icon

Šírka kabátu Desigual

dasa999
12. jan 2017

Ahojte babenky. Chcem Vás poprosiť či nemáte niektorá kabát desigual veľkosť č. 42 z tejto zimnej kolekcie, zapínanie na boku. Potrebujem zistiť šírku cez ramená a dĺžku rukáva.

gir
12. jan 2017

Ja stále objednávam o číslo väčší, mám skúsenosť že strih je užší.

dasa999
autor
12. jan 2017

Ahoj, ďakujem Ti veľmi pekne za informáciu.

dorottka
12. jan 2017

To je preto, ze klasicke spanielske a talianske cislovanie je ine ako to nase - cize ako pise @gir treba kupovat o cislo vacsie ako bezne, akurat to nie je strihom, ale cislovanim 🙂

gir
12. jan 2017

Objednávala som normálne zo stránky Desigual. Nosím 38 a objednala som 40. Preto som písala že je to v strihu nie v číslovaní.

dorottka
12. jan 2017

@gir Desigual je spanielska firma a pouzivaju ES cislovanie (narozdiel od Manga a Zary), je jedno odkial objednavas alebo kupujes, cislovanie je podla ich systemu. Tyka sa to aj triciek, sukni, vsetkeho... napisala som to z toho dovodu, aby zienky v ich obchodoch si nezufali, ze preco im ich normalna velkost nesedi, ma to dovod :D

dnp
20. jan 2017

Nemám síce skúsenosti s týmto kabátom, ale keby sa náhodou niekto chcel pozrieť na zaujímavé kúsky, tak by som rada odporučila túto stránku - http://www.gufi.sk/bundy 🙂 Možno som nepomohla, ale keby náhodou niekto hľadal kabátiky, bundy alebo ešte iné veci 🙂