Škrabkanie chrbta
Ahojte, trochu divna otazka, ale existuje niečo, čo vie nahradiť cloveka pri skrabkani chrbta? 🙂 nejaka masážna pomôcka alebo také čosi, čo realne funguje. Ide mi hlavne o to, aby to robilo ten prijemny pocit, kto pozná tuto rozkoš, tak vie o čom hovorim 🙂
@simona20201309 že, ja som to dnes večer googlila, ale všetko mi pripadá nedôveryhodné :D tak že ešte posledny pokus na MK :D
Tiež už má nebaví byť odkázaná na manželovu náladu kedy sa mu chce a má čas 😆
Niekedy bola moje skrabkadlo moja mamička. Ta fungovala bez chyb a reklamácii dlhé roky 🤣🤣🤣
@simona20201309 jak o mne toto 😀
@simona20201309 ja sa snazim vycvičiť deti, ale starsie to ohundre a mladšie beha ako chaoticka myška. A tipujem, že keď pride do veku, že to bude vediet profesionalne, tak to tiež ohundre.
pridavam sa, platim zlatom 🤣
Taketo cosi? Az zimomriavky z toho mam, paradna vec:
https://makeup.sk/product/572820/?gclid=EAIaIQo...
😅😅😅 heeej.... vydržia minútku
Ešte čisto zo záujmu, aké je autorka znamenie?
@azzflo toto je o ničom. Musí to byť na elektriku. Pri tomto vydavas vlastne usielie😀 a to už nie je ono
@opica_skorica takéto som kedysi videla, čiže to naozaj funguje?
@lenkahvh býk 🙂
@opica_skorica prosím ta a stým si ako poskrabkas chrbát? 😲
Inác áno ja stále vravím kde sa hrabe sex... Toto je 1458 vesmír keď niekto škrabka chrbát 😅
@ptvw 🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍
Ooo aj ja som býk a zbožňujem škrabkanie. To má niečo so znamením? 😆
@jenny224 aj mna to zaujima 🙂 Môj protestujuci muž je panna.
@jenny224 aj moja dcera je byk a vkuse mamka, skrabkaj ma
@jenny224 Ja som rak a škrabkala by som sa 24/7, to isté mamina (kozorožec) a sestra (lev). Takže o znameniach to asi nebude, skôr o tom, kto je ako naučený😄
Ja som baran a tiež chcem 😁😁 skrabkaciu skupinu tu môžeme vytvoriť 🤣🤣
Viem o 1 veci- je to taka predĺžená drevená ruka, ktorou si vieš poskrabat chrbát sama. Môj nebohý ujo ju mal, ten ju často používal ale neviem ci sa to dá kúpiť.
My máme škrabanie radi všetci okrem môjho muža. Dcéry to zbožňujú, skrabkame sa aj 15 minút. Kedysi sa aj syn pridal. Teraz je už puberťák tak pomenej. Niekedy si robíme opicie sedenie. Sedíme v kruhu a každý niekoho škrabka. Čistá 'pakáreň'. Milovnik skrabkania to chápe 🤭 som vodnár, syn lev, dcéry býk a škorpión 🤭
Pridávam sa k vám, kočky. Som závislá od škrabkania. Keď boli deti menšie, tak som od nich na narodky a Vianoce dostávala Škrabkygutschein😂 Žijeme v DE a deti tomu dali taký slovensko-nemecký názov😂🙈 , v preklade niečo, ako darčeková poukážka na škrabkanie.
...a súhlasím so @simona20201309, tie predĺžené ruky a iné "srandičky", to nie je ono, keďže pri tom potrebujete svoje vlastné úsilie. Musí to byť niečo, čo "pracuje samo" a my môžeme kľudne ležať a nechať sa hýčkať😍 Kto niečo také vymyslí, bude milionár.
Znamenie to nebude, môj muž je panna a teda to škrabkadlo by sa mu zišlo keďže mňa to naozaj nebaví, potom nám pocit že mám doma kocúra namiesto muža.. 🤣🤣🤣
Aj ja mám býka závislého na škrabkaní 🤣. Dokáže držať hodiny. Raz ho ,,svrbí" hlava, raz chrbát, raz noha 🤣. Tá, ktorá vymyslí škrabkostroj bude očividne milionárka 🤣🤣🤣
Keď chce blízko maďarských hraníc tak je taký salón kde takto skrabkaju ľudí☺️😃
zeny idete na to zle, Tento botec to vymyslel a ma to aj patentovane
https://www.youtube.com/watch?v=obw3HUTLEQ4@martinmmartin nie nie... nepochopil si. To akoby si fajčiarovi co ma chuť na cigaretu ponúkol vonnu sviečku.

😄😄😄 no tak toto keď existuje okamžite objednavam