icon

Skupina Záhradka na balkóne

lusiena
13. mar 2014

kočky, čo by ste povedali na skupiu záhradka na balkóne? sú tu skupiny na záhradkárčenie, pestovanie niektorých obľúbených kvetov, ale balkónovky a rady mi tu chýbajú, aj keď pár príspevkov sa nájde, treba ich poriadne hľadať... a veľa z nás má doma kúsok prírody pod modrou oblohou len na balkóne... 🙂

anatalia77
13. mar 2014

@lusiena nuz ja nemam ani balkon...ale strasne rada pestujem kvety,ale kvety nemaju radi mna,lebo demonstrativne hynu

lusiena
autor
13. mar 2014

@anatalia77 ja mám doma plno, mne všetko kape na balkóne... 🙂

anatalia77
13. mar 2014

@lusiena 😀 tak ked to s priemerujeme,tak sme vlastne dobre pestovatelky

lusiena
autor
13. mar 2014

@anatalia77 ja keď čo to na balkóne konečne vypestujem, tak cez dovolenku mi všetko skape, lebo to treba polievať dvakrát denne... nemá kto... ☹

anatalia77
13. mar 2014

@lusiena to poznam,ja chodim na tyzdnovky,a takto mi znamy popestovali par cinskych ruzi...
Kluce od bytu maju 4 ludia,ale kvety nepoleje nikto.Ale uz sa chystam usadit,tak sa potom do toho oprem,a budem si pestovat svoke kvetocky.Aj na okno dam 🙂

zita19
13. mar 2014

@lusiena Ja som za. Ja som kvety zrusial pred rokmi. Ja tam pestujem paradaky, papriky a bylinky. Mala som aj redkovky a teraz tam klici spenat. Kebyze je vacsi, tak aj uhorky.

hradnapani
13. mar 2014

@lusiena mna by takato skupina potesila. Nadsenie mi nechyba, vysledky su zatial biednejsie (odkedy sme sa prestahovali).

sissy27
14. mar 2014

@lusiena no ja každoročne sadím cherry paradajky, chilli papričky a snažím sa s pažítkou 😀 okrasné kvety mi veľmi nejdú, ale to sa ani veľmi nesnažím....

lusiena
autor
14. mar 2014

@anatalia77
@zita19
@sissy27
@hradnapani
kočky, ak by som chcela teda založiť skupinu, potrebujem ešte jednu dobrovoľníčku na moderátroku... 😀 😀 😀 ktorä z vás prehovorím??? 😀 😀 😀

anatalia77
14. mar 2014

@lusiena skus zitu 19,to je taka erdek baba 🙂

lusiena
autor
14. mar 2014

@zita19 čo povieš na túto výzvu? potrebovali by smie niekoho, komu sa darí... 😀

zitaje
14. mar 2014

@lusiena aj ja chcem ist do skupiny, mozem?
Ja som pred dvomi rokmi aj cukiny vypestovala na balkone 😎 Vlani sa mi neurodili, ale zato sme obrali tri (ano, 3) cucoriedky 😀

lusiena
autor
14. mar 2014

@zitaje jasné, že môžeš k nám, aj keď oficiálne ešte neexistujeme, ale pracujem na tom... 😀 😀 😀

zita19
14. mar 2014

Baby, mozem byt moderatorkou. Hadam sa tam nikto vadit nebude, lebo to by ma nebavilo robit rozhodcu a inkvizitora
@lusiena zaloz skupinu, prosim.
Pravidla navrhujem jednoduche:
Nenadavat, nevysmievat sa. Hlavne radit si navzajom a podporovat sa v snazeni. Poskytnut dobre typy ale neprehanat s reklamou. Pochvalit sa s akymikolvek uspechmi. Aj malickymi.
@zitaje @anatalia77 @hradnapani @sissy27

lusiena
autor
14. mar 2014

@zita19 ok, už na tom pracujem... 🙂 verím, že budeme jedna z tých bezproblémových skupiniek... 🙂

bubelko
14. mar 2014

@lusiena ja mam na terase velke truhlove kvetinace, otocene na juh. ked sme ich osadzovali, tak sme volali zahradnicku firmu - lebo to by sme sami nezvladli a hlavne, polovica kvetin, co som vybrala neboli na juznu stranu vobec vhodne 😀
a polievat chodi sused zdola alebo suseda zhora, podla toho, kto je na prazdninach 😉

@zita19 no mne minuly rok paradajky vymrzli ☹ som ich dala skoro von. to iste cucoriedky - nemali dobru zem. jedine co prezilo boli jahody, tak som zvedava, ci tento rok zarodia... ale inak som po minulom roku s pestovanim zeleniny na balkone skoncila.
inak suseda ma v kvetinaci jedno velke hrozno a urodilo - 3 strapce 😀

lusiena
autor
14. mar 2014

@anatalia77
@zita19
@bubelko
@hradnapani
@sissy27
@zitaje
kočky hotovo, čakám nával... 😀 😀 😀

bubelko
14. mar 2014

@lusiena tak uz som dala prvy prispevok 😕

lusiena
autor
14. mar 2014

@bubelko si ma predbehla, šikulka... 🙂 ok, takže kočky, už sa vidíme v skupinke... 😀

hradnapani
14. mar 2014

@lusiena posles mi link? neviem to najst 😕 ... este to tak, aby tam boli hadky kvoli mrkve 😅