Sen s Bohom
Ahojte malo som taký zvláštny sen tak začnem hneď.
S mamou sme išli v nedeľu do mesta a cestou sme stretli moje stare kamošky tak som sa spýtala kde majú namierené oni mi odpovedali že idú na zhromaždenie išlo o Jehovovych svedkov. Lenže v skutočnom živote nie sú pobožne tak mi to v tom sne prišlo divné. No späť k tomu snu navrhli nám či nahodou nepojdeme s nimi tak sme išli a s nami ďalší iní ľudia ktorých som nepoznala. Vstupili sme do takeho malého kostola a prisadla som si k tej mojej kamarátke.Začala mi hovoriť o Bohu to ako bojovala aby neupadla do zabudnutia a vyslobodil ju Boh. Keď som sa chcela opýtať čo to znamená začal sa prihovor a všetci stali muž začal hovoriť do mikrofónu vidim že medzi nami sa zyšli 6 nových ľudí. V tom sme zatvorili 6 oči a modlili sa za nas hovorili dary jazyka vobec som tej reči nerozumela. Mala som zavreté oči a všetci ľudia sa dívali na nás hovorili tou rečou videla som Japonku ktora sa pozerala na mňa a hovorila že ja sa mi nedarí prijať Boha videla som slovesnke titulky a aj ju zároveň aj keď som mala zavreté oči.Potom som sa uvoľnila a začala cítiť božiu
prítomnosť vtedy ma premohol plač alebo skôr vzlykanie
Začala som vzlykať a rukami som si prešla po tvrari ako to robia moslimovia a mala neustále zavreté oči.Keď počuli všetci môj vzlyk všetci upramili pohlaď na mňa.Traja sa prebudili a vyslobodili.Ja som ostala z dvomi ktorí bojovali aby nevošli do zatratenia.Ti dvaja sa snažili ale premenili sa na sochy v podobe božieho baranka.To ma vydesilo no stále som mala zavreté oči a aj tak som to všetko videla.Vtedy mi v hlave prešla myšlienka že chcem posledný krát viedieť moju Lásku a moju rodinu.A ta Japonka hovorila že veľmi bojujem potom som sa prebudila. Naozaj prebudila zo sna. Ležala som rovno a iba oči sa mi otvorili.Prosim ak sa tu niekto dočítal povedzte mi svôj názor čo si o tom myslíte alebo čo to znamená?? Budem vďačná za každú odpoveď a vopred Ďakujem za trpezlivosť každého ktorý sa dočital až tu .
Nič, je to len sen. Mne sa noc čo noc snívajú rôzne sny.