Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
ale coo..ved ten serial je super...hlavne nek hoo davaju...to je jendo kedy..a naposledy..ked prisel seherezadin otec konecne spoznam svojho vnuka noo koniec...ale conor..sa trapi kvoli nej...seherezada...
no skoda ze namam novu rada by som pocula ten cesky dabing podla mna aj tak nema na slovensky nas je viac nezneisi 😉
Prečo tam v utorkovej časti spomínali mená Valentína a Igor? to kde ti turci nabrali?
@lussy23 Valentina je tá čo sa s nou Mihriban stretla v tom lietadle a igor jej brat 😉
cesky dabing som nepocula...ale myslim,ze nasi to dabuju dobre...kazdemu to pasuje tak , ako to je 🙂
Naši dabuju naj naj naj,,lebo slováci su naj anaj naj , 😀 😵 😀 😵 😀
@terez34 tak tu maš link
http://voyo.nova.cz/multimedia/tisic-a-jedna-no...
ten český dabing je hrozný,taký tvrdý surový 😀
baby na tej Markize to chodi iba jeden diel,včera to začalo o 20.20 a končilo o 22.00 a bolo medzitým 5 reklám min.8 minutových ked nie dlhších,takže ten seriál išiel snad 50 minut čistý čas,tak som vydedukovala,že to nemožu byť dva diela ako píše Markiza 😀
moja svokra to rátala, čistý čas seriálu bol 62 min.
@zuzanakarolinka takze od buduceho tyzdna by to teoreticky mohli stihat davat cele ale bez reklam 😀
@labelo a oni naozaj vysielaju 1 cast len oni si to dali akoze na 2 aby to mohli natiahnut do 10 😠
baby mne tam tak hrozne vadia tie reklamy však ich tam dávajú nejako hrozne veľa 😠
dievcata, koho stretla seherezada v tom studiu?????? v reklame ukazali jej mrtveho manzela 😲 myslite, ze zije????
@jojka120 Do toho studia isla na pracovny pohovor, nikoho znameho tam nestretla. Sokli ju jej fotky, ktore boli vsade po stenach... A jej manzel nezije, objavi sa jej iba v sne, kde jej povie, aby sa nebranila stastiu a prilezitosti, aby mal Kaan otca, pretoze on by nemohol potom odpocivat v pokoji, preberie sa na zvoncek a vo dverach bude Onur, ktoremu skonci v objati 🙂)) Na markize si mozes precitat cely obsah dnesnych dielov 🙂
@sisi01 presne tak, na začiatku po titulkoch je napísané Bolum a číslo, teraz bolo tuším 20 a tak je to aj na nete, takže nie tak ako píše markíza, že včera boli časti 37 a 38
a keď nebude ordinácia, tak budú dávať akože 2 diely? či stále ako doteraz, len raz s 5 reklamami a potom bez reklamy?
@zuzanakarolinka No to si prave neviem predstavit, ze kolko to chce trvat ked teraz tam narypu 5 reklam a ide o jeden diel..to co daju polku z jedneho dielu?
no ženy,,,,,,,,,podme bombardovať Markízu meilami,,,,lebo to je v prdeli,,,,Noc sa začína o 20:00 a naozaj sa začína,,o 20:25,,bežia titulki,,,normalne som sa rozčulila,,tak nech daju do programu že o 20:20 sa začína ,,anie šalia furt ľudí,,joj
Nepúostrehla so, prečo odišla z tej novje roboty Šeherezáda?
ženy a čo Valentín,,???? niečim prekvapíme mangelov? no ja ešte uvidím,,ako sa môj onur chovať 😵
bude 😀
@monika_123 aha,,,ale aj tak jej šibalo 🙂 ,,som rada že, je to reálne,,lebo ktorý muž by čakal a čakal a čakal,, 😅

@jankaku ja mam v tomto poriadok,,, 😉 😀