Sen o povodni
Snívalo sa mi o potope. A ja som zo zaplaveného domu zachránila malé dievčatko. Čo to môže znamenať?
bola si v tej vode? a či si ju len videla...voda bola čistá, špinavá a kalná? bola nízka a či si sa aj ty topila?
Ak je voda krásne čistá - to značí zdravie...špinavá voda choroba...
@terezka1947 no to nie je až tak pravda...
možno pre teba, ale niekomu sa sny aj plnia....🙂
@deti95060810 no dobre. Takže keď si vody pozrieme v snaroch,čo snár,to iný výklad .
A este,keď vezmem,čo sa zvykne hovoriť u nas-voda=smrť.
Ale bohužiaľ,naše podvedomie v noci pracuje. Netreba sa zaťažovať premýšľaním o každom sne. Lebo sú to len sny.
@terezka1947 tak ak si ti sny neplnia - OK
mne sa sny plnia. často viem že niekto v mojom okolí aj zomrie. A vedela som aj napr. že jeden z mojich rodičov zomrie - aj keď vyzerali úplne OK. Stalo sa, behom pár dní bolo po mame...
@deti95060810 ok,rešpektujem tvoj názor.
@deti95060810 a ako si to vedela?
@elenita sníval sa mi sen... ak chceš napíšem ti IP...
@deti95060810 Napísala som😉 Ďakujem
@mmatta Na vylozenie takehoto sna treba viac informacii, je to nieco z podvedomia. V prvom rade treba vylucit, ci si v poslednych dnoch nevidela nieco ppdobne v telke, v spravach alebo necitala v nejakej knihe. Ak nie, tak potom viea o tom povedat viac? Ako si sa pri tej povodni citila? Bala si sa, bola si v panike? Chcela si utiect alebo si s kludom isla zachranovat co sa da? Ako vyzeralo dievcatko, co si zachranila a co robilo? Topilo sa? Aky si mala pocit, ked si ju uvidela a ked ona uvidela teba? A akou scenou sen skoncil, s akym pocitom si sa zobudila?
@marianarem Necítila som strach,ani paniku. Bola som pokojná. Dievčatko malo cca 5 rokov a buchalo na okno. Bolo vo vode v zatopenom dome. Podarilo sa mi otvoriť okno a zobrala som ho na ruky. Konala som s rozvahou,pokojom, racionálne. Nič podobné som za posledné dni nevidela. Sen mimo kontextu prežitých a videných udalosti.
@deti95060810 kludne. Mna sny vzdy fascinovali.
Určite sú ľudia, ktorí vedia vykladať sny aj ktorým sa plnia. Ja k ním síce nepatrím dokonca iba málokedy si niečo zo snov pamätám a keď tak sú to väčšinou iba také hlúposti nedávajúce zmysel.
@mmatta No moze to byt nejaka symbolika. Nepodarilo sa ti v poslednej dobe vyriesit nejaku narocnu situaciu? Alebo nechystas sa na to, netuzis po tom? V osobnom zivote, v praci. Nedostala si sa z nejakej slamastiky alebo nechces sa dostat?

@mmatta nič,iba sen