som si ponastavoval vsetko tak ako som chcel, vyzadovalo to vela googlenia, lebo je tam tona moznosti... Ale baterka, rychlost, fotky... funkcie - nic ma nenapada, co ma zarazilo, ze nefunguje ako ma.. skor naopak...
@zuri5663 tak ten rozdiel je tam uz teraz poznat si myslim. akoze ja som sa nan tak tesila, ked som si brala novy mobil, ale potom prislo sklamanie. nevadi. nejak to uz dobojujem s nim a potom si budem musiet dat viacej zalezat na vybere toho dalsieho.
@simonkaa27 to s tym nabijanim ale asi dost v dnesnej dobe zalezi ako (ake funkcie, ako vela) telefon pouzivas / vyuzivas... S velkym displayom, datami + dajme tomu vela hovorov / emailov / caste notifikacie a caste zapinanie displeja je tazko ocakavat nejaku vyraznu vydrz nad 24h... Zle je, ak to nevydrzi dajme tomu 8-12h v kuse... to je fakt ze zle...
V zmysle, ze uz asi ziaden smartfon nevydrzi tyzden bez nabitia... 🙂
@zic no ja praveze nie som nejaky premotivovany uzivatel. pisanie, volanie, fotenie, nepouzivam ziadne specialne programy. tak s tym ani nepocitam, ze by vydrzal mobil tyzden bez nabijania, ale aspon tie dva by som ocenila. nech mam istotu, ze mi nepokape niekde, ak ho zabudnem dat kazdy den nabit.
@simonkaa27 pod to sa podpisujem... ano...
@zic Ani ja nepočítam, že vydrží týždeň bez nabíjania, ale aspoň 2 dni by mohla. S22 som večer nabila na 100%, išla som spať a ráno baterka ukazovala 93%. A to ho v noci vôbec nepoužívam, iba čo mi ráno zazvoní budík. Ale možno som mala divný kus, čo sa týka baterky. Teraz mám S24 nabila som ho v pondelok večer a ešte mám 45% baterky a to ho používam momentálne skoro stále.
@zic len toto je s24 klasik a nie ultra. S23 je plus tak preto sa pýtam ci sa viac neoplatí s23 plus ako klasická s 24. Recenzie som pozerala cez heureku, ak budeš taky zlatý a hodíš si to tam uvidíš tie negativne recenzie a prosím ak sa vieš k tomu vyjadriť, tak by som to ocenila. Ďakujem 😊
Tak z tych recenzii (zo 46 je 7 s menej ako 5 hviezdickami):
- Len 8 GB RAM a 256 GB úložisko vo vlajkovej lodi? - ano, ale to vie clovek pred kupou ci mu to staci alebo nie...
- Po prechode z S21 znateľne horšia dostupnosť signálu pri oboch simkartách.... tak s tymto nemam nejaku skusenost - neviem potvrdit... 2 simky a vsetko funguje (ale tak asi sa nepohybujem v lokalitach s horsim signalom
- Chýba stavová dióda - ano, aj mne chyba v telefonoch... uz asi 10 rokov (mozno su telefony, co to maju)... Ale dnes mi chodi kazdu minutu tolko "notifikacii", ze by svietila stale...
- zly procesor - typ procesoru (ano, to je asi pravda... s tym nic nenarobis - bud kupis alebo nekupis...). To asi ta S24 Ultra ma ten spravny ak sa nemylim
- chyba nabijacka - no, "novy trend"
- 256gb ulozisko - Tak to uz holt si ludia musia spocitat, ci to staci. Neviem, ci sa neda kupit s vyssim uloziskom (S24 Ultra ma tusim 3 moznosti)... Ale teda bud to vidim nez to kupim alebo teda mne sa zatial nepodarilo "minut" viac ako 60gb... ale chapem, ze to niekomu nemusi stacit.
- chyba moznost SD karty - neviem... ak ano, tak to vedia ludia pred kupou
- prehrievanie telefonu / sekanie videa (mozno to je v spojeni s tym procesorom - u mna vpoho... ale ako som pisal, myslim, ze mam ten lepsi procesor)
Asi som ti velmi nepomohol... nic z toho nemam ako problem... cast je determinovana "nizsou radou"...
S24 ultra
@zic S24ultra ma iny procesor,ako S24.

Tak S24 by mal byt v kazdom o nieco lepsi, kedze je to novsi model.