Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
Boris Filan o médiách
Raz príde doba, keď sa vynoríme z tohoto šialenstva, ktoré nám teraz vzbĺklo v hlavách, a budeme sa za seba strašne hanbiť. Budeme sa prepadať od hanby, keď si spomenieme, na čo sme sa pozerali, čo sme čítali a čo sme počúvali. Ako sme dovolili, aby nás pár šikovných zvrhlíkov dostalo k novinám, časopisom a televíziam, ktoré sú žumpa plná zvratkov a výkalov. Nebudeme chápať, ako bolo možné profitovať na chorobách a nešťastí našich blížnych. Nebudeme schopní vysvetliť našim deťom a vnukom, ako sme to dopustili. Budeme sa snažiť nemyslieť na to, akých blbcov a hlupane sme to považovali za cele brity. Budeme sa hanbiť za dobu, keď boli denne na prvých stránkach nagélovaní pajáci a usmievavé opice, ktoré neznášali väčšie série orgazmov s tým istým partnerom. Budeme hovoriť, že na vine vtedy boli oni, akísi neurčití oni, a tí budú medzi nami a budú ukazovať prstom na niekoho neexistujúceho. Ale my sme spolupáchatelia tohoto hnusu, nie iba tí, čo to píšu, vydávajú a vysielajú. My s nimi ochotne kolaborujeme tým, že to pozeráme, počúvame, čítame a kupujeme. Iba toľko som Vám chcel povedať, respektíve nie chcel, ale musel, lebo už mi praskne hlava od toho mlčania.
@riusik mne ona tiez nevadi ako herecka..myslim, ze to robi dobre..len niekedy ma take vyjadrenia..ze amen tma 😀 ...inak dnes v tom telerane hovorili, ze tento serial ide neskutocnehore v sledovanosti..ze milion ludi si ho uz pozrie 😉
@latvia jj..byt v napäti a cakat..normalne som nalepena na telke..len mi to kazia..bud daju reklamu abo konecne titulky... 😀
aj ja mám Studenkovú rada, ale niekedy mi tie jej úvahy a reči, že je to tak a onak a pod. ma s prepáčením v riti škriabu, akoby bol svet o Slovenskom Hollywode, nech sa nehnevá, je dobrá herečka a nech pekne hrá u nás, my si ju za to vážime, zato sa jej aj sem- tam cena ujde, pekne nech chytí Branka za rúčku a šup na pešiu do Blavy, nie? a aká bude spokojná a aj ostatní, že ju vidia 😀 😝
@riusik 😎 boris ma nieco do seba 😉
preto si tiez myslim ze telenovela je ovela lepsia nez nejaka reality show ala martinka z turca a podobne....aj ked je 1001 noc sladka telenovela, aspon obcas v nej vypustia nejaku myslineku, ukazu tam urcite veci, ktore sa kazdy den deju (chore dieta, rozhadane vztahy v rodinach)....vela ludi sa v tejto telenovele najde....
@riusik 😀
ja som vôbec nepozerala televízor, len Panelák ako kulisa bol pustený, väčšinou mám pustený net ale muž sa už sťažoval...teraz pozerám telenovelku 4 krát do týždňa a muž je pri nete 😅 a sme fifty fifty, už sa nemôže sťažovať he he
@traktor 😀 😀 😀
ja som si vlastne uvedomila, ze asi starnem.. akoze fakt uz.. si spominam, ako zacali prve telenovely a s uzasom som pocuvala ako to tie starsie damy jednoducho MUSIA pozerat... a uz som v tom aj ja 😎
ale inak, ako pise latvia, toto ma nieco do seba a dovolila by som si oponovat p.studenkovej - je to aj taky exkurz do inej kultury, preco sa tomu branit? nespoznat nieco ine? nikto predsa nikoho nenuti konvertovat.....
ja zase ani martinku, ani mojsejku, to mi zato nestojí, aby sa im zvýšila sledovanosť, keď to budem pozerať, som sviňa ,ale vyššiu sledovanosť odo mňa mať jojka takýmito programami nebude 😝
jaj ženy 100 ludí , 100 názorov,,,ale časopis už žiadny nekupujem,,nieje tam o čom,,,,,no a ostatný čo ignoruju TAJN nech si pozeraju Šéfku s " nadanou herečkou"""""""""""""""
@zuzanakarolinka ja im zvysim sledovanost aj za teba 😀 ..teraz bude zas mojsejka..davaju reklamu..tak som zvedava...ja skratka neviem odolat..si neviem predtavit, ze viem o tom , ze idu v telke a ja si to nezapnem..vsak by ma roztrhlo od zvedavosti.. 😀 ..
martinku som videla raz, stacilo, mojsejku si pozriem, kvoli relacii, nie kvoli nej.som zvedava aki ludia tam pridu, o com to je
no baby aj mna to chytilo, len sa cudujem, ze tolko chlascu, sa mi zda, ze moslimovia nepiju????sleduje to so mnou aj moj stary, sice s reptanim, ale sleduje 😉
a viete nad cim som rozmyslala? ze kym zopakuju co bolo v predchadzajucej casti ja 20.20 potom 15 min. serial a 10 min. reklama a takto dookola a zistim, ze cisty cas serialu je 1 hodina,,,,,zeny mna ide s tych reklam trafit slak 😝 😝
ja som to este ani raz nevidela
@maartinkaa nuz, asi to bude tym, ze nie vsetci su moslimovia 😅 a povedzme si to takto, polovicka z nich chlasce, hlavne ti neortodoxni, alebo nefanaticki? 😝 ja som poznala jedneho moslima, ktory fajcil a pil jak duha, ale len tam kde ho jeho "sukmenovci" nevideli 🙄
ja som tiez niekedy zastavala nazor turek=moslim, ale je pravdou ze vela turkov nie su veriaci vobec 🙂
@00vladka00 tak si pozriiii, romantika 😉
@latvia no to mi jasne, ze vsetci nie su, ale v tomto seriali stale spominaju alaha, tak musia byt moslimovia 😅 ,a ti maju alkohol zakazany, alebo ja uz teda neviem, ale v kazdom pripade je to fakt zaujime sledovat aj inu kulturu, ako argentisko-spanielsko -americku 😀 😀 😀
@latvia az na tie reklamy 😝 😝 😝 😝
@maartinkaa hej, tie srdia aj mna 🙄 jednu cast daju aj to ju roztiahnu jak gumu v gatiach
zeny, volate aj vy doma svojich chlapov "pan"? 😀 😀
no na slaktrafenie..ta kto bol zvedave na tie 3 hrajuce krasavice..ja som chcela pocut aaaaaaaaaaano..

@riusik 😀 tak ta to nakoniec chytilo 😉