Šediny - kedy vám začali?
Ahoj. Baby v koľkých rokoch ste začali sediviet? Moja dcéra má 14 a už sa objavili prvé. .😶
28
po 30
@nataliaviktoria ahoj. Nuz tak sa priprav ze v 18 bude s3diva na komplet. Mam znamu co prvy vlas v 13 a od 18 farbi.
Ja som si nasla prvy v 18.
Aj ja okolo 20 prvy, vhdem mat 32 a uz sa planujem zacat fsrbit, este preckam zimu pod ciapkou
Poznám baby čo už v 20 boli totiž sive. U nás v rodine ženy tiež dosť skoro sediveju. Ja si som si teraz začala farbiť vlasy, lebo hlavne v predu už som mala kopec sivých, mám 35. Sestra má 43 a nechce si farbiť, ale má ich už všade viditelne
Mám 29 a zatiaľ nič (klop klop). Ale tak nejak podvedome to očakávam s tehotenstvom, alebo po pôrode.
Ako 20 ročná som si našla prvý, ale odvtedy sem tam 1. Možno v 30-ke, moja mama začala vtedy šedivieť.
Sesternica má 42, ani 1 šedivý vlas, skôr obočie.
Ako pri vselicom inom, vela robi genetika. Ja mam 48 a ani jeden vlas sedivy. Moja mama mala 61, ked zomrela, bez jedineho sediveho vlasu.
@lianka123 super 😂
@simsalabim tak muž je plesaty 🙂 a sediny okolo 30tky... Ja zatiaľ nič a to mam 35. ALe moja svagrina už okolo 20-25ky
Ja mám kamarátka ktorý bol v 27 šedivý...ale mal tie vlasy také pekne šedivé, skôr "strieborné" krásne sa mu leskli 🙂 Ja budem mať toho roku 38 a max 2-3 vlasy šedivé 🙂 takže zatiaľ nefarbíím 🙂

Mam kamosku, ktora uz v 18 mala dost sedin