Škandál s pupočníkovou krvouu
Tabaková tvrdí, že Marcinková klame
„Pupočníková krv bývalých klientov spoločnosti Cord Blood Center nikdy nebola poskytnutá na liečbu nepríbuzných pacientov a ani na výskum. Mrzí ich, že po nepravdivých informáciách v médiách stratili dôveru niektorých klientov, ktorí sa rozhodli odstúpiť od zmluvy,“ tvrdí exposlankyňa.
„Pupočníková krv bývalých klientov spoločnosti Cord Blood Center nikdy nebola poskytnutá na liečbu nepríbuzných pacientov a ani na výskum. Mrzí ich, že po nepravdivých informáciách v médiách stratili dôveru niektorých klientov, ktorí sa rozhodli odstúpiť od zmluvy,“ tvrdí exposlankyňa.
@anonym_8d9ba3 vieš o tom,že zdielas rok starý článok. A že už to je potvrdené, že išlo o odrb. Hlavne Tabaková je ta pravá 🤦🏻♀️
@rozculena o tom, ze je to podvod, sa hovorilo uz tak pred 20 rokmi. Pretoze to mnozstvo, ktore sa odoberie z pupocnika, je absolutne nepostacujuce pre jedinca nad xx kg (presne cislo si uz nepamatam) a teda ma minimalne vyuzitie na to, na co matky lakali. Bol to len biznis so strachom.
@anonym_8d9ba3 tabakova nech radsej netvrdi nic, lebo taku hlupanu tento svet nevidel, je doslova hanba, ze tento jednobunkovec sedi v parlamente a musime ju platit.
@rozculena o tom, ze je to podvod, sa hovorilo uz tak pred 20 rokmi. Pretoze to mnozstvo, ktore sa odoberie z pupocnika, je absolutne nepostacujuce pre jedinca nad xx kg (presne cislo si uz nepamatam) a teda ma minimalne vyuzitie na to, na co matky lakali. Bol to len biznis so strachom.
@anonym_8d9ba3 tabakova nech radsej netvrdi nic, lebo taku hlupanu tento svet nevidel, je doslova hanba, ze tento jednobunkovec sedi v parlamente a musime ju platit.
@sissy27 už nesedí v parlamente dávno
@anonym_8d9ba3 Holanďania to vyšetrovali,takže aj oni klamú o tom,čo sa s tou krvou dialo v Holandsku?
Tabaková nech sa ide voziť na kolobežke radšej
Ešteže neplatili za to aj sestry v nemocniciach, lebo mne asi 4 povedali, že je to sprostosť a nech ani nerozmýšľam. Ja som im taká vďačná, lebo dnes to vidím úplne rovnako a možno to mojim deťom pomohlo k lepšej imunite. Mimo to, v Trstenej som rodila a áno, spýtali sa to počas prvého porodu (2017), pri druhom sa ma to už nik nepýtal. Ale už tam bolo veľmi veľa iných lekárov (masovo dostalo/dalo kopec pôrodníkom výpoveď). Ktovie prečo. 🙄
Ja som rodila v 2017 a už vtedy boli dostupné informácie i na koľko kg dieťaťa krv bude stačiť. V nemocnici spolu rodička sama chcela, sestričky jej nič nehovorili. Vlastne nikomu, bolo to každého vlastné rozhodnutie.