icon

Sedací vak - skúsenosti

tykat
13. nov 2017

Neviem kam to zaradiť...tak do voľných...
Aké máte skúsenosti so sedacími vakmi? Na čo dať pozor? Ako ste vyberali?
Syn si ho praje a asi ho dostane pod stromček. Má 12r. a 155cm. Chcem už niečo väčšie lebo rýchlo rastie. Pohodlné aby sa na to dalo sedieť.
Zatiaľ sa mi pozdáva tento. Rýchle dodanie (skúšať nebudeme, má to byť prekvapenie, veľkosťou sa mi zdá OK)

Sedací vak - skúsenosti
lilu7
13. nov 2017

Je ich strasne vela druhov a vyrobcov. My sme dostali a vyuzivali sme ich v lete vonku neviem si ich vynachvalit. Len treba davat pozor na material..tie nase sa niekde suchli a uz sa z nich sypala vypln😐chcela som objednat navlek na ne, ale stal skoro tolko, co novy vak🤔syn sa urcite potesi na lenosenie idealne😉

stankadu
13. nov 2017

ahoj, mojim deckám som kúpila tieto http://www.intermedic.sk/intermedic-sedaci-vak-..., je to polyester, taká hrubšia látka, no majú aj eko kožu ale to som nechcela, ved to budeme mať iba vnútri. Baby sú spokojné, dobre sa im v nich sedí.

adalea
13. nov 2017

@stankadu
@lilu7
Baby a ako ich čistíte? Aj ja uvažujem nad vakom pre dcéru, ale čo potom keď ho zašpiní?

lilu7
13. nov 2017

@adalea spongiou aj mokoru kludne.ono sa to moc nezaspini.

nana1710
13. nov 2017

Ja ho povysávam a očistím pripadne handričkou je to v pohode latka je taká odolnejšia

adalea
14. nov 2017

@lilu7
@nana1710
Ďakujem

lilu7
19. dec 2017

Ja som usila na stary vak deku a uz je krasny🤗

vagomilan1
31. aug 2018

No my sme doma boli príjemne prekvapení, že aj drevona má sedacie vaky https://www.drevona.sk/sedaci-vak/ a kvalitne aj cenovo sú, napríklad oproti tuli, uplne super :O

anetta85
2. dec 2019

Ahoojte,, viem, že je to starý príspevok,, len chcem vedieť, že či ste spokojné s vakom a z akého materiálu máte? Neviem sa rozhodnúť medzi ekokožou a polyesterom, a chystám sa dcére kúpiť ako darček pod stromček...
https://www.modrykonik.sk/market/ine/fc7v/sedac...

vamajka
3. dec 2019

@tykat Aky vak ste nakoniec kupili? Tiez chcem synovi pod stromcek ma 159 cm. Ja by som chcela aj taky kde by si mohol aj trochu lahnut do takeho polosedu

tykat
autor
3. dec 2019

@vamajka kupili sme presne ten co som dala v uvode link. Je uplne paradny, syn ma uz 180cm a este si v nom pohodlne polenosi 🙂 ked najdem fotku tak pridam.

tykat
autor
3. dec 2019

@vamajka r.2017 ked mal 155cm

vamajka
3. dec 2019

@tykat super dakujem a da sa na nom aj polezat nielen sediet?

anetta85
3. dec 2019

@tykat prosím vás, máte vak z polyesteru? Poškodenia? 🤔☺️

tykat
autor
3. dec 2019

@vamajka aj polezat, je to taka "hruska" podla toho ako sa polozi tak bud sed alebo lah, ale taky skor pololah, syn tak zvykne citat knizky, dobre to podoprie hlavu a ruky.

tykat
autor
3. dec 2019

@anetta85 polyester, poskodenia ziadne, ako novy, len povysavam pripadne pretriem vlhkou handrickou. Je to fakt pevna latka.

anetta85
4. dec 2019

@tykat ďakujem veľmi pekne 🤗 už som rozhodnutá, objednám vak polyester..✌️

vamajka
4. dec 2019

@anetta85 a aky vak objednavas ak sa mozem spytat?

anetta85
4. dec 2019

@vamajka tú stránku má pani, ktorá má aj stránku intermedic, a má aj tu na modrom koníku..

delly16
16. okt 2021

@tykat aky mal ten vak objem,pamatate si prosim? Dakujem

tykat
autor
16. okt 2021

@delly16 ...500 litrov, je fakt mega velky

katarina2108
18. nov 2021

@anetta85 dobre ránko. Chcem sa opýtať či máte skúsenosti s tými vakmi? Ja som už pozrela veľmi veľa stránok a neviem sa rozhodnúť. 🙈

anetta85
18. nov 2021

@katarina2108 dobré ránko, my sme veľmi spokojní,,máme druhý rok a stále ho využívame. Čo sa týka stránky, tiež veľká spokojnosť, nebol žiadny problém..😉

katarina2108
18. nov 2021

@anetta85 tak ste objednali z tej zdravší spánok? Ja už neviem čo a odkiaľ objednať. Je ich dosť tých stránok. Ďakujem za info 😊

anetta85
18. nov 2021

@katarina2108 tak to vám verím, stránok je veľa.. áno, z tej stránky som objednala...😉

katarina2108
18. nov 2021

@anetta85 ďakujem pekne