icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

latvia
19. jan 2011

@traktor 😕 hej? 😀 taku nepoznam 😝

traktor
19. jan 2011

ani nemusis..staci, ze poznas mna 😉 😀 😀 😝

traktor
19. jan 2011

inak dnesna cast super...juj a na tom koni ako cvalal...normalne ze aaaach 😵 ..a ten koniec..normalne ma nas..li...takto skoro skoncit, v tom najlepsom..no uz nech je zajtra..

latvia
19. jan 2011

@traktor 😀 a co myslis ze nieco bude vzruso?? 😀 😝 hej, na tom koni bol na zjedenie 😉

traktor
19. jan 2011

@latvia ja ani velmi necitam co sa tu pise..len jednym ockom mrkam..lebo ja nechcem vediet co bude...ja to chcem zazivat, ze ako na zivo...chapes, nie? 😀 😀

majulcek
20. jan 2011

baby napiste mi o com to bolo,nevidela som 😵

stelluska1
20. jan 2011

nikdy nepozeram serialy, lebo ma ukracaju o vzacny volny cas, ani neviem ako ale stala sa zo mna teraz zavislacka 😲
baby, ktore ste to uz videli na nejakych inych kanaloch, v ktorej casti sa asi daju dokopy? Dufam, ze nie uplne na konci.

latvia
20. jan 2011

@stelluska1 neee, neboj, ono v podstate sa uz teraz davaju dokopy 😉 viem ze furt operujem s 25 castou ale dalej som zatial nestihla kuknut 😝 takze ti mozem povedat ze do 25 casti uz budu spolu 😉

zuzanakarolinka
20. jan 2011

dobré vzrúšo začína, normálne sa teším ako malé dieťa na darček, ľúbi sa mi to, tie ich pekné kukuči, noooo, tak to tedy jo

jojka120
20. jan 2011

@latvia a ked budu spolu, co ten jeho bratranec (ci comu to je?) 😖 vzda sa seherezady?

latvia
20. jan 2011

@jojka120 😀 nechces si to pozriet radsej ? 😉 zatial sa to vyvija tak, ze je to paradna telenovela, aj ked je romanticka, nestraca prvky reality 🙂

lussy23
20. jan 2011

ahojte, ja to pozerávam a je to krásne. Tá hudba je perfektná, nie je niekde na YT?

jojka120
20. jan 2011

@latvia joj, ale ja to nevydrzim 😀 nemam ho rada, ,lezie mi na nervy... 😠

stelluska1
20. jan 2011

@latvia tak super 🙂 nechcem pozerat telenovelu do vianoc, ja len chcem vidiet ako sa do seba zamiluju a to mi staci 🙂

stelluska1
20. jan 2011

inak tiez som zvedava, ako sa zatvari ten druhy sef, tiez ho nemam rada, furt sa vtiera 😀

pegie
20. jan 2011

No baby uz sa tesim na dnesnu cast, pekne sa to vyvija 🙂

traktor
21. jan 2011

akurat pozeram telerano...a ukazuju nadherne fotky...hlavnym hrdinom sa narodil syncek ALI/Y ..neviem ako sa to u nich pise 🙂

latvia
21. jan 2011

@traktor 🙂 jj, maju krasneho syna 🙂 asi to bude Ali

rabiva
21. jan 2011

citali ste nazor inteligentky Studenkovej na tento serial?? je to v novom Sarme - vraj ju ani nenapadne sledovat tento serial, ci si niekto uvedomuje ze aj takymto sposobom si pustame moslimsky svet do nasich obyvaciek, vraj v arabskych krajinach by slovensku telenovelu nikdy neodvysielali 😨 😨 😨 trapkaaaa 😀 😀 nejak mi uslo ze by Slovensko malo nejaku vlastnu telenovelu 😝

depecko
21. jan 2011

rabiva-však Ordináciu v ružovej záhrade. 😀 aj tam spí každý s každým,naťahujú dej,doktorkovia sa vozia na drahých autách...len to dávajú len 2* do týždňa keby to chceli vysielať každý deň,diváci Markízu zbombardujúúú 😀 jasné,slovenskích hercov to škrie,že si tak ľahko nezahrajú...aj ja fandím TAJN 😎 na začiatku som bola skeptická,ale priznávam chytilo ma to. 🙂

latvia
21. jan 2011

@depecko 😀 dobre si to napisala 🙂
to ze sme si vpustili americke kriminalky podla ktorych sa deti mozu naucit ze zabit je normalna vec, to ziadnej celebrite nevadi 😝 ale moslimsky svet ano 🙄 to kde sme?

veronikapp
21. jan 2011

mne sa ten seriál páči, má síce spomalený dej a to gúľanie očami mi trochu lezie na nervy...tá superstar Studenková mi lezie na nervy 100 krát viac, Ordináciu nesledujem už rok, lebo sa to nedalo, fakt každý s každým, už aj Panelák sa v tomto pokazil, tiež nebudem pozerať...a aký moslimský svet? Veď nikto tam nevykresľuje atentátnikov ako hrdinov, je to úplne iný dej- romantická telenovela, no veď uvidíme čo bude ďalej...

traktor
21. jan 2011

@rabiva to napisu vzdy take tavicky.....a ked zacne serial, sedia napäto pred telkou, okusuju si nechty..a pri peknom pohlade, pri tutu mutu alebo pri kazdom bozku omdlievaju...len pred verejnostou sa pohorsuju, ze oni take braky nekukaju..ha,,ja robim sice to iste...len si neokusujem nechty ale papam tycinku 😀 ..a verejne sa priznam, ze omdlievam tiez 😀 😀

traktor
21. jan 2011

@latvia na slovensku draha...ale co nas po celebritach..aj tak budeme kukat co chceme...toto bude mat aj tak väcsiu sledovanost..bo co si radsej pozries...studenkovu ci krasavca na koni, aj bez kona môze byt 😀

latvia
21. jan 2011

@traktor 😀 😀 😀

zuzanakarolinka
21. jan 2011

@latvia máš bod, bezbýznamný, ale máš 😀 😉

latvia
21. jan 2011

myslim ze uz teraz ma obrovsku sledovanost, inac by to nedali 4 dni v tyzdni 🙂 ordinacia zial odraza realitu 😝 ale v dnesnej dobe chce clovek torsku vkusnej bezsexovej romantiky 🙂

zuzanakarolinka
21. jan 2011

@latvia presne ako píšeš, buď plno sexu a mnohokrát takého že sa mi rozum zastavuje alebo masaker a vraždy, takže radšej tureckú telenovelu, na ktorú sa dobre pozerá, trošku endorfínu v podobe slzičiek, je tiež prospešné a hneď máme dobrú náladu a v konečnom dôsledku to prospieva aj našim partnerom, nie? 😉

riusik
21. jan 2011

@traktor krasna debatka, babyyyy 😎
aj ja pozeram a co? a manzel pekne sedi pri mne a tisko caka na reklamu, ak mi chce nieco povedat 😉
btw, studenkovu mam celkom rada a je to len clovek hrajuci sa na celebritu, takze ak vypusti taketo nieco z ust, iba to potvrdzuje moj nazor na nase celebritky...
citali ste filanovu uvahu o mediach? skusim to najst...

latvia
21. jan 2011

@zuzanakarolinka ze? 😀
mne sa najviac pacia tie nesmele dotahovacky na zaciatku, a je dobre ze tam nie je ziadna postelova scena, to by nebolo onoooo. je pekne kukat na snazilkosa Onura jak bojuje o Sehu 🙂