Sexuálne narážky lekára
Dobrý deň, vyhľadala som psychiatrickú pomoc kvôli silným úzkostiam a stalo sa mi toto: na prvom sedení senilny doktor povedal, že by som mohla pokračovať (vo vyzliekaní) keď som si dala dole kabát. Hrozne ma to zarazilo a samozrejme som k nemu už nešla. Počas sedenia mal ešte narážku na 15 ročný vekový rozdiel medzi mnou a manželom. Povedal, že aj on má 48, či mám záujem (reálne má po 70tke). Keď som odtiaľ odišla a spamätala sa z tohto zážitku tak som začala uvažovať, či je toto v poriadku. Žena s psychickými ťažkosťami by sa nemala stretnúť s týmto keď hľadá pomoc. Možno vnímam citlivo, preto sa chcem opýtať na iný názor. Mala by som to niekam hlásiť? Ďakujem
Tiez by mi to prislo cez a nemyslim si, ze je to v poriadku. Takto by sa urcite nemal spravat cudzi chlap k zene, (aj ked su to iba srandicky) nie to este lekar k pacientke! Ku mne si raz dovoloval starsi maser, bolo to extremne neprijemne, mal narazky na moje spodne pradlo a pod...nikdy viac som k nemu nesla a nechala som mu velmi zlu recenziu. Nebola som vsak jedina, takze jeho kariera masera chvalabohu skoncila.
@kristinapetronela a s takymto pristupom uchylaci zostavaju na miestach, kde nemaju co hladat. Ved iste ze skusal, a to je akoze normalne? Nie je to normalne a je to neakceptovatelne!
Môžem sa ťa spýtať čo si mala na sebe? Lebo ja som tiež prvý krát prišla na sedenie v mini šatách a skúšal má ako zareagujem. Mal reči aj si ma obzeral ale potom mi povedal že som sa dosť nevhodne obliekla k psychiatrovi.
Napíš recenzie všade možne a hľadaj iného psychiatra.
@autorka ja predpokladám, že zisťoval ako zareagujes, resp.ako reagujes na nejaké podnety. Ide aj o to, akého typu mas tie psychické problémy. Tvoj postoj mi trosku pripadá ako mierna paranoja. Keď máš pocit, ze ta chlap sexuálne obtazuje, chod ku žene. Z nej však dúfam potom zase nespravíš pre istotu lezbu.
A aký máš dôkaz?skúšal tvoju asertivitu často to psychológia, psychiatri robia.Postavila si sa za seba?
@januska12323 skutočne super postoj 👍 nevieš, či nebola sexuálne zneužívana v detstve ci niečo podobné. Ani aký má vlastné problém. Normalne zisťuje podnety a pod. Ale jasne, psychicky labilna zenska napise, ze je uchyl. V skutku úctyhodné 👌👎
Ja by som mu povedala... pán doktor, teraz to mám nahraté a posuniem to ďalej - peknýdeň prajem 😂😁😂😁
@bronkax rifle a svetrík, nič vyzývavé, je chladno a popravde vyzývavo sa ani neobliekam lebo na to nemám dekolt.
@lienka.7 povedala som mu, že takto sa cítim dobre. A na tému veku som povedala že výzor niekedy klame. Samozrejme to bolo ironicky mienené lebo na prvý pohľad je jasné že je to 70+
Nájdi si radšej ženu, starí a senilní sú najhorší....
@daniela2202 tak toto je super, škoda že nie som taká vynaliezava 😂
@eliska13 to je veľmi odvážny krok vzhľadom na to že ma videl prvýkrát
@lienka.7
@vanilkovazmrzka zdieľam váš názor. Ak náhodou nie je úchyl tak veľmi zle nakladá s psychikou žien. Ktoré k nemu prídu s problémom. Takže sú zraniteľné a naozaj je otázka času kedy natrafí na obeť sexuálneho zneužívania, ktorá si po takejto návšteve siahne na život
Lebo jedna známa bola u neurológa , kázal jej dolu i podprsenku a potom ju chytal za prsia, povedala mu , že si to nahráva... to bol potom výraz pána doktora.... okamžite sa jej ospravedlnil 😂😁😂👍👍👍👍
Je to hnus... Lekár má byť profesionál a nie skúšať pacientky, ako zareagujú na jeho priblblé vtípky, alebo čo to malo byť 🙄. Neviem, či nahlásením sa niečo pohne, ale minimálne negatívne recenzie na internete by som mu zanechala. Ja osobne sa týmito recenziami dosť riadim, čiže tvoja recenzia by mi dosť pomohla, aby som šla inde.
@mikadooo nahlásenie by asi nemalo význam lebo by som to nemala ako dokázať. Recenzie dám. Týmto to uzatváram, ďakujem ti za pomoc
toto je naozaj goool,mna by to nezarazilo ale prislo by mi to smiesne u takehoto dedka uz a skor by som mu dro odpovedala.Nenechaj sa odradit niekym kto vyslovene uz nema co v medicine hladat.
To je strasné chovanie, je ich viac takych zial.
Podla mna je to absolutne neprofesionalne, ak uz nie proti lekarskej etike. Asertivita sa urcite neskusa sexualnymi narazkami
Ako sa volá ten lekár ?
Určite to nie je v poriadku a určite sa takýmto spôsobom neskúša ako zareaguješ... negatívnu recenziu by som mu nechala určite aj ja
Par rokov dozadu by som sa zahanbene usmiala a odtrpela to tam... Teraz neee. :D Pri prvej poznamke by som mozno bola ticho ale pp druhej uz urcite nie a zacala turo uzasnu debatu...ze co si dovoluje.. a ze vyzera na 70..a sprava sa neprofesionalne..a pod. Keby som to emocne nedala,tak po vybuchu tresla dverami a neckalaa na odpovede. :D
@autorka podľa mna je uplne fajn napísať tvoju recenziu, nie však niekoho obviňovať ze je uchyl. Jednoducho napísať, že tebe takáto komunikácia nevyhovuje, niekomu ano. Sme ľudia rôzni. Mame ine očakávania, iné postoje k životu. Vidíme to uz len pri pôrode kde 2 ženy by ti tu istú situáciu opísali uplne inak. V každom prípade drzim palce, nech nájdeš lekara, ktorý ti pomoze

Podľa mna len skúšal ako zareagujes ... A ak nie tak už tam viac nechoď a nerieš .zas až také hrozne niečo nepovedal aby si to nahlasovala