Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
v archíve na doma máš opísaný dej ....... prečítaj si 😉
prosím vás,mne asi ušlo to najpodstatnejšie...kedy mala Šehe s Onurom svadbu???ja som to nevidela.dávali to vôbec???
@tanula84 Tak to by aj mna zaujimalo.Ja som pozerala ako puk kedy mali 2 krat svadbu.Kukam nato a neviem.
@tanula84
@mamartinka
a ja som si myslela, ze mi uslo nejake specialne vydanie 😀 lebo tiez neviem, kedy mali svadbu...
oni akoze druhykrat sa vzali len v tichosti... aspon co si ja pamatam,,, tak ju nedavali akoze v ziadnej casti, len bolo povedane ze sa vzali... tym sposobom ako to ta rozpravacka hovori z tej knihy 🙂 neviem, nepozeram na markize, videla som to s titulkami,, tak neviem ako to ide na markize... ale nic vam neuslo 😀
niečo s natáčania
dnes to bude smutné
baby, dofrasa kedy davaju Sehu? kazdy vecer si sadnem o osmej k telke a ide nejaka volovina 😠 a to naschval som pozerala program aj na nete aj v novinach a normalne pisali, ze bude serial. Nechapem 😠
@stelluska1 neviem,, aj ja som pekne povedane nastvana... ale na farmovskej stranke maju hrdo vypisane ze odteraz kazdy den od pondelka do piatku... takze neviem ci bude priestor aj na sehu 😠 😠 ☹
baby,,, no co.. markizu uz asi prestala bavit seherezada 😠 tak chce divakov uputat zase trapnou shou Farma 😉 neviete dokedy ma ist ta FARMA????
mňa už tak nahnevali, že kašlem na celú Šeheru aj na Markízu....debili tak zavádzajú ľudí.....neviem kto je zvedavý na nejakú blbú farmu....
Aj zajtra ide o 20.00 Farma a nie Seherezada.To uz Seherezada nepojde ci co?Ale inak aj farma super.Sa tam aspon nasmeje clovek.
a kde sa vobec mozem dozvediet, ze kedy budu davat Sehu? Uz aj ja mam dost z tej Markizy, akoze robia z ludi blbcov, zavadzaju, aj na dnes je v programe Sehr., tak som zvedava!!! a ta blba farma - to je teda uroven!!!! 😠
@stelluska1 dnes nejde Seherezada opet.Ide farma.Ja myslim ze Seherezadu uz asi stiahnu aj ked to bude nedokoncene.
Na budúci týždeň by mala ísť už normálne. Pani Dúbravská sa k tomu vyjadrila že ju na týždeň stiahli kvôli žiadostiam divákov ktorí ju nemôžu sledovať kvôli tomu že sú na dovolenkách 😅 čudné vysvetlenie
@petusska akoze sorry, a to kto ma taky vplyv, ze kvoli jeho dovolenke sa zmeni vysielanie na jeden tyzden 😲 Ta vyhovorka je presne tak isto cudna ako cely ten pristup... Este za vacsich blbcov nas maju s takymi vyhovorkami. Ja nehovorim, ze som nejaka extra zavislacka, minuly tyzden som nevidela ani jednu cast a prezila som 😎 , ale ked som si konecne spravila volno, vylozila nohy - vsak v tv programe pisali tak - a zrazu nejaka primitivna hovadina na cely tyzden 😠 Uz som aj prepla tv a nakoniec to vidim na citanie detektivky a kaslem na celu markizu!!!! 😝
@stelluska1 tiez sa mi ich pristup nepaci a je to prinajmensom svinstvo od nich...podla mna im islo cisto len o zisk, aasi maju vacsiu sledovanost s farmou... 😲
Ja som tiež bola nahnevaná. Dúfam, že to už dokončia. Viac ako polovicu častí to má za sebou a oni to zrušia? No našťastie, na teletexte je napísnaé, že začne od 2 augusta

jááj , pozeraj od utorka do štvrtka na doma od 21:00
super serial 😉