icon

Šikana rodičov malého Sebinka na internete

ibasofi
7. nov 2017

Ahoj žienky, maminy...
určite mnohé poznáte hrozný prípad malého 3ročného Sebastiánka, ktorý zomrel koncom januára vo FN v Nitre... bolo to viackrát v novinách, aj v televízií, na facebooku má rodina aj vlastnú stránku. No ale, určité psychicky narušené osoby začali proti nešťastnej rodine nechutný boj!!! šíria klamstvá a rodičov- najmä zronenú maminku Sebinka, osočujú a obviňujú ju z jeho smrti! Pritom úrad pre dohľad nad zdrav.starostlivosťou zistil výrazné pochybenia v liečbe na JISke, proste ho úplne zanedbali...!!!! no a dcéry jednej z vinných sestier sa snažia aj so svojimi kumpánmi psychicky zničiť rodinu a poškodiť ich meno- stačí si pozrieť profil na FB: FAMFUĽA NEOČKOVANÁ
je mi zle z tých príspevkov, stále pridáva fotky, videá Sebinka s komentármi, že ho zanedbali... ako by to nestačilo, dokonca, poškodzujú jeho hrobček a ešte aj z toho tam pridávajú fotky, je to celé nechutné, choré a zvrátené, bez kúska úcty či súcitu!!!! aj keď rodinu nepoznám a netýka sa ma to, tento prípad sledujem od začiatku a strašne sa ma dotkol, s mamičkou úplne súcitim a neuveriteľne ma to mrzí čo sa stalo a ešte k tomu čo si takéto hrozné, keď sa musí ona vyrovnávať s príšerou ranou a stratou svojho milovaného synčeka... je to neuveriteľné, chápem, že sestry sa chcú brániť a nechcú si priznať vinu, lebo by ich svedomie (ak nejaké majú) zožieralo, ale aby takto atakovali a ešte viac ničili rodinu??? príspevky nahlasujem administrátorom FB, ale nič s tým nerobia, ide ma rozdrapiť od zlosti, keď to vidím a chcela by som im nejako pomôcť... dotyčnej osobe som písala, ale zablokovala ma... Prosím, čo na to hovoríte, dá sa s tým niečo robiť???

lintu
7. nov 2017

facebook takú osobu nenašiel, tak asi je to už (minimálne na ňom) poriešené.... či?

lindusss2016
7. nov 2017

@ibasofi
Poskodzovanie hrobu a zneuzivanie jeho foto a videi sa musi dat riwait cez policiu. Ale to by malo byt asi na samotnych poskodenych a ti uz mozno nemaju silu.

flimelka
7. nov 2017

treba to rozhodne hlasit na policii teda aspon to poskodzovanie nahrobku. to je predsa trestny cin nie?

ibasofi
autor
7. nov 2017

takže ten pôvodný profil konečne zrušlili, ale zas úraduje ako Barbara Barun (profilovka biely psík) ☹ sa nevzdavajú, je to pliaga. Dcéra tej zdrav.sestry sa polícií priznala, ale rodičom sa neospravedlnila a pokračujú v tom ďalší kumpáni! Čítala som, že ide o oblievanie hrobu voskom a prevracovanie anjelikov... takže to polícia riešiť nebude, len je to psychický teror!

ibasofi
autor
7. nov 2017

@lintu teraz je to zas BARBARA BARUN

dominika6
7. nov 2017

a aká je pointa?

ibasofi
autor
7. nov 2017

neviete niekto ako sa dá zistiť, kto to robí a zakladá falošné profily s cieľom špiniť ich meno?
ďalší psychopatský profil: Charlotte Smahel

lintu
7. nov 2017

Zaujimalo by ma ako prichadzas k tym falosnym profilom.... Na facebooku byva dost pracne prist k nejakemu vymyslenemu menu a teda i k obsahu ktory je pod nim zverejneny 😕

ibasofi
autor
7. nov 2017

@lintu stačí sledovať FB stránku Spravodlivosť pre Sebinka, tam o tom píše veľa ľudí...

ibasofi
autor
7. nov 2017

@dominika6 pointa je tá zastaviť kyberšikanu a aby o tom vedelo čo najviac ľudí...

lajla17
7. nov 2017

@lintu naozaj sa tam o tom verejne diskutuje, kuknite...

bodka13
7. nov 2017

@ibasofi myslim, že my to neporiešime nijako ...rodina to rieši s nemocnicou aj s policiou